Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De ster omgekeerd tarotkaart

De ster omgekeerd Tarotkaart

Laten we eerlijk zijn, de ster omgekeerd is geen favoriet en het is een van die tarotkaarten die je niet echt wilt zien, maar het is niet het einde van de wereld. Niet omdat het bijzonder slecht is, maar omdat het gewoon een vermoeiende kaart is en kan betekenen dat een uitkomst niet is wat je had gedacht dat het zou zijn. Je hebt net de omwenteling van de Toren kaart vlak voor de Ster achter de rug, maar in plaats van de doorbraak die je wilde, krijg je te maken met een puinhoop. Of erger - je krijgt te maken met een constant, laag niveau ongemak dat je niet de voldoening geeft waar je op gehoopt had. Word echter niet te moedeloos; de omgekeerde Ster hangt sterk af van zijn positie in de spreiding - en zelfs als hij op een toekomstige positie staat, heb je meer controle over hoe de dingen gaan dan je denkt. Niets houdt je tegen om nieuwe doelen te stellen en op zoek te gaan naar een gelukkiger leven.

De Ster Recapitulatie

De Ster tarotkaart verschijnt na de Toren in de Grote Arcana. De Toren liet alles afbreken en weer opbouwen; de Ster is de kalmte na de storm, wanneer herstel plaatsvindt en mensen weer tot rust komen. Het heeft zacht stromend water om vredige gevoelens aan te duiden, en glanzende sterren verlichten de hemel zodat de figuur op de kaart kan zien met helderheid. De figuur is sereen en kan zich concentreren op het water; ze heeft hoop en vertrouwt op wat komen gaat. Over het geheel genomen is de Ster een kaart van het bereiken van doelen en het voelen van de serene vreugde van het bereiken van doelen na hard werken.

De Ster omgekeerd

U kunt aan de beeldspraak op de Ster omgekeerd zien dat dit geen krachtige tijd is. De waterstromen die uit kruiken in poelen vallen, zijn omgekeerd, waardoor het land in draaikolken van water wordt ontdaan. De sterren hierboven zien eruit als spikes op het bed waar de nu omgekeerde persoon op gaat liggen, en ze zien er helemaal niet comfortabel uit. Als je een standaard Rider-Waite deck gebruikt, kijk dan naar de hoofdster - die heeft een grote punt recht op de nek en schouders van de persoon gericht, precies op het punt waar ze zou vooroverbuigen als iemand haar daar zou proberen te knijpen. Dit is geen ontspannen kaart.

De kaart geeft weinig hoop; na de beroering van de Toren is alles misschien wat rustiger, maar het is niet zo comfortabel. Misschien heb je je grote verhuizing achter de rug en heb je geen tijd om uit te pakken, of zijn er verborgen problemen die de bouwinspecteur niet heeft opgemerkt voordat je het huis kocht. Misschien heeft u te maken gehad met een onverwachte echtscheiding en heeft u, nu het achter de rug is, uw comfortabele leven ingeruild voor een leven met financiƫle beperkingen, of heeft u uw huis verlaten voor een klein appartement en heeft u moeite om aan de grootte te wennen. De situatie die door de omgekeerde ster wordt gesignaleerd, is dus niet noodzakelijk slecht; het is alleen niet wat u had gehoopt. Je voelt je uitgeput en moe, of gespannen en niet in staat om te kalmeren.

Overweeg het krijgen van een online chakra reading van een ervaren helderziende adviseur op Keen als je vermoedt dat geblokkeerde energievelden je zouden kunnen verhinderen om de spanning los te laten.

De positie van de kaart telt

Dit is een kaart waarbij je echt wilt zien in welke positie deze zich bevindt. Als de kaart in een voorbije positie verschijnt, whew! Je bent er voorbij, en hopelijk geven de andere kaarten een gelukkiger pad aan. Als de kaart in het heden ligt, kijk dan vooruit in de spreiding - je zit niet voor altijd vast, en als je het gevoel hebt van wel, zullen de andere kaarten je laten zien wat je kunt doen of hoe je je perspectief kunt veranderen. En maak je geen zorgen; "je perspectief veranderen" betekent niet dat je je omdraait en vast blijft zitten. Het betekent loslaten wat je mentaal vasthoudt, zodat je helderder kunt denken over hoe je dingen beter kunt maken.

Als de kaart in een toekomstige positie ligt of een positie die aangeeft dat er iemand anders bij betrokken zal zijn, nou, neem de kaart dan als een waarschuwing. Wees voorzichtiger in de buurt van anderen; het kan zijn dat iemand in je omgeving de neiging heeft je energie weg te zuigen, wat leidt tot het gevoel hopeloos te zijn. Of, iemand anders zal proberen te knoeien met de situatie en geen goed effect hebben. Voor uitkomstkaarten, dat wel, Als je de Ster omgekeerd ziet, betekent dit dat je je strategie of doelen moet heroverwegen met betrekking tot de vraag die je stelde.

Het zou echt helpen om een professionele online tarotkaartlezing te krijgen en de kaarten te laten interpreteren door iemand die niet bij de situatie betrokken is. Als je de Ster omgekeerd ziet, zie je een boodschap dat een doel niet zal worden bereikt, en dat kan behoorlijk deprimerend zijn. Het kan de rest van de lezing kleuren; op zijn minst kan het je een minder zelfverzekerd gevoel geven (wat een soort self-fulfilling prophecy is, omdat de omgekeerde Ster een gebrek aan vertrouwen aangeeft). Door iemand anders je kaarten te laten lezen, kun je een ander perspectief krijgen op hoe je situatie zou kunnen uitpakken, waardoor je weer hoop krijgt als je verder gaat met het vinden van je duidelijkheid.