Opzoek naar spirituele verlichting?

Natuurlijke spirituele uitlijning

Wat betekent het om op één lijn te staan met de natuurlijke krachten van de aarde? Als kind worden we geboren in Gaia (de spirituele naam van de aarde) en als alles goed gaat, leren we in harmonie met haar te leven. Maar door de druk van het opgroeien in een wereld waar te veel nadruk ligt op materieel gewin en vooruitgang, en weinig of geen op spirituele groei, verliezen we het contact met de natuurlijke vibraties van de aarde. Dit is het verlies van onze natuurlijke spirituele afstemming, waarbij we te veel bezig zijn met alledaagse materiële zaken.

Om te beginnen met het terugwinnen van je natuurlijke spirituele afstemming, moet je de aarde zien als een levende entiteit. Niet als een biologisch ruimtestation of een onpersoonlijk ecosysteem, maar als een levend wezen dat je voedt en beschermt. Dit is Gaia, de moeder van ons allen, de Grote Godin van wie wij allen haar kinderen zijn. Je afstemmen op de natuurlijke vibraties van de aarde betekent de rol van Gaia in je leven erkennen, als moeder en verzorgster. Het verlies van spirituele vrede is de prijs die we betalen als we ons verwijderen van de natuur en een leven leiden met zo'n intense activiteit dat er geen tijd is om ons te verbinden met de natuurlijke vibraties van de aarde en de cycli van de seizoenen.

Als je liefde wilt vinden, dan is dat de grootste liefde van allemaal - niet van jezelf, maar van de verbinding tussen alle dingen in Gaia; het gevoel bij de moeder te horen en onvoorwaardelijke liefde te vinden in haar armen. Je hartslag en hersengolven zullen in de maat van de hare kloppen, je leven zal vertragen, en je zult de innerlijke vrede voelen die komt met spirituele verbinding met alle dingen.

Om spiritueel meer op één lijn met de aarde te komen, moet u 's ochtends de tijd nemen om te mediteren. Dit is niet alleen het moment waarop de wekker afloopt; het is het begin van een nieuwe dag die zijn eigen belofte inhoudt. Let op het weer, hoe de lucht van dag tot dag verandert, en stem je af op de beelden en geluiden van de natuur. Luister naar vogelgezang, probeer planten te identificeren die je ziet en oefen dankbaarheid voor alles wat de natuur voor je doet. Zie 's avonds de zonsondergang niet als een signaal om het hectische tempo van een druk leven voort te zetten in een nieuwe ronde van feestjes en gezelligheid, maar als een moment om naar de patronen van de zonsondergang te kijken en na te denken over wat de dag je gebracht heeft. Mediteer op zachte muziek met natuurlijke geluiden, zoals het kabbelen van water over rotsen of het gezang van walvissen. Deze twee eenvoudige oefeningen alleen al zullen je helpen om je geest te aarden en je weer in harmonie te brengen met Gaia.

Als je je nog steeds gestrest en niet verbonden voelt, zal het raadplegen van een helderziende je helpen om weer op het juiste spoor te komen. Een helderziende zal die gebieden zien waar je je meer een deel van de natuur moet voelen en waar je je verbinding met de aarde kunt onderzoeken. U kunt een helderziende raadplegen die een aantal disciplines beoefent, waaronder astrologie, het lezen van Tarot kaarten en het werken met numerologie. Al deze disciplines kunnen worden gebruikt om je te helpen een natuurlijke spirituele afstemming te vinden.

Astrologie

De meeste mensen denken dat astrologie begint en eindigt met de zonnetekens, maar een paragnost die gespecialiseerd is in astrologie zal naar veel meer dan dit kijken. Een geboortehoroscoop die is opgesteld voor de dag van uw geboorte laat zien waar de Zon, Maan en planeten in verschillende tekens van de dierenriem stonden. Sommige tekens van de dierenriem zijn van het aarde-element, en je helderziende zal kijken of je planeten hebt in de aarde-tekens van Stier, Maagd en Steenbok. Als er geen planeten in deze tekens staan, kan dit verklaren waarom je je niet verbonden voelt met je natuurlijke afstemming op de trillingen van de aarde. Astrologen werken met het gezegde "zo boven, zo beneden", wat betekent dat wat er aan de hemel wordt weerspiegeld op de dag van je geboorte, wordt weerspiegeld in je leven.

Tarotkaarten

Een Tarotlezer zal kijken naar waar de nadruk ligt in je kaarten. Ben je meer bezig met materiële zaken dan met je spirituele vooruitgang? Moet je tijd vrijmaken om je spirituele aard te verkennen, vooral datgene wat je in harmonie brengt met de aardse vibraties? Een overvloed aan Pentakels in uw lezing kan suggereren dat u zich moet terugtrekken van het nastreven van materiële doelen en aan de rozen moet ruiken die Gaia in overvloed voor u heeft voorzien.

Numerologie

Een paragnost die numerologie beoefent zal uw geboortegetallen bestuderen om te zien of u bent afgedwaald van uw levenspad, of zielepad, en u laten zien hoe u weer contact kunt maken met uw innerlijke spirituele behoeften. Je opnieuw verbinden met Gaia, en de bevrijding voelen die komt met de wetenschap dat je deel uitmaakt van een groot liefdevol universum, geeft je je persoonlijke kracht terug. Je zult je vermogen terugkrijgen om persoonlijke keuzes te maken en niet meegesleurd worden op een materialistisch getij dat je nog verder van je natuurlijke zelf scheidt.

Een helderziende in een van deze disciplines zal je vele helende manieren voorstellen waarop kunt u zich opnieuw verbinden met de natuurlijke vibraties van de aarde. Een pauze ergens om te communiceren met de natuur kan zijn wat je nodig hebt. De helderziende kan manieren voorstellen waarop u zich kunt afstemmen op het patroon van de seizoenen - bijvoorbeeld door een tuin te kweken. Zich bewust worden van hoe de natuur werkt zal een aardende ervaring voor u blijken te zijn. De helderziende kan ook een verandering van dieet voorstellen, teruggrijpen naar meer natuurlijke voeding en minder bewerkte of fast-food keuzes om je lichaam de juiste voeding te geven om je geest en ziel te voeden.

Wanneer je een helderziende raadpleegt en leert op welke manieren je bent afgescheiden van de natuur, kan hij/zij je begeleiden om die verbinding weer tot stand te brengen. De aarde heeft een natuurlijke vibratie die je kunt leren oppikken. De trilling van de aarde is niet zoals die van ons. Wij ratelen mee met het lawaai van machines, wekkers en rinkelende mobiele telefoons. Als onze hartslagen dat tempo bereiken, gaat de geestelijke rust verloren. Het raadplegen van een paragnost is op zichzelf al het afstemmen op het ritme van de natuur.

Gerelateerde artikelen