Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De heremiet omgekeerde tarotkaart

Ouch. De omgekeerde kluizenaar is niet de slechtste kaart om te krijgen, maar het is er duidelijk één die zegt dat er iets mis is en dat je een hand moet uitsteken, ofwel naar anderen ofwel naar je ware zelf. Het is niet een kaart om moedeloos van te worden; zoals elke omgekeerde tarotkaart, geeft het je een pad om dingen veel beter voor jezelf te maken. Maar deze bijzondere omgekeerde tarotkaart kan nog steeds een "ugh" reactie uitlokken omdat hij tot je kern spreekt - of dat tenminste probeert gezien hoe ogenschijnlijk afgesloten je innerlijke zelf is geworden.

De Kluizenaar is een mooie kaart

De Kluizenaar zelf is een mooie kaart. Het is de kaart van meditatie, zoeken naar waarheid, gezegende of helende eenzaamheid, naar binnen gaan, en zorgen voor en luisteren naar je ware zelf. Misschien heb je wat tijd nodig, of misschien denk je van niet, maar de kaarten vertellen je dat je echt tijd voor jezelf moet nemen. De Kluizenaar kan ook een soort leraar voorstellen, of het nu jezelf is of iemand die je iets wil leren, dus het is een teken om je oren open te houden voor wat mensen je echt proberen te vertellen.

De Kluizenaar omgekeerd probeert je te helpen

Als je de Kluizenaar omgekeerd ziet, moet je wel luisteren. Deze kaart probeert je te helpen omdat je nu (afhankelijk van de positie van de kaart in de spreiding) een aspect van afscheiding ervaart dat niet gezond voor je is, maar je bent misschien niet in staat om de volle omvang van het probleem te zien.

De kluizenaar omgekeerd betekent vaak dat je wordt geïsoleerd of afgescheiden, hetzij door je eigen daden, je onvermogen om de gevolgen van je eigen daden te zien, of de daden van anderen. Misschien je wordt gemeden of buitengesloten, of je bent een workaholic geworden. Je gaat misschien niet helemaal op in je werk, maar je hebt je erin begraven en bent nu in een isolement. Je baas kan zoveel werk op je hebben gestapeld dat je je niet eens realiseerde dat je geïsoleerd was geraakt, en de kaart vertelt je dat je weer deel moet gaan uitmaken van de maatschappij.

Geef een online paranormale lezing voor extra inzichten over wat er in jouw situatie gebeurt.

Deze kaart kan ook ontwijking betekenen. Dat workaholisme kan opzettelijk zijn, of een onbewuste poging om u in staat te stellen iets te vermijden. Misschien voel je je een beetje verveeld en afstandelijk en geeft de omgekeerde Kluizenaar aan dat wat er ook achter dat gevoel zit, het een wens kan zijn om te vermijden (mensen, werk, taken, een ongemakkelijk gesprek) - het kan zelfs een vorm van angst zijn die zich op een vreemde manier manifesteert.

De Kluizenaar staat voor eenzaamheid en in omgekeerde vorm kan het duiden op eenzaamheid, zelfs als er anderen in de buurt zijn. Het hoeft geen fysieke eenzaamheid te zijn, weet je. De omgekeerde vorm van de Kluizenaar kan betekenen dat je alleen bent en alleen wilt zijn - je bent niet eenzaam - maar dat de mensen om je heen aannemen dat je eenzaam bent en proberen te voorkomen dat je alleen bent. Als je dit soort gedrag hebt opgemerkt, sluit het dan zo snel mogelijk af. Het is heel vervelend als iemand weigert je wens om alleen te zijn te respecteren en het gedrag zal niet ophouden totdat je je poot stijf houdt.

Als de Kluizenaar omgekeerd verschijnt op een verleden-situatie plek in een reading, ben je nu uit dit isolement aan het komen of heb je met succes de overgang eruit gemaakt. In een toekomstige-uitkomst-plek in de spreads, neem de Kluizenaar omgekeerd als een rode vlag en kijk uit voor situaties of gevoelens die ervoor kan zorgen dat je je terugtrekt in jezelf. En als de kaart op een plek ligt die te maken heeft met hoe andere mensen in de situatie spelen, kan het zijn dat iemand zich van je terugtrekt, of dat je het risico loopt iemand weg te duwen.

Een vorm van isolement is intern. Je hebt je innerlijke zelf onder het tapijt geveegd en luistert niet naar je gevoel. Luister! Zelfs als u niet zo goed bent in het interpreteren van wat uw intuïtie u ingeeft, kunt u het proberen. Negeer vreemde gevoelens over een situatie niet. Sterker nog, als je denkt dat je je intuïtie niet kunt begrijpen, dan is dit het moment om het te leren. De omgekeerde Kluizenaar wil dat je je opnieuw verbindt met die innerlijke bel die afgaat op momenten dat je op moet letten.

Dus, je ziet dat dit geen zorgwekkende kaart is, maar het is er ook geen die je over je schouder kunt gooien. Het is tijd om weer contact te maken met iemand of iets - zelfs als dat iets eenzaamheid is waar je innerlijk zo naar verlangt - en een situatie recht te zetten die je ver weg heeft geduwd van je innerlijke en uiterlijke steunsystemen. Als je echt wilt weten wat de boodschap is van de Kluizenaar omgekeerd in je spread, is een professionele tarot lezing je beste optie. Krijg een compleet verhaal door middel van een online tarotkaart lezing op Keen, zodat je een beter idee hebt van waar en hoe dit isolement je beïnvloedt.

Alleen zijn omdat je dat wilt is prima, maar alleen zijn omdat je subtiel bent afgescheiden is dat niet. De omgekeerde Kluizenaar wil dat je naar buiten reikt - of naar binnen - en banden aangaat die je zullen helpen om verder te komen in het leven. Verwelkom deze kaart, want zijn boodschap is bedoeld om je veel te laten voelen beter.