Opzoek naar spirituele verlichting?

Spirituele vrede vinden in een moeilijke economie

Bijtende zinnen en beangstigende statistieken bespatten onze zielen met een dagelijkse dosis negativiteit. Overal om ons heen wervelt een verontrustende wervelwind met het verlies van banen, huizen en helaas, het geloof. Terwijl paniek ons leven dreigt te overspoelen, is de tijd gekomen om onze aandacht te richten op het ontdekken van spirituele vrede, ongeacht wat de toekomst brengt.

Wakker worden om je te verwonderen als je spiritualiteit op de eerste plaats zet. Begin je eerste ochtendmoment met meditatie. Strek u uit met de adem van het gebed en luister naar het moment waarop u zich bevindt. Keer je ziel binnenstebuiten om je zesde zintuig te vinden. Stem af op dat paranormale vermogen en ontdek mogelijkheden buiten de vier muren die je omringen. Beweeg niet totdat u uw centrum hebt gevonden.

Maak ten minste vier lijstjes. Schrap paniek van de to-do-lijst, want dat is een nutteloos tijdverdrijf en een goede vriend van problemen. Deze lijstjes zullen u helpen de essentie van uw leven te vinden.

 • De belangrijkste lijst
 • De negatieve lijst
 • De lijst met veranderingen die het universum veranderen
 • Acceptatielijst
  • De belangrijkste lijst

   De belangrijkste lijst fungeert als een basis om op zoek te gaan naar wat voor jou het belangrijkst is om te bestaan. Misschien heb je de belangrijke dingen in je leven niet herkend totdat dit punt. Tijd is een waardevol geschenk dat nooit een tweede kans krijgt. Dit zou je tweede kans kunnen zijn om avonden met je familie of je zieke grootmoeder door te brengen. Het leven biedt weinig toeval zonder reden. Is het mogelijk dat je hogere macht jou heeft uitgekozen om voor een familielid of vriend in nood te zorgen?

   Negatieve Rijkenlijst

   De Negatieve Rijkenlijst stelt je in staat om te kijken naar het ergste dat zou kunnen gebeuren. Deze lijst heeft twee doelen: Door tijd door te brengen op een plek die je bang maakt, zie je die angst onder ogen. Deze lijst biedt je de kans om achterom te kijken, te evalueren, en te zien wat je vandaag anders zou doen. Vraag uzelf af: "Wat als ik luxeartikelen zoals een mobiele telefoon of internettoegang moet opgeven? Als ik mijn huis kwijtraak, waar en hoe moet ik dan opnieuw beginnen? Vermijd de verleiding om het negatieve te voeden, want het zal groeien. Vergeet niet dat je op zoek bent naar geestelijke vrede. Er kan geen vrede worden gevonden door in het negatieve rijk te leven.

   De lijst met universumveranderende veranderingen

   De lijst met universumveranderende veranderingen laat je zien hoe je proactief kunt zijn in je benadering van niet alleen tijden van strijd, maar ook tijden van vrede. Door deze veranderingen stap voor stap door te voeren, keert u terug naar het positieve. Je moet hard werken om in de positieve kracht te blijven. Zet je af tegen de negatieve stemmen van de media, vrienden en familie. Uw geestelijke vrede is tussen jou en je hogere macht.

   Acceptatielijst

   De Acceptatielijst is misschien wel de moeilijkste. Deze lijst is een palet van dingen die je op dit moment niet kunt veranderen. De sleutel is om de dingen die je niet kunt veranderen te accepteren, zodat je kunt handelen om de dingen die je wel kunt veranderen te veranderen. Beperkingen zijn net zo zinloos als paniek. Gun jezelf de ruimte, de tijd en veel zonneschijn om te groeien.

   Het realiseren van je paranormale begaafdheid is simpelweg afstemmen op het instinct dat je leidt om de juiste dingen om de juiste redenen te doen. Zoek plezier in eenvoudige activiteiten. Nu is het tijd om met uw gezin aan tafel te gaan zitten. Praat met uw kinderen over wat voor hen het belangrijkst is. Neem de tijd om de kleur van het leven te zien, te ruiken en te voelen.

   In de jaren dertig van de vorige eeuw waren gezelschapsspelletjes, kijksporten en muziek een rage. In deze tijd vond Parker Brothers het spel Monopoly uit. De big band en swingdansmuziek van Duke Ellington en Benny Goodman zagen het licht, en "The Star-Spangled Banner" en "God Bless America" waren populair. Honkbal groeide in populariteit omdat gezinnen rond de radio hingen om naar een wedstrijd te luisteren. Literatuur was een grote ontsnapping voor zowel de lezer als de schrijver en leidde tot enkele van de meest vooraanstaande literaire werken, zoals The Great Gatsby van F. Scott Fitzgerald en The Grapes of Wrath van John Steinbeck.

   Bruiken uw vaardigheden en talenten om uw eigen huidige situatie te beoordelen, en te beslissen over een of meer paden die kunnen bijdragen aan uw levensonderhoud. Misschien bent u een sterke communicator, kunt u goed met uw handen werken of hebt u een gave voor kunstzinnigheid. Maak uzelf waardevoller voor uw werkgever door uw opleiding te vervolmaken.

   Leer van het verleden om een welvarender toekomst te creƫren, zowel in geestelijk als in geldelijk opzicht. Tijdens de Grote Depressie verenigden werkloze textielarbeiders zich in gemeenschappen, waarbij ze verschillende muziekklanken van diverse achtergronden combineerden om inkomsten te genereren. Dit resulteerde in wat zij "hillbilly"-muziek noemden en die zich ontwikkelde tot twee muziekgenres die we vandaag de dag nog steeds kennen: bluegrass en country-western.

   De innovatie die voortkomt uit moeilijke tijden is geen toeval. De medische vooruitgang ging in de jaren dertig met sprongen vooruit met de introductie van anesthesie en bloedtransfusies die ook vandaag nog levens redden. De socialezekerheidswet van 1935 werd in het leven geroepen om het inkomen van ouderen veilig te stellen. De Wagner-wet gaf arbeiders het wettelijke recht zich te organiseren in vakbonden. In 1933 werd het allereerste vrouwelijke kabinetslid, Francis Perkins, benoemd tot minister van Arbeid, die de achturige werkdag invoerde, strengere veiligheidswetten voor fabrieken en wetten ter bescherming van vrouwen en kinderen in de beroepsbevolking.

   Als je geest in wanorde verkeert, zal je leven dat ook doen. Behoud spiritueel evenwicht door je persoonlijke dagelijkse routine van gebed en meditatie. Hoewel je paranormale begaafdheid misschien geen perfecte toekomst voorspelt, besteed er toch tijd aan en zie hoe ramen en deuren zich openen voorbij je dromen. Ontdek de waarheid in je leven en leef ernaar. Spiritualiteit is een gefluister, geen geschreeuw. Het zal niet duwen. Het zal alleen een duwtje geven. Luister naar de stem. Voel de hand op je rug die je naar een plaats van vrede leidt.

   Gerelateerde artikelen