Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De opgehangen man omgekeerd tarotkaart

De opgehangen man omgekeerde tarotkaart is een voorstelling van een kruispunt in je leven. Elk pad leidt in een andere richting. Je hebt een punt bereikt waar je een beslissing moet nemen tussen deze twee tegengestelde mogelijkheden. Je moet je keuzes zorgvuldig analyseren om de juiste beslissing te nemen over welke weg je moet gaan.

De gehangene kaart heeft een inherente duisternis. Daarom beschouwt men de omgekeerde gehangene als een overwegend positief teken. Het is zeker waar dat de omgekeerde gehangene een positieve betekenis kan hebben. Maar het kan ook neutraal of negatief zijn.

Vast op één plaats

De omgekeerde gehangene kan erop wijzen dat je momenteel in een impasse verkeert. Het maakt niet uit hoeveel moeite je doet, het lijkt erop dat je er uiteindelijk niets aan overhoudt. U zit volledig vast en er is geen ontsnappen aan. Voorlopig moeten uw ambities en dromen wachten tot deze tijd van wachten voorbij is. Als u later terugblikt, zult u misschien merken dat deze tijd als katalysator heeft gediend in uw toekomstige ervaringen.

De ervaring van vastzitten kan heel moeilijk zijn om mee om te gaan. U kunt het vertrouwen verliezen in uw vermogen om ermee om te gaan. met problemen. Mediteer en zoek naar binnen om je innerlijke kracht te vinden. Houd je ogen gericht op het licht aan het eind van de tunnel. Hoe moeilijk het nu ook is, deze moeilijke tijd zal voorbijgaan. Je zult niet eeuwig watertrappelen en wanhopig proberen te blijven drijven.

Je kunt ook met een helderziende van Keen praten voor ondersteunend advies.

Besluiteloosheid

Een andere reden waarom je de omgekeerde gehangene zou kunnen zien, is dat je besluiteloos bent. U aarzelt om een beslissing te nemen, waarschijnlijk omdat er een offer aan verbonden is. Dergelijke situaties lossen zich meestal niet vanzelf op. U moet het onvermijdelijke onder ogen zien en een keuze maken.

Relaties

In een tarotlezing over een relatie is de omgekeerde gehangene een teken dat de relatie momenteel op een laag pitje staat. Dit is niet noodzakelijkerwijs een slechte zaak. Veel relaties hebben tijd nodig om zich te ontwikkelen en te groeien. In feite, kunt u heel tevreden zijn om te wachten en zien wat er gebeurt met deze ene. Wees je er alleen van bewust dat het niet voor altijd in de wacht moet blijven staan. Op een gegeven moment zul je moeten beslissen of de relatie het waard is om mee door te gaan of niet.

Terwijl de omgekeerde gehangene kan wijzen op een goede partner waar je geduld mee moet hebben, kan het ook een waarschuwing zijn van een problematische relatie. Aan de oppervlakte lijkt je partner misschien romantisch en gevoelig voor je behoeften, maar hij of zij is volledig ontwijkend als het op een verbintenis aankomt. In het beste geval is deze persoon gewoon niet klaar voor een serieuze relatie of is hij niet in staat om aan je wensen en behoeften te voldoen. Of hij of zij kan ernstige problemen hebben, zoals drank- of drugsgebruik. Doorgaan met deze relatie zal alleen maar leiden tot liefdesverdriet en ongelukkigheid.

Werk

De omgekeerde gehangene kan ook duiden op problemen op je werk. Wanneer je met een probleem wordt geconfronteerd, is het heel gebruikelijk dat je de eerste neiging hebt om iedereen die erbij betrokken is de schuld te geven - behalve jezelf. Je moet niet blind zijn voor je eigen tekortkomingen. Ga echter niet tot het tegenovergestelde uiterste en geef uzelf de schuld van alles. Als je dat probeert te doen, raak je alleen maar uitgeput en kun je niet verder. Denk na over uw behoeften en wensen op het werk. Misschien is het tijd om een belangrijke verandering in je baan aan te brengen.

Gezondheid

Als je de opgehangen man omgekeerd ziet, is het misschien tijd om meer aandacht aan je gezondheid te besteden. Maak die belangrijke veranderingen die een grote impact kunnen hebben op je algemene gezondheid - zoals het opgeven van bepaald voedsel of tijd maken om oefening. Luister naar je lichaam om te leren wat het nodig heeft.

Waarheden vs Overtuigingen

In zijn normale staat, kan de opgehangen man staan voor het bekijken van dingen vanuit een nieuw perspectief. Wanneer omgekeerd, de opgehangen man is rechtop te kijken - het zien van alles zoals hij normaal zou doen. Hoewel het lijkt alsof het een goede zaak zou zijn om weer op zijn voeten te staan, kan het eigenlijk heel problematisch zijn. Omdat hij zijn gezichtspunt niet kan veranderen, kan de omgekeerde gehangene de wereld niet vanuit een ander gezichtspunt bekijken. In plaats daarvan accepteert hij zijn eigen persoonlijke overtuigingen als onbetwistbare waarheden.

Dit gebrek aan bereidheid om andere perspectieven te overwegen, leidt tot koppigheid en egoïsme. In plaats van met anderen samen te werken aan een groter goed, bent u te veel bezig met uw eigen arrogante gedrag. Als dit gedrag aanhoudt, zult u een verlies lijden. Dit verlies zou zelfs de ontbinding van een belangrijke vriendschap kunnen zijn.

Ziet u zich op dit moment voor een moeilijke beslissing in uw leven gesteld? Vind de helderheid die u nodig hebt om de juiste keuze te maken met de hulp van een van de ervaren paranormaal begaafde adviseurs van Keen. Onze online tarot lezers staan klaar om met u te praten wanneer u hen nodig heeft - dag of nacht.