Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Aas van bekers omgekeerd tarotkaart

De Aas van Bekers is een welkome kaart, maar als hij in een spread in de omgekeerde positie verschijnt, kan hij je een schok geven. Geen liefde? Geen vriendschap? Je emoties over het landschap verspreid, opgedroogd en je voor de rest van de tijd geïsoleerd achterlatend? Nee, niet echt. Hoewel de omgekeerde Aas van Bekers kan aangeven dat iets wat met liefde of emotie te maken heeft niet het pad zal volgen dat je had gehoopt, geeft het ook aan dat je een aantal zeer goede mogelijkheden krijgt om je situatie recht te zetten.

De basisenergie van de kaart

Het is het beste om te beginnen met een korte blik op de rechtopstaande energie van de kaart, of de energie waar de kaart gewoonlijk mee geassocieerd wordt. In het algemeen duidt de Aas van Bekers rechtop op nieuwe liefde - niet noodzakelijk romantisch - en nieuwe emotionele verbindingen. Het is een begin en een zeer positieve kaart voor de meeste mensen; de enige echte "negatieve" connotatie is dat het begin betekent dat iets anders is afgelopen of zal eindigen. Maar de sereniteit van het schoppenpak geeft aan dat dit begin, wat het ook is, zeer welkom zal zijn.

Het schoppenpak gaat over emoties en heeft water als element, wat laat zien hoe emoties kunnen stromen als ze niet gehinderd worden. En dit is Het zien van een omgekeerde bekerkaart kan je een aanwijzing geven; stel je emoties voor die opgesloten zitten, geblokkeerd door rotsen, de verwarde takken van een natuurlijke dam, of zelfs de solide structuur van een door mensen gebouwde dam. Het stromende water hoopt zich op, niet in staat om echt ergens heen te gaan tenzij een deel van dat water voorzichtig wordt vrijgelaten. Het alternatief is dat de dam overloopt of barst. Voor wie bekend is met de internet hashtags #FEELINGSART of #FEELINGSMAIL (en andere iteraties van die hashtag FEELINGS), dit is precies wat leidt tot het overlopen of doorbreken van emoties op een manier die voor jou bevrijdend aanvoelt, maar voor de ontvanger of waarnemer ronduit beangstigend.

Hoe oubollig het ook klinkt, liefde is de basisemotie, zoals blijkt uit deze nieuwe liefde die het pak begint. Je zou alle andere emoties kunnen zien als een versie van de aanwezigheid of het gebrek aan liefde. De Aas van Bekers mag dan wel over verbinding gaan, er is een onderstroom van liefde en geluk die de interpretatie kleurt.

Dus je hebt de omgekeerde versie getrokken

Je zult twee soorten interpretaties tegenkomen voor de omgekeerde Aas van Bekers. De ene is kort en niet zo zoet, terwijl de andere een langere kijk heeft.

De korte versie is vrij veel emotionele blokkade. Geen liefde, geen connecties. Misschien wijst je crush je hints voor een afspraakje af, of voel je je alleen terwijl je anderen om je heen met gemak en liefde met elkaar ziet omgaan. Het kan de student zijn die al zijn of haar klasgenoten in hun vriendengroep ziet terwijl die ene student geen sociaal leven heeft. Of u bent verhuisd naar een nieuwe buurt om te ontdekken dat de buren nogal afstandelijk zijn. Geen wonder dat de Aas van Bekers omgekeerd geen goede gevoelens oproept.

Maar als je het ruimer bekijkt, vind je manieren om met de betekenis te werken en het niet als zo negatief te zien. Als een aas een begin betekent, kan een omgekeerde aas een begin zijn dat moeilijk lijkt of een begin waarbij het einde van de vorige fase niet zo duidelijk is; in het geval van de omgekeerde aas van bekers komt de emotionele impact van de overgang die je verwachtte - naar een vriendelijke buurt, naar een nieuwe baan waar je vrij bent van die agressieve collega, naar een nieuwe relatie - niet tot uiting op de manier waarop je dacht dat het zou zijn.

Misschien ben je door je nieuwe baan verlost van die agressieve collega, maar ontdek je dat je nieuwe klanten net zo slecht zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat het universum wil dat je een doelwit bent. Misschien heb je aan je verliefdheid opgebiecht dat je hem leuk vindt, en kreeg je een positieve reactie, om er vervolgens achter te komen dat alles van een Plotseling is de verliefdheid "druk" en praat zelden met je.

Maar het zien van die mogelijkheid geeft je een paar mogelijkheden. De beeldspraak van de Aas van Bekers is vaak een beker met stromen water die over de bovenkant stromen, wat duidt op allesomvattende vreugde. De omgekeerde Aas van Bekers heeft dan water dat uit een omgekeerde beker valt - maar in vele decks zijn die stromen die over de rand en op de grond stroomden omgekeerd en stromen nu naar boven. (Vrij van de "zwaartekracht" van de situatie, als je wilt. Woordspeling volledig bedoeld.)

Dus, terwijl je de initiële schok hebt van "Oh mijn god, dit is helemaal niet wat ik verwachtte," kun je nu beginnen om verder te gaan. Waarom zou je je tijd verdoen met heimwee naar iemand die je misschien aan het lijntje houdt? Rouw om het verlies, en zoek een beter iemand als je klaar bent om weer uit te gaan. Je nieuwe klanten zijn erger dan je oude collega? OK, probeer patronen in de werkplekken en in jezelf te identificeren die je met die situaties in verband zouden kunnen brengen, en kijk hoe je ze van tevoren kunt identificeren als je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Maak je geen zorgen over verspilde tijd of moeite. Iemand die water uit een beker morst op het vuil, spendeert geen tijd om het water uit het vuil terug in de beker te persen; hij mompelt zijn favoriete scheldwoord en ga wat vers water halen.

Je hebt ook de mogelijkheid om iets van de situatie te maken. Misschien heb je te maken met een nieuwe stad waar je niemand kent en waar niemand ook maar enigszins in je geïnteresseerd lijkt te zijn, behalve dan om je dingen te verkopen. Je hoeft niet naar een nieuwe stad te verhuizen, je moet alleen nieuwe pogingen ondernemen om je groep te vinden. Als je vorige stad vol vriendelijke mensen was, en je niet veel hoefde te doen om nieuwe vrienden te ontmoeten, dan is dit je kans om de teugels in handen te nemen. Leun niet achterover en kniesoor; doe mee aan nieuwe activiteiten. Zoek nieuwe plaatsen. En bovenal, vind die vriendschap in jezelf, want echt, het gezegde over je binnenkant komt overeen met je buitenkant is waar.

Dus als je de Aas van Bekers omgekeerd trekt, ja, dan kan er iets emotioneel geblokkeerd of afgestompt aan de hand zijn, of je kunt zo'n situatie in de toekomst tegenkomen. Maar het is niet het einde van de wereld (en zelfs de Wereldkaart omgekeerd is niet het einde van de wereld, dus je weet dat je met een gewone aas kaart in orde komt). Houd een oogje in het zeil, of wees proactief en begin met het plannen van een nieuw begin voorbij wat op dit moment je aandacht vasthoudt. Net als bij andere tarotkaarten is de positie van de kaart in de spreiding, het soort spreiding je gebruikt, en hoe de vraag is geformuleerd allemaal van invloed op de interpretatie. Als je een situatie hebt die je dwars zit, of je bent op zoek naar wat inzicht in een toekomstige stap, doe dan een online tarot lezing bij Keen om hulp te krijgen bij het interpreteren van de omgekeerde betekenis van de Aas van Bekers vandaag.