Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe traditionele speelkaarten te lezen

Ik heb jarenlang Tarotkaarten gelezen voordat ik ontdekte dat ik het lezen van traditionele speelkaarten (Aas-Koning, vier kleuren) net zo leuk vind. Nu gebruik ik beide voor spreads, afhankelijk van mijn stemming en van wat de klant vraagt.

Uitleg over de kleuren

Wanneer ik een reading doe met speelkaarten, vertellen de kleuren me in welk gebied deze betekenissen vallen. Bijvoorbeeld, klaveren vier vertelt me dat de cliënt stabiliteit heeft (vanwege het getal 4) op het gebied van communicatie, omdat klaveren staan voor communicatie en mentale kwesties.

Er is een nuttig boek over dit onderwerp, genaamd Cards of Destiny van Robert Lee Camp. De heer Camp is vrij grondig in zijn uitleg over de speelkaarten en hun geschiedenis in het nemen van beslissingen - zelfs in het creëren van onze eigen kalender van dagen.

Speelkaartbetekenissen

Laten we nog een paar betekenissen van deze traditionele kaarten doornemen.

De Azen van alle vier de kleuren staan voor een nieuw begin of het verlangen daarnaar. De Tweeën wijzen op een partnerschap of een vereniging. Drieën vertellen me dat er zorgen of stress zijn in het leven van de klant. Vieren betekenen stabiliteit.

Vijven wijzen op verandering. Zessen wijzen op vrede in een bepaalde situatie. En zevens kunnen negativiteit of problemen betekenen. Een voorbeeld van een lezing hier is dit: een hartenvijf laat ons weten dat er veranderingen zullen zijn in de Verder zijn achten kaarten van succes, en negens betekenen verlies of de voltooiing van iets. Tienen wijzen op succes binnen grotere groepen mensen. Een voorbeeld hiervan zou de ruiten-negen kunnen zijn. De ruitenkleur betekent financiële situaties, en een negen duidt op het verlies van; we kunnen aannemen dat er een financieel verlies op komst is.

Zakken duiden op een hogere vorm van succes. Koninginnen zijn moederlijk met elementen van intuïtie en succes in zaken waarbij verzorging een rol speelt. Koningen, ten slotte, zijn de meesters van hun kleuren. Een voorbeeld van zo'n koning is de schoppenkoning. Hij is een meester in werk en gezondheid (de betekenis van schoppen). Zoals je ziet, bieden gewone speelkaarten een andere kijk op "kaartlezen" die we misschien in onze talenten willen integreren. Ik krijg ook snellere antwoorden met dit type kaartspel, zodat mijn cliënten niet hoeven te wachten en te betalen voor overtollige minuten op de chat met mij. Tevreden cliënten zijn tevreden adviseurs. Voeg dit goedkope deck vandaag nog toe aan je arsenaal!

Overgang naar Tarot

Een Tarot kaartspel kan een onheilspellend iets zijn als je nieuw bent en net begint met het gebruiken van je gaven. Probeer om te beginnen het kaartspel met 54 speelkaarten te gebruiken, inclusief 2 jokers. Maak je voeten nat met deze methode van lezen en dan zul je waarschijnlijk meer zelfvertrouwen hebben in je paranormale werk en kun je verder gaan met Tarot kaarten. Het is maar een idee. Je zult nooit

Over de auteur:

Cajun Queen besteedt haar dagen aan schrijven en het geven van diepgaande paranormale lezingen. Ze is een prijswinnende auteur en komt uit een lange lijn van begaafde, Cajun, helderziende vrouwen. Zij leest kaarten via de nauwkeurige en bewezen Cartomancy methode en is een empathische intuïtieve. Kijk vandaag nog naar Cajun Queen op Keen.com!

Krijg vandaag nog een reading van Cajun Queen! Klik hier om begonnen.