Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Kracht - phantasmagoric theater tarot

Introducing Alfonzo, de centrale figuur van de kaart The Strength uit de Phantasmagoric Theater Tarot van Graham Cameron. Alfonzo staat alleen op een platform voor het geschilderde landschap. Een lachende zon schijnt op hem neer en hij draagt een pet in de vorm van een kroon. Zijn armen zijn wijd open, want hij is sterk genoeg om de liefde en het leven zonder angst te omarmen. Hij beseft dat ware kracht van binnenuit komt en weinig te maken heeft met fysieke kwaliteiten.

Zwevend naast Alfonzo's platform zien we een menselijk brein rusten op een stapel boeken. Aan de andere kant staan een kunstenaarspalet en een penseel. Alfonzo heeft onze held, The Fool, veel te leren over zelfvertrouwen, creativiteit, liefde voor kennis, en persoonlijke groei. Alfonzo draagt dapper zijn hart op zijn pak voor iedereen te zien.

De Kracht is genummerd als Acht of Elf, afhankelijk van het kaartspel. In het Phantasmagoric Theater is dat Acht. De richting van Kracht is Zuid, het element is Vuur, en het wordt geregeerd door de Zon. Het zonneteken van deze kaart is Leeuw en het is nauw verbonden met De Kluizenaar. Kracht is een prachtige kaart om te vinden in een tarotspreiding. Het is vol van positieve vibraties, liefde, hoop voor de toekomst, en Alfonzo is een van mijn favoriete Tarot gidsen aller tijden.

Wat staat er voor jouw toekomst in de kaarten? Klik hier voor een tarot lezing!

Graham Cameron zegt:

"Hier is Alfonzo, een karakter van kracht. Hij heeft moed en een grote wilskracht. Hij heeft geleerd zijn rauwe dierlijke krachten van passie, lust, egoïsme en hebzucht onder controle te houden. Aan de ene kant van Alfonzo zien we een roze brein op boeken van kennis, en aan de andere kant het palet van de kunstenaar. Alfonzo heeft grote intellectuele en creatieve prestaties geleverd. Hij is openhartig en vrijgevig. Ieder van ons heeft verschillende sterke punten en we worden aangemoedigd om daaraan te werken. We staan in een nieuw tijdperk van informatie. Kracht geeft ons een gevoel van doel."

Het verschijnen van de kaart Kracht in een lezing voorspelt vaak de succesvolle afsluiting van een grote strijd, een belangrijk levensprobleem, een moeilijke situatie, of een bron van verleiding. Vastberadenheid en wilskracht zijn de sleutels om te winnen als deze kaart verschijnt. Echte liefde wordt door deze kaart aangeduid, inclusief een liefdevolle band tussen mens en dier. Verschillen kunnen worden overwonnen door de positieve kracht van liefde en acceptatie.

Als de kaart rechtop ligt, betekent dat wilskracht, liefde, creativiteit, verzoening, moed, vrijgevigheid, zelfverzekerdheid en vitaliteit. Kracht kan ook betekenen dat er een nieuwe kampioen in je leven komt. Iemand die je fel trouw is, kan je op vele manieren helpen.

In omgekeerde positie staat hij voor onderdrukking, zelftwijfel, toegeven aan schadelijke verleidingen en verlangens, ijdelheid, vreesachtigheid en valse liefde.

Als Alfonzo in een relatie reading voorkomt, is hij adviseert acceptatie en verzoening. Dit is een tijd om je te concentreren op de sterke punten van je relatie, je trots in te slikken en samen te werken aan een gelukkiger toekomst.

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een persoonlijke lezing.