Opzoek naar spirituele verlichting?

Wat is aura reiniging?

Aura's worden beschouwd als een weerspiegeling van je huidige staat van zijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Als je nieuw bent in de wereld van aura's, kan het moeilijk zijn om het concept te begrijpen. Een makkelijke manier om aura's te begrijpen is door ze te zien als de energie die iemand in je omgeving afgeeft en jouw reactie daarop. Voel je je gelukkig? Ontspannen? Angstig? Dit is de reactie die je hebt op een specifiek type energie.

Dit gezegd hebbende, er is zoiets als een goede en een slechte aura. Als uw aura slecht is, raakt u uit balans, lichamelijk, geestelijk of beide. Wanneer dit gebeurt, moet u uw aura(s) reinigen om weer op het juiste spoor te komen. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Hier is alles wat je moet weten over aura's, inclusief de beste reinigingsrituelen die je op jezelf kunt uitvoeren.

Wat is een Aura?

Alle levende wezens stralen een laag niveau van elektriciteit uit dat bekend staat als een elektromagnetisch veld. Eeuwenoude medische organisaties geloven dat deze elektriciteit - of energie - wordt uitgestraald in zeven verschillende lagen, die elk verbonden zijn met een ander aspect van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Je De aura kan gezien worden als een lichtend lichaam dat je fysieke lichaam omgeeft. Eventuele problemen die je ervaart komen naar voren als een laag of netto energie.

Jouw aura omringt je voortdurend en verandert van grootte en kleur (daarover zo dadelijk meer) naargelang van je stemming en je huidige staat van gezondheid en geest. Als je je bijvoorbeeld geliefd voelt, is je aura groter dan gewoonlijk - het tegenovergestelde van wat er gebeurt als je je verdrietig of bang voelt. Als je grieperig bent, is je aura meer aan je lichaam gehecht dan gewoonlijk.

Heb ik een aura?

Ja, elk levend mens heeft een energieveld om zich heen, dus dat geldt ook voor dieren, bloemen en andere vormen van vegetatie. Sommige deskundigen zijn echter van mening dat het menselijke energieveld gecompliceerder is omdat wij meer ontwikkeld zijn.

Wat stellen de verschillende auralagen voor?

Elke laag van je aura zou overeenkomen met een andere chakra. Chakra's zijn verschillende energierijken in je lichaam. Zoals eerder gezegd, hoe meer energie je hebt, hoe groter en helderder je aura zal zijn, maar de lagen kunnen dof en klein worden als je depressief, ziek of gestrest bent. Met dat gezegd, je aura verandert voortdurend. Hier is een algemeen gids over wat de verschillende auralagen vertegenwoordigen.

  • 1e: Etherische laag

Locatie: Twee tot vier centimeter van uw fysieke lichaam vandaan.

Vertegenwoordiging:Overlevingsbehoeften, zoals voedsel, water, onderdak en inkomen, maar ook lichamelijke gezondheid, behoeften en wensen. Het is gekoppeld aan de vijf zintuigen.

Chakra-relatie: Basis

  • 2e: Emotionele laag

Locatie: Een tot drie centimeter verwijderd van je etherische laag.

Voorstelling:Alle gevoelens en emoties van geluk, liefde en vreugde tot jaloezie,

Chakra-relatie: Sacraal

  • 3e: Mentale Laag

Locatie: Direct buiten de emotionele laag, drie tot acht centimeter van je fysieke lichaam.

Vertegenwoordiging:alle mentale denkprocessen zoals discipline, oordeel, voorschriften en regels.

Chakra Relatie: zonnevlecht

  • 4e: Astrale laag

Locatie: Heeft de potentie om zich ongeveer een voet van de fysiek lichaam.

Vertegenwoordiging: Het dient als de brug tussen het fysieke (lagere trillingen) en spirituele (hogere trillingen) vlak.

Chakra-relatie:Hart

  • 5e: Etherische sjabloon

Locatie: Strekt zich uit op een afstand van ongeveer twee meter vanaf het fysieke lichaam.

Voorstelling: Dient als de blauwdruk van het fysieke lichaam.

Chakra-relatie: Keel.

  • 6e: Hemelse/Causale Laag

Locatie: Deze kan zich ongeveer anderhalve meter van het fysieke lichaam uitstrekken.

Vertegenwoordiging: Spiritualiteit en het proces van verlichting.

Chakra-relatie: 3e oog

  • 7e: Spirituele laag

Locatie: Het kan zich ongeveer een meter van het fysieke lichaam uitstrekken.

Voorstelling: Beschermer van alle andere lagen.

Chakra-relatie:Kroon

Wat betekenen de verschillende Aurakleuren?

Iedereen gelooft dat wat deze kleuren afzonderlijk en samen symboliseren verpersoonlijkt hoe fysiek, emotioneel en spiritueel complex je bent.

Groen: Genezer, verbonden met de natuur

Rood: Passievol, dynamisch

Geel:Vol vreugde, scherpzinnig

Roze:Makkelijk, vredig

Paars: Spiritueel, gevoelig

Turkoois:Charismatische persoonlijkheid, natuurlijk organisator

Blauw:Onzichtbaar, spiritueel

Wit: Evenwichtig, harmonieus

Murky: Geestelijk of lichamelijk ziek

Wat is Aura Cleansing?

Jouw aura heeft veel weg van een filter en beïnvloedt hoe je de wereld om je heen ziet en waarneemt. Als je aura gevuld is met negatieve dingen, kun je je neerslachtig en lusteloos voelen. Aan de andere kant, als je auraveld sterk is, is de kans groter dat je een positieve kijk hebt en je energiek voelt.

Hoe kan ik mijn aura zuiveren?

Gelukkig kunt u zich ontdoen van alle negatieve energieën door uw aura te reinigen. Er zijn verschillende technieken die u kunt gebruiken om uw aura te reinigen. Sommige methoden vertrouwen op fysieke activiteiten, terwijl andere een mentale oefening zijn. Hier zijn een paar voorbeelden van manieren waarop je je aura kunt reinigen van onaangename vibraties en energieën.

Waterreiniging

Net zoals water je fysieke lichaam kan reinigen, is het ook heel nuttig voor het reinigen van je aura. Geniet van een rustige douche of neem een bad terwijl je rustig en diep ademhaalt. Als je ervoor kiest om een aura reinigend bad te nemen, zou je wat badzout of een paar druppels essentiële oliën aan het water kunnen toevoegen om de ervaring te versterken. Concentreer je tijdens het douchen of baden op het gevoel van het water dat elk deel van je lichaam raakt. Kijk hoe het water door de afvoer stroomt. Visualiseer hoe het uw problemen en stress meeneemt.

U kunt er ook voor kiezen deze waterzuivering uit te voeren terwijl u buiten in de regen staat of wanneer u zwemt in een zwembad of aan het strand.

U kunt deze waterzuiveringsoefening ook mentaal uitvoeren door te mediteren. Visualiseer dat u een van de bovenstaande suggesties uitvoert. Of stel u voor dat u onder een waterval staat. Laat het stromende water alle negativiteit om je heen wegspoelen. Neem dan de tijd om na te denken over de nieuwe verfrissing energie en helder wit licht dat je omringt.

Reiniging door de wind

Net als water heeft de wind ook de kracht om negatieve energieën uit je aura te verdrijven. Het woord "aura" betekent immers "wind", zowel in het Latijn als in het Oudgrieks. Ga op een winderige dag naar buiten en draai je om met je gezicht naar de wind. Strek zachtjes je armen uit en sluit je ogen. Terwijl de wind uw aura reinigt, kunt u de kracht van de wind toelaten om u nieuwe energie te geven.

Gesprek met een online spirituele reader op Keen om meer te leren over uw aura en de invloed ervan op uw leven en staat van zijn.

Smudging Your Aura

Smudging verwijst naar het gebruik van de rook van gedroogde kruiden om uw aura te zuiveren. Deze praktijk is begonnen als een indiaans ritueel. Begin met het aansteken van een smudgestok of -bundel. Deze bundels zijn meestal gevuld met reinigende kruiden, zoals salie, sweetgrass, of lavendel. Wacht tot de vlam gedoofd is. Zodra het stokje of bundeltje smeult, beweeg je het rond je lichaam. Zorg ervoor dat je in elke richting zo ver mogelijk reikt. Als de rook in contact komt met uw aura, werken de kruiden om uw energie te reinigen.

Positieve Affirmaties

Het opzeggen van positieve mantra's lijkt veel op een aurareinigingsmeditatie sessie. Kies eerst een mantra die je positief en opbeurend vindt. Je wilt dat het iets is dat betekenisvol is voor jou en waar je op dit moment mee zit in je leven. Misschien wilt u zelfs uw eigen mantra schrijven.

Houd de mantra hardop voor. Zeg de woorden niet gewoon op - voel ze door uw hele lichaam vibreren. Herhaal deze oefening een aantal keren gedurende een aantal dagen. Bewaar de mantra op een plek waar u vaak kijkt, bijvoorbeeld op uw bureau op het werk of op uw badkamer. spiegel.