Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De minnaars omgekeerd tarotkaart

Het trekken van de Geliefden omgekeerd in een tarotspreiding is niet iets om lichtvaardig te nemen. Niet alleen heeft het type kaart veel gewicht, maar de beeldspraak kan wijzen op een paar zeer verschillende interpretaties. Dit is een serieuze kaart die je ofwel in een nieuwe richting zal wijzen of zal bevestigen wat je gevoel al die tijd al wist.

De grote arcana en omgekeerde kaarten

De Geliefden maakt deel uit van de De grote arcana, de eerste helft van het tarot deck dat zich bezighoudt met archetypen en universalia. Wanneer deze kaarten in een lezing opduiken, geven zij aan dat de kwesties die de positie van de kaart behandelt belangrijk zijn, belangrijker dan de rest van de verspreiding. Wat je vraag ook is, een kaart uit de Grote Arcana is als een kosmische markeerstift, waardoor die kaart en zijn positie opvallen.

Een omgekeerde Grote Arcana kaart is net zo belangrijk. Net als bij andere omgekeerde kaarten zijn ze niet per se slecht of eng, maar ze mogen niet worden genegeerd of weggewuifd als gevolg van onvolledig schudden. De boodschap van een omgekeerde Grote Arcana kaart zit diep.

Het goede nieuws is dat een omgekeerde Grote Arcana kaart meestal duidelijk is. In het geval van de omgekeerde Geliefden is er echter de complicerende factor van twee concurrerende interpretaties.

De Geliefden en de omkering

In het algemeen duidt de Geliefden op diepe liefde, seks of intens partnerschap - of het duidt op een keuze die moet worden gemaakt, en verleiding is vaak een onderdeel van die keuze. In zijn meest letterlijke vorm, De Geliefden gaat over intense liefde of seks (of beide) en kan wijzen op een relatie die letterlijk en figuurlijk in de kaarten ligt. Die interpretatie kan een beetje worden opgerekt tot geëngageerde partnerschappen in zaken, vriendschap, en meer.

Als je dat omkeert, heb je te maken met breuken, gemiste verbindingen, machtsstrijd, niet klaar zijn voor een relatie, en persoonlijke angsten over verbintenis. Als je bijvoorbeeld naar een relatie vraagt en de Geliefdenkaart is omgekeerd, is een relatiebreuk waarschijnlijk, of de relatie kan gelukkig zijn maar uitdoven - die sexy vonk is er gewoon niet. Ernstiger is dat de kaart erop kan wijzen dat er iets van een affaire rond de relatie is, dus wees er zeker van dat jij niet de "andere" persoon bent en niet wordt bedrogen. Het is belangrijk om op te merken dat als je al vermoedens had dat er iets raars aan de hand is, de kaart misschien geen concrete bevestiging is, maar het is de moeite waard om voorzichtiger te zijn en je ogen open te houden voor rode vlaggen.

Aan de kant van het partnerschap kan de Lovers reversed betekenen dat jij en je partner misschien in hetzelfde team zouden moeten zitten, maar zulke tegenstrijdige ideeën hebben dat het partnerschap nergens toe leidt. Weet je hoe, als je twee magneten bij elkaar probeert te houden, ze elkaar afstoten en het lijkt alsof er een onzichtbare barrière tussen hen in zit? In plaats van magneten die worden aangetrokken door metaal, zijn jullie twee magneten die zich gewoon niet aan elkaar kunnen hechten.

Alternatieve Interpretaties

Waar de Geliefden verwarrend wordt, is dat het een heel aparte betekenis heeft van keuze en beslissingen nemen. Dus als je Als je de kaart omdraait, kan dat erop wijzen dat je een onaangename keuze moet maken of dat er geen goede keuzes zijn; misschien is de beste keuze wel diegene die je het minst graag wilt. Er kunnen ook angsten zijn rond slechte beslissingen of het idee dat je keuze iets heel verleidelijks zal inhouden. Misschien is het niet uw partner die u bedriegt; misschien bent u geneigd uw partner te bedriegen of hem of haar te verlaten voor een nieuw iemand. Denk hier goed over na voordat je stappen onderneemt.

De beeldspraak van de kaart is de sleutel om erachter te komen wat er aan de hand is. Op veel kaarten staan twee mensen, een man en een vrouw, met een engel die hen beiden zegent (sommige kaarten laten de engel weg), maar op andere kaarten staat een man die naar twee vrouwen kijkt. Het is niet ongebruikelijk dat deze twee vrouwen zeer zuivere en zeer verleidelijke persoonlijkheden voorstellen, wat erg ouderwets lijkt; maar bij het interpreteren van de kaart kunnen de figuren elk geslacht en seksuele geaardheid voorstellen, dus ga er niet van uit dat het een man zal zijn die een keuze maakt tussen twee specifieke vrouwen.

De keuze kan ook verwijzen naar iets dat niets met relaties te maken heeft. Misschien vraag je naar een heleboel sollicitaties die je hebt ingestuurd, en krijg je de Geliefden omgekeerd met behulp van een driepersoonskaart; dat zou erop kunnen wijzen dat je uiteindelijk een moeilijke keuze moet maken tussen twee van die banen.

Het spreekt voor zich dat jij of de lezer weet hoe de Geliefdenkaart eruitziet in het kaartspel dat je gebruikt, maar onthoud dat er ook andere kaarten in het kaartspel zitten die duiden op liefde en keuze. Je mist dus geen mogelijke interpretaties. Als je Trek de Geliefden omgekeerd, let op de beeldspraak. Het is een boodschap.

Het helpt als iemand anders samen met jou naar de kaarten kijkt. Als je een dringende vraag hebt, vraag dan een online tarotkaartlezing aan voor een onpartijdige interpretatie. Relaties en keuzes zijn een integraal onderdeel van het leven. Krijg de beste informatie voor de beste koers van actie.