Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Koningin van wijzen omgekeerd tarotkaart

De Koningin van Wijzen is een krachtige kaart, die kracht, passie en moed vertegenwoordigt. Maar als de kaart wordt omgekeerd, beginnen deze positieve eigenschappen weg te glijden. De eens zo sterke koningin begint te verzwakken en haar zelfvertrouwen vermindert. Maar ze zal nooit haar worstelingen onthullen. In plaats daarvan doet ze alsof er niets aan de hand is. Naarmate ze verder van succes verwijderd raakt, wordt de omgekeerde tovenaarskoningin steeds wanhopiger. Ze is bereid zich te verlagen tot kwaadaardig gedrag om de mensen om haar heen af te breken en zichzelf daarbij te verheffen. En ze doet het allemaal met een bedrieglijke glimlach op haar gezicht. Als je de Koningin van Wijzen omgekeerd ziet tijdens een tarotlezing, zijn hier een paar dingen die de kaart je misschien probeert te vertellen over je leven en je toekomst.

Hebt een opkikker nodig

De Koningin van Wijzen omgekeerd kan betekenen dat je worstelt met een grote burn-out. U hebt waarschijnlijk de neiging om veel meer op u te nemen dan u realistisch gezien aankunt. Hoewel u deze zware last misschien een tijdje kunt dragen, eist het voortdurend in de weer zijn en onder druk staan onvermijdelijk zijn tol. Vaak overvalt het u plotseling - de uitputting, de zwakte en het onvermogen om door te gaan. Maar u bent te trots en te koppig om hulp te vragen. U zou liever volledig zelfvoorzienend zijn. Dit kan gedeeltelijk worden ingegeven door de wens om iedereen onwetend te houden van het feit dat er überhaupt iets mis is gegaan.

Proberen door te gaan terwijl u opgebrand bent, zal u nergens brengen. Neem de pauze die u zo hard nodig hebt. En wees niet bang om te vragen van hulp van de mensen om je heen. Iedereen gaat door moeilijke tijden in het leven - laat je vrienden en familie er voor je zijn wanneer je ze het meest nodig hebt.

Een waarschuwing voor het kwaad

Als je de Koningin van Wijzen omgekeerd ziet in een reading, kan dit dienen als een waarschuwing voor iemand in je leven met een kwade inslag. Ze gebruiken hun charme en leugens om de mensen om hen heen te manipuleren als marionetten. Ze zijn verslaafd aan drama en houden ervan mensen tegen elkaar uit te spelen. Hoewel deze persoon kan doen alsof hij uiterst intelligent en creatief is, heeft hij geen echte kennis om deze beweringen te staven. Hun bitterheid en verlangen om het geluk van anderen te vernietigen, komt meestal voort uit herhaalde tegenslagen in hun eigen leven.

In Control

Deze kaart kan ook iemand voorstellen die graag alles "onder controle" heeft. Hij ziet zichzelf als een persoon die zeer efficiënt en georganiseerd is in alles wat hij doet. Als gevolg daarvan voelen ze zich het meest op hun gemak als ze de situatie onder controle hebben. Wie kan de dingen immers beter aan dan zij? Maar of dit extreme zelfvertrouwen nu verdiend is of niet, het kan een verkeerd signaal zijn voor anderen. Deze houding komt over als pure arrogantie. Anderen zullen het opvatten als een poging om te domineren en zich overal mee te bemoeien.

Trouw

Wanneer u de omgekeerde Koningin van staven ziet verschijnen, kan ze u proberen te waarschuwen voor iemand die niet loyaal aan u is. Deze persoon, die vaak naar een vrouw verwijst, is erg tweeslachtig - hij laat je één kant van zijn persoonlijkheid zien, maar gedraagt zich achter je rug op een heel andere manier. Dit kan een goede vriend of romantische partner zijn. Terwijl het lijkt misschien alsof ze er zijn om je te steunen, maar je kunt ze helemaal niet in vertrouwen nemen. Ze verpesten je relatie met hun bedrog en ontrouw. Elk vertrouwen dat je in hen stelt zal je later alleen maar in de problemen brengen. Wees voorzichtig in de omgang met deze ontrouwe persoon, want ze kunnen uit zijn op wraak als je ze boos maakt.

Slechte zaken

De slechte benadering van zaken door een baas kan ook de betekenis zijn achter de omgekeerde koningin van staven kaart. Ze zijn te gefocust op het grote plaatje voor het bedrijf, dat ze geen aandacht besteden aan alle kleine details die nodig zijn om het succes te bereiken dat ze wensen. Door deze afstandelijkheid voelt de baas zich onbenaderbaar voor zijn werknemers. Hij is niet bereid te luisteren naar suggesties of advies. Deze baas zou veel liever precies dicteren wat er in het bedrijf gebeurt.

Verlies van vertrouwen

De omgekeerde Koningin van Wijzen kan een aanwijzing zijn dat u uw zelfvertrouwen bent verloren. Misschien gaat het de laatste tijd niet zo goed met u. Het is moeilijk om uw hoofd hoog te houden als u de ene klap na de andere krijgt. Of misschien heb je het gevoel dat je dingen over jezelf moet verbergen voor anderen. Je bent bang voor wat ze van je zouden denken als ze de waarheid wisten.

Soms is de beste manier om je zelfvertrouwen terug te winnen dat je gewoon begint te doen alsof je zelfverzekerd bent. Dat kan in het begin moeilijk zijn of nep aanvoelen, maar hoe assertiever u zich opstelt, hoe comfortabeler u zich erbij zult voelen. Vind het licht in jezelf en laat de wereld zien wie je werkelijk bent. Mensen voelen zich meestal aangetrokken tot mensen die doortastend en zelfverzekerd zijn. Betere dagen zullen je snel volgen heropleving van vertrouwen. Als je echter geen actie onderneemt, zul je alleen maar in een neerwaartse spiraal blijven terechtkomen.

De ervaren tarotlezers van Keen zijn er voor je wanneer je begeleiding nodig hebt. U kunt gemakkelijk 24/7 contact met hen opnemen via telefoon, chat of e-mail. Vind de antwoorden die je zoekt met betrekking tot de liefde, je werk en andere gebieden van je leven. leven.