Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Rad van fortuin omgekeerde tarotkaart

Het Rad van Fortuin vertegenwoordigt de flux van het leven en de eeuwigdurende beweging van het universum. Als het rad draait, verandert alles, van winst tot verlies, van geluk tot tegenslag en van succes tot mislukking. Deze veranderingen maken allemaal deel uit van de natuurlijke levenscyclus. Het is niets om bang voor te zijn. Het gezegde "Ook dit zal voorbijgaan" geldt zowel voor het goede als het slechte.

Wanneer het Rad van Fortuin tarotkaart wordt omgekeerd, dient het als een waarschuwing voor veranderingen die komen gaan. Er zullen gebeurtenissen plaatsvinden die niet in jouw voordeel zijn en die je niet in de hand hebt. Terwijl je door deze belangrijke veranderingen navigeert, kun je het gevoel hebben dat je in een neerwaartse spiraal zit. Het lijkt alsof alles slecht afloopt omdat het geluk niet aan uw kant staat.

Maar deze veranderingen zijn niet blijvend. In feite zijn deze veranderingen op de lange termijn vaak positief. Dat betekent niet dat ze niet moeilijk of traumatisch zullen zijn om onder ogen te zien. Probeer positief te blijven en verwacht het beste. Vraag om steun van mensen in je omgeving als je dat nodig hebt.

Als je je afvraagt wat de omgekeerde Rad van Fortuin kaart betekent in je online tarotkaart lezing, dan zijn hier een

Verzet tegen verandering

U kunt merken dat u erg tegen verandering opziet, omdat het voor u een bron van stress is. Uw stressniveau zal waarschijnlijk nog verder stijgen als u het gevoel heeft dat de verandering u is opgedrongen. U wilt niet dat deze verandering plaatsvindt en probeert misschien onbewust te voorkomen dat dingen hun beloop krijgen.

Het omgaan met de eisen van het leven en uw werk heeft u uitgeput gemaakt. Je hebt het gevoel dat je keihard werkt, maar nergens aan toekomt - net als een hamster die op een wiel loopt. Als u om u heen kijkt, merkt u dat u jaloers bent op anderen. Het lijkt alsof zij al het "geluk" hebben, terwijl jij "vervloekt" bent. Maar in werkelijkheid maak je het jezelf alleen maar moeilijker door je te verzetten tegen de veranderingen van het leven. Probeer de situatie niet te forceren - de timing is verkeerd.

Woede

Met de omgekeerde kaart van het Rad van Fortuin voel je je misschien ook boos over je huidige situatie. Boosheid is een noodzakelijk onderdeel van het leven. Maar de enige manier om te veranderen hoe je je voelt, is er mee in het reine te komen. Maak een voornemen om je boosheid in balans te brengen. Stop met je te verzetten tegen de gebeurtenissen in het leven, want je zult zeker verliezen. Maar dit betekent ook niet dat je het leven passief moet ervaren. Je moet persoonlijke verantwoordelijkheid nemen voor je leven.

Gezondheid

Verzet tegen de veranderingen die het omgekeerde Rad van Fortuin met zich meebrengt, kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Je kunt niet tegen alles in opstand komen - je moet je gevechten zorgvuldig kiezen. Concentreer je op het onder controle houden van je stressniveau. Zorg voor een goede routine met een goed dieet, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap. Hierdoor zult u zich beter voelen en bent u beter voorbereid op uitdagingen.

Bedenk dat u geen controle hebt over het scenario waarin u zich bevindt. U kunt echter wel bepalen hoe het u beïnvloedt. Neem alles in u op en leer hoe u erom kunt lachen. U wilt kalm blijven in het oog van de storm en de problemen om u heen laten cirkelen, terwijl u zelf ongedeerd blijft.

Onvoldoende bevredigende baan

Op uw werk voelt het alsof alles stagneert. Technisch gezien is alles in orde met je baan, maar je hart zit er gewoon niet in. Maar volgens de omgekeerde kaart van het Rad van Fortuin is er een grote verandering op komst. De tegenslagen die je nu ervaart zijn slechts tijdelijk. Neem een stap terug van de dagelijkse sleur om na te denken. Maak je gebruik van alle kansen die op je pad komen? Is je carrière waar je van droomt? Dingen kunnen verbeteren op het werk of u kunt in het beginstadium zijn van het verlaten van uw huidige baan.

Relaties

Als u in een langdurige relatie zit, kan het zien van het Rad van Fortuin omgekeerd een aanwijzing zijn dat uw relatie ten einde loopt. Het is mogelijk dat deze relatie niet langer aan uw behoeften voldoet. De relatie voelt muf aan en heeft de "sprankeling" verloren die het had toen het nog nieuw was. Fouten uit het verleden steken de kop weer op, waardoor er nieuwe problemen tussen jullie ontstaan.

Maar voordat u verder gaat, bedenk hoe het gaat en hoe u zich voelt over de relatie. Deze ups en downs zijn immers normaal in een langdurige relatie. Misschien zit je nu even in een dipje. Of je gaat door een fase om een nieuwe stap voorwaarts te zetten in de relatie. Bij nader inzien zou je kunnen besluiten dat de relatie het toch waard is om voor te vechten.

Als je op zoek bent naar liefde, moet je eerst uitzoeken "naar wie" je op zoek bent. Welke kwaliteiten zoek je in een partner? Als je zo iemand wilt vinden, moet je jezelf in situaties begeven waarin je meer kans hebt om iemand te ontmoeten. Je kan kansen weggooien zonder zelfs het te realiseren.

Praat met een liefdes- en relatieparagnost op Keen voor inzichten over uw situatie.

Risico's vermijden

Wanneer het wiel is omgekeerd, is het niet de tijd om risico's te nemen, omdat u misschien niet als winnaar uit de bus komt. Wees bij alles wat u doet voorzichtiger. Neem de tijd om uw opties zorgvuldig te beoordelen en de veiligste gok te wagen. Het is nu misschien niet het beste moment om nieuwe avonturen aan te gaan, zoals een nieuwe carrière, een nieuwe relatie of het starten van een nieuw bedrijf.

Financiën

De omwenteling van het wiel heeft uw financiën op zijn kop gezet. Het goede nieuws is dat als je het moeilijk hebt gehad, je waarschijnlijk zult zien dat het nu beter gaat. Maar als het de laatste tijd goed ging, moet u rekening houden met een daling van uw inkomen of onverwachte uitgaven. Vergeet niet dat alles op de lange termijn weer in evenwicht komt.

Dit herinnert u er ook aan dat u zich moet voorbereiden op een regenachtige dag. Tot nu toe hebt u verzuimd een adequaat financieel vangnet voor uzelf op te bouwen. U zult deze tijd doorkomen, dus gebruik het als een les voor de toekomst.

Geef een betaalde helderziende lezing voor meer informatie.

Het veranderen van uw geluk

Als u het omgekeerde Rad van Fortuin ziet, is er geen reden tot paniek - deze ongelukkige wending van gebeurtenissen is slechts tijdelijk. Het leven is per slot van rekening een cyclus en je moet onderweg wat ups en downs verwachten. Je kunt het proces van het veranderen van je geluk helpen door persoonlijke verantwoordelijkheid te accepteren voor je huidige en toekomstige situaties. Win wijsheid uit uw vroegere fouten. Zoek manieren om de positieve resultaten te helpen creëren die u wenst.

Probeer intussen gewoon het ritme van het leven te volgen zoals het ebt en vloeit. Wees geduldig en vergeet niet dat er voor alles een tijd is. Als je hebt gedaan wat juist is, zal het goede naar je toe komen.

Wil je vrede sluiten met de onvoorspelbaarheid van het leven? Ontdek meer over wat het omgekeerde Rad van Fortuin voor jouw leven in petto heeft door een online lezing te plannen met een van de tarotkaartlezers van Keen. De lezers zijn de hele dag beschikbaar per telefoon, e-mail of chatten.