Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De hogepriesteres omgekeerd tarotkaart

De hogepriesteres is een symbool van de mysterieuze verbinding die er bestaat tussen onszelf en de innerlijke en spirituele werelden.De verschijning van deze kaart omgekeerd geeft aan dat er een probleem is met deze verbinding. Dit probleem kan variëren van verwaarlozing en verlating tot diepgeworteld liegen en bedrog. Als je de omgekeerde hogepriesteres-kaart tijdens een tarotlezing ziet, is dat een teken dat er veel introspectie nodig is.

Trust Your Inner Voice

De hogepriesteres kan een representatie zijn van je innerlijke zelf - het kalme centrum diep in je dat er altijd voor je is wanneer je haar nodig hebt. Maar als je de hogepriesteres omgekeerd ziet, kan dat betekenen dat je niet langer je innerlijke stem volgt. Wat de reden ook is, je hebt ervoor gekozen je eigen onderbewustzijn en de boodschappen die het je probeert te vertellen te negeren.

Zelfs als je gewoonlijk een intuïtief en introspectief persoon bent, is het gemakkelijk om deze verbinding met je innerlijke zelf te verliezen. Misschien heb je het gewoon te druk met je te haasten en je zorgen te maken over externe zaken. Misschien besteed je te veel tijd aan de problemen van anderen, waardoor je je eigen problemen verwaarloost.

Maar als het leven moeilijk wordt, heb je die innerlijke stem meer dan ooit nodig. Neem de tijd om weer contact met jezelf te maken door na te denken en te mediteren. Denk niet meer aan uw problemen en zorgen. Geniet van momenten van kalm "niets", want dit is waar je de antwoorden zult vinden die je zoekt.

Externe bevestiging

De verschijning van de omgekeerde hogepriesteres kaart kan een teken zijn dat je je eigen gevoelens onderdrukt. Hierdoor bent u overmatig afhankelijk van anderen, wanhopig op zoek naar hun goedkeuring en bevestiging. In plaats van overdreven op zoek te gaan naar externe bevestiging, ontspan je in de wetenschap dat je de antwoorden die je nodig hebt al in jezelf hebt. Alles wat je nodig hebt is een beetje vertrouwen in jezelf om te doen wat je weet dat het beste is.

Verborgen Problemen

De hoge priesteres heeft een geheimzinnig karakter dat een negatieve eigenschap kan worden wanneer de kaart omgedraaid is. Wanneer je deze kaart in een Tarot lezing ziet, kan dit een indicatie zijn dat er verborgen zaken om je heen spelen. Wees recht door zee met anderen en eis de hele waarheid te weten. Sta niet toe dat iemand uw vragen ontwijkt in een poging om u in het duister te houden. Het is belangrijk dat u precies weet met welke zaken u te maken heeft.

Onbetrouwbare "Vrienden"

Het zien van de hogepriesteres omgekeerd kan een aanwijzing zijn dat u voorzichtig moet zijn in de omgang met de mensen om u heen. Deze kaart kan u waarschuwen voor iemand in uw omgeving die niet is wat hij lijkt. Het is zeer waarschijnlijk dat deze persoon volledig in zichzelf gekeerd is. Door zijn immense egoïsme zal hij u niet steunen in uw eigen behoeften of pogingen. Als gevolg hiervan moet je in deze tijd buitengewoon voorzichtig zijn met wie je je vertrouwen schenkt. Neem een stap terug en analyseer elke situatie en relatie vanuit elke mogelijke hoek. U moet uzelf beschermen tegen de nadelige gevolgen die u kunt ondervinden van een onbetrouwbare of kwaadwillende "vriend" in uw leven.

Stemmingswisselingen

Een andere mogelijke betekenis van de omgekeerde hogepriesteres is dat u worstelt met met ernstige stemmingswisselingen. Wanneer u probeert om te gaan met emotionele instabiliteit, kan dit bijna elk deel van uw leven beïnvloeden. U merkt misschien dat uw ideeën en inzichten eronder lijden. Of misschien mist u de tact die nodig is om met delicate situaties om te gaan. Uw beoordelingsvermogen kan ook aangetast zijn. U zou zelfs jaloers kunnen worden op andermans bezittingen en successen. Al deze emoties kunnen ertoe leiden dat u zich terugtrekt van de mensen om u heen. U vindt het waarschijnlijk moeilijk om advies te aanvaarden wanneer anderen u proberen te helpen. Herwin je emotionele standvastigheid door de tijd te nemen om naar je innerlijke stem te luisteren en je centrum te vinden.

Belast, druk

De omgekeerde hogepriesteres-kaart kan ook een teken zijn dat je het rustiger aan moet doen. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de drukte van het leven. Maar als je merkt dat je het voortdurend druk hebt en nooit de kans krijgt om te ontspannen, kan dit een serieus probleem zijn. Iedereen heeft tijd nodig om na te denken en op te laden. Dat kan niet als je je altijd maar hier en daar haast. Hierdoor kunt u ongeduldig worden en de kwaliteit van uw werk negatief beïnvloeden.

Soms is te druk bezig zijn een vermijdingstechniek. Het is gemakkelijker om uw problemen te negeren als u bezig bent met van alles en nog wat, behalve de confrontatie met uw problemen. Helaas lossen problemen zich zelden vanzelf op. Vroeg of laat moet je ze onder ogen zien. Stop met het negeren van je innerlijke stem. Het is beter om de waarheid onder ogen te zien, zelfs als deze schokkend, pijnlijk of moeilijk is.

De eeuwenoude kunst van het tarotlezen kan waardevol inzicht verschaffen in elke vraag waarmee u op dit moment in uw leven geconfronteerd wordt. Bij Keen kunt u een live online tarotlezing krijgen van een ervaren tarot lezer via chat of e-mail. Onze adviseurs zijn beschikbaar om u te helpen 24 uur per dag, 7 dagen per week.