Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De keizerin - phantasmagoric theater tarot

Maak kennis met de keizerin uit de Phantasmagoric Theater Tarot van Graham Cameron. Zij is het derde archetype dat onze held, The Fool, begroet en een van de sterkste karakters in een tarotdeck. Er is niets passiefs aan deze bijzondere Keizerin. Het is overduidelijk uit haar vloeiende haar, lange rode jas, gespijkerde kniehoge laarzen, podium make-up, schild, en zweep, dat deze dame het meent. Dit is de sterkste Keizerin die ik ooit heb gezien, en ze doet me denken aan een leeuwentemmer. Misschien is zij wel de Ringmaster.

Er is geen troon voor deze Keizerin; ze heeft ervoor gekozen om stevig op de aarde te zitten waar ze haar kracht uit put en die ze heeft gekozen om te beschermen. Het pentagram op haar linkerschouder geeft aan dat zij zich sterk verbonden voelt met Yin, de Hoge Priesteres. De felle stekels op haar borst en voeten zijn er om zichzelf en degenen die zij liefheeft te beschermen. Alleen zij houdt de ketting vast die aan de halsband om haar nek is bevestigd, een herinnering aan het feit dat ieder van ons verantwoordelijk is voor zijn eigen vrijheid.

Het getal van De Keizerin is Drie, haar element is Aarde, haar richting is het Noorden, en zij wordt geregeerd door de planeet Venus. Haar kleur is het levendige geel van haar schild. Zij is de archetypische Aarde Moeder, een krachtige creatieve kracht en een bron van kracht en welzijn. Ik ben een grote fan van De Keizerin en was zeer verheugd toen mijn dochter voorstelde om haar in mijn leesnaam op Keen op te nemen.

Een tarotlezeres staat klaar om je op je reis te begeleiden. Doe vandaag nog een reading!

Graham Cameron heeft het volgende over haar te zeggen:

Welkom in de Tuin der Schepping. Maak kennis met de Keizerin, de machtigste vrouw van het toneel. Als competitieve vrouw heeft de Keizerin de macht om te domineren. Haar kracht ligt in intelligentie en een direct bewustzijn. Zij is een vrouw van de wereld. Op haar schild staat de adelaar die een dominante persoon symboliseert.

Elegantie, pracht en sensualiteit zijn haar kenmerken. De Keizerin weet hoe ze de tuin van ons leven moet bevruchten. Zij brengt onze hartenwensen tot leven. Zij beschouwt alle schepselen van deze wereld als haar kinderen. De Keizerin is een godin wier enige drijfveer liefde is.

In het boek van Jane Lyle, "The Secret Tarot," schrijft ze:

De Keizerin is de belichaming van het leven zelf. Wanneer zo'n levendig beeld in een lezing verschijnt, is het bijzonder belangrijk om de context waarin het verschijnt te onderzoeken, want in de echte wereld vertegenwoordigt De Keizerin de vele gezichten van creativiteit en vruchtbaarheid. De

In de rechtopstaande positie vertegenwoordigt De Keizerin verzorging, kussen en knuffels, moederlijke zorg, medeleven, bescherming, eigenwaarde, zelfvertrouwen, overvloed, vriendelijkheid, stabiliteit, vrouwelijke dominantie, en creativiteit.

In omgekeerde positie staat De Keizerin voor financiƫle problemen, ijdelheid, huiselijke problemen, stagnatie, tirannie over zwakkere wezens, iemand die snel beledigd is, negativiteit, wreedheid en gebrek aan zelfvertrouwen.

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die paranormale gaven op prijs stelde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven de kaarten gelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een uitgebreide lezing.