Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

10 beste tarot dekken voor beginners

Of je nu een tarotlezing hebt gehad of nog steeds nieuwsgierig bent, één ding is zeker: de waarheid ligt achter de kaarten - 78 stuks om precies te zijn. Hoewel je ook kunt lezen met een traditioneel spel kaarten, heeft het tarotspel een speciale betekenis. Elk van de kleurrijke en artistieke kaarten vertegenwoordigt een ander symbool, karmische invloed, of levenssituatie. Ze worden in combinatie met elkaar gebruikt om een verhaal te vertellen, of dat nu het jouwe is of dat van iemand anders. Als je eenmaal doorhebt hoe een tarotlezing werkt, is de volgende stap om de betekenis achter elk van deze krachtige stukken papier beter te begrijpen.

Het tarot deck onder de knie krijgen is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan - zelfs professionele paragnosten zijn voortdurend bezig hun vaardigheden te verfijnen. En dan hebben we het nog niet eens over al dat geheugenwerk! Met dat in gedachten, als je de kunst van tarot wilt leren, probeer dan te beginnen met een van deze eenvoudige maar functionele kaartspellen. Wie weet? Je zou wel eens eerder spreuken kunnen lezen dan je denkt.

Wat maakt een goed tarotdeck voor beginners?

Het doel van het aanschaffen van een tarotdeck voor beginners is dat het gemakkelijker voor u is om de rechte en omgekeerde betekenissen van alle kaarten te onthouden, zodat u uiteindelijk de grotere betekenis in een spreiding kunt samenbrengen.

Gemakkelijk te gebruiken

Er zijn enkele tarotdecks die creatief proberen te zijn door een beetje onconventioneel te zijn - sla die over. Als je een deck hebt dat tegen het raster ingaat, zal het meer uitdagend om je als beginner te verbinden met de tarot kaart ontwerpen. Dit wil niet zeggen dat je in de toekomst niet kunt experimenteren met alternatieve decks.

Designs Rich In Symbolism

Trouw ons; deze tip zal je het meest helpen - vooral als je een visuele leerling bent. Het is gemakkelijker om duidelijk geïllustreerde scènes te interpreteren en te onthouden dan trefwoorden. Op deze manier hoeft u niet het gevoel te hebben dat u een noodzoektocht op Google moet uitvoeren.

Lage investering

Tarot-decks voor beginners hoeven niet veel te kosten. U hoeft slechts een kleine investering te doen als u voor het eerst uw teen in de paranormale vijver steekt - ergens tussen € 20 en € 30 is de ideale plek.

Populariteit

Als het gaat om waar je tarotkaarten kunt kopen, heb je geluk. Het internet staat vol met tarotdecks voor beginners - maar hoe kies je? Om te beginnen hebben de meeste online winkels recensies over hun producten, zodat je kunt zien wat andere aspirant-lezers te zeggen hadden over hun ervaring met de kaarten. Ten tweede hebben wij wat voor je gedaan, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan onderzoek en meer tijd kunt besteden aan leren.

1.

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een klassiek kaartspel - het wordt ook wel het populairste kaartspel ter wereld genoemd. Wat het echter tot een uitstekende keuze voor beginners maakt, is het rijke artwork dat gebaseerd is op de symboliek en kleuren van het traditionele Rider-Waite-Smith-systeem - het populairste deck dat in 1909 werd opgericht - maar met frisse, relateerbare, 21e-eeuwse interpretaties.

2.

In tegenstelling tot veel oudere en meer traditionele dekken, deze moderne keuze is geslacht en cultuur-inclusief. Bravo aan de veelgeprezen illustrator Lisa Sterle voor het maken van tarot kaarten gemakkelijker te ontcijferen, terwijl het jeugdig, eigentijds en relatable in de samenleving van vandaag.

3.

Dit unieke tarotdeck bevat prachtig geïllustreerde, handgetekende kaarten van kunstenaar Rachel Farabaugh. Dankzij de frisse afbeeldingen en rustgevende kleurencombinaties is het een perfect deck voor beginners omdat het gemakkelijk te begrijpen is.

4.

Dit tarotdeck is meer dan ok, maar het is super eenvoudig. Het is een van de modernere tarotdecks op deze lijst omdat het niet de traditionele, rijke beeldspraak van de tarot heeft. Echter, omdat sommige mensen worstelen met het instinctief zijn bij het kijken naar de kaarten, heeft dit dek genomen uit het giswerk door te vertrouwen op trefwoorden en eenvoudige illustraties om het leerproces te helpen. Om die reden is het een uitstekende keuze voor beginners.

5.

Dit handige deck in zakformaat (elke kaart meet 2 x 3,5) is een eerbetoon aan de Morgan-Greer Tarot, die bekend staat om zijn suggestieve illustraties, waardoor het gemakkelijker is om de details van tarotbeelden en de toepasselijke symboliek te begrijpen. Wat dit deck uniek maakt is dat de randloze kaarten samensmelten om een prachtig beeld te genereren wanneer ze in een spread worden gelegd.

6.

Hier gaat het om bij tarot: iedereen heeft een andere leerstijl en achtergrond. Dat gezegd hebbende, kunnen sommige mensen beter leren met een minder traditioneel deck dan met een klassiek deck. Als je het type persoon bent dat gemakkelijk contact maakt met dieren en hun symboliek begrijpt, dan is dit een uitstekend deck om mee te beginnen als tarot newbie.

7.

Of je nu nieuw bent met tarot of een ervaren pro, het werken met de omgekeerde betekenis van de kaarten is geen sinecure. Dat is waar dit deck van pas komt. Elke kaart heeft een andere symboliek aan de onderkant van de kaart, zodat deze rechtop verschijnt wanneer de kaart omgekeerd is - het is alsof je 156 kaarten hebt, maar je gebruikt er maar 79.

8.

Het SW tarot deck is een betrouwbare reproductie van het eerder genoemde Rider-Waite deck - de originele versie, natuurlijk. Het is een geweldige klassieke keuze voor een beginner vanwege de eenvoudige beeldspraak vol symboliek. Deze versie is in zakformaat, zodat je je studie met je mee kunt nemen als je onderweg bent.

9.

De kaarten zijn gebaseerd op het Rider-Waite-deck, maar ze zijn toegankelijker en richten zich op de belangrijkste symbolen die je moet begrijpen om tarot te leren. Oefeningen helpen de gebruiker om hun intuïtie aan te spreken terwijl ze de kaarten als hun gids gebruiken. Dit deck is een frisse benadering van een tijdloos waarzeggerij instrument.

10.

De auteur van dit tarotdeck wilde duidelijk dat de consument wist wat hij kocht, dus je kunt er zeker van zijn dat dit een geweldige startersset voor een beginner is. Samen met 78 kleurrijke, vergulde, gemakkelijk te lezen kaarten, ontvangt u ook een snelle gids voor kaartlezingen, inclusief kaartcombinaties die verband houden met specifieke gebeurtenissen (dunne zwangerschap, nieuwe baan, bruiloft, enz.), voorbeeldlezingen, ethische richtlijnen, en advies voor het oplossen van problemen. Deze kit is alsof u uw eigen persoonlijke tarot lezer in een doos heeft om u te helpen.

Geïnteresseerd om met Tarot te beginnen?

Het oefenen met een deck tarotkaarten voor beginners is een prima manier om je teen in de waarzeggerij te steken, maar als je tegen een muur aanloopt of meer diepgaande vragen hebt die verder gaan dan symboliek alleen, spreek dan met een van onze helderzienden hier bij Keen. In feite kan een professionele tarot lezing je niet alleen inzicht geven in je verleden, heden en mogelijke toekomst, maar het is ook een geweldige manier om je te helpen de kneepjes van het vak te leren als een ontvanger. Zoals met alles wat u nieuw leert, oefening baart kunst, dus laat een van onze adviseurs u helpen met uw tarot reis.