Opzoek naar spirituele verlichting?

Feng shui je slaapkamer in 8 stappen

Als je een intieme relatie hebt, moet de energie in je slaapkamer op een positieve manier stromen. Je wilt dat dit deel van je wereld de plek is waar je keuze voor een partner wordt bekrachtigd. Liefde kan versterkt worden met een gezonde dosis lichamelijke intimiteit. Je slaapkamer uitnodigend, aangenaam en comfortabel maken zijn de basics. Tijd en zorg investeren in het creëren van een positieve energiestroom in je slaapkamer zal je seksleven verbeteren en je relatie versterken.

Feng shui (uitgesproken als "fung-shway" en weergegeven als 風水 in traditioneel Chinees en 风水 in vereenvoudigd Chinees) wordt in het Engels letterlijk vertaald als "wind-water". Een eeuwenoud systeem van esthetiek uit China, feng shui wordt vandaag de dag vaak gebruikt als een praktijk van het optimaliseren van uw interieur ruimtes voor een maximale positieve energiestroom. Het geloof is dat energie wordt verstoord door een verscheidenheid van gewone dingen die we toevoegen aan onze gebouwen. Er zijn andere dingen die in een kamer kunnen worden geplaatst die helpen bij een positieve energiestroom. Bovendien kunnen eenvoudige architectonische elementen deze energie, die feng shui aanhangers qi noemen (in het traditioneel Chinees weergegeven als 氣 en 气 in het vereenvoudigd Chinees), helpen of verstoren. Qi, uitgesproken als "chee" en soms gespeld als chi, wordt vaak vertaald als "energiestroom", maar de letterlijke vertaling is "lucht" of "adem". Hoe beter de stroom van qi

Er zijn methoden om je huis en je werkplek voor te bereiden op de best mogelijke energiestromen. Hier zijn acht tips over het voorbereiden, inrichten en onderhouden van een slaapkamer door middel van feng shui om je liefdesleven in het algemeen en je relatie in het bijzonder te optimaliseren.

 • Vlak plafond

  Als er leidingen of zichtbare balken boven je bed zijn, kan dit de qi verstoren, vooral als je een partner bij je in bed hebt liggen. Scheuren, uitsteeksels, houten latten, en alles wat het plafond boven je bed verdeelt - al deze dingen duwen energie in het scheiden van jullie twee. Hoe gladder het plafond in je slaapkamer is, hoe gladder je lichamelijke intimiteit zal worden.

 • Lampverlichting

  Overheadverlichting duwt goede energie uit het bed. Zelfs als u vrijt met het licht uit, kan het zijn dat het licht boven u brandt terwijl u samen aan het bijkomen bent van uw dag. Dit korte venster kan een slechte stemming teweegbrengen. Als je in bed zit te lezen met het licht boven je hoofd en je hoort je man naar de kamer komen, doe dan een lamp aan en doe het licht boven je hoofd uit. Licht van een lamp laat goede energie vrij door de kamer stromen, vooral als het zacht is en van achter een amberkleurige lamp komt. lampenkap.

 • Headboard Switch-a-roo

  Wilt u een man naar uw slaapkamer halen of hem daar houden? De positie van je bed is hierbij heel belangrijk. Het hoofdeinde van je bed moet aan de muur tegenover de deuropening staan van waaruit je de slaapkamer binnenkomt. Op deze manier absorbeer je de energie die je slaapkamer binnenkomt en de energie zal je de man brengen die je wenst. Hem houden vereist echter een verandering van plannen. Als je er zeker van bent dat je de man wilt houden, moet je het bed omdraaien en het hoofdeinde tegen dezelfde muur plaatsen als de deur naar je slaapkamer. Dit zal energie creëren die samenhoudt wat zich al gevormd heeft en hem misschien negatieve opvattingen laat houden over vrouwen die andere aandacht van hem verlangen dan jij. De truc zit hem in de timing van deze draai. Te vroeg en je zult hem misschien niet meer in je leven willen. Te laat en hij zal de mogelijkheden van een relatie met een andere vrouw als verleidelijk genoeg hebben gezien om zijn vertrek te maken.

 • Paren in je inrichting

  Harmonieuze energie zal de omgeving weerspiegelen. Als je verlangen partnerschap in de slaapkamer is, moet je deze ruimte inrichten met paren van dingen. Misschien hebt u op een dressoir ruimte voor twee lampen. Gordijnen met een opvallende bies veranderen uw saaie raambekleding in een afgebakend paar dat samenwerkt aan hetzelfde doel, de waarborging van privacy voor de

 • Geen spiegels

  Een spiegelende inrichting is een gevoelig gebied binnen feng shui. Spiegels weerkaatsen negatieve energie naar buiten. De enige plek in je slaapkamer waar een spiegel zou moeten hangen, is tegenover de deuropening. Negatieve energie zal op deze manier de kamer uit kaatsen. Een spiegel boven de deuropening van elke kamer in je huis is een onfeilbare basis van de moderne feng shui praktijk. Een man die niet verliefd op je is maar je heeft verleid voor een fysieke achtervolging zal terugdeinzen als hij je slaapkamer binnenkomt als er een spiegel boven de deuropening hangt. Een kleine ronde spiegel is alles wat nodig is om jezelf te beschermen tegen de kwade kant van romantiek.

 • Bloemen

  Bloemen staan voor vruchtbaarheid en benadrukken het vrouwelijke biologische mandaat om zich voort te planten. Zelfs als je niet van plan bent om je voort te planten, nodig je het tegenovergestelde uit als je de energie in je slaapkamer als uitgesproken vrouwelijk grondvest - mannelijke energie zal naar je slaapkamer worden getrokken. Trim de doornen van alle rozen. Dit is heel belangrijk. Alle weerhaakjes, doornen en naalden moeten worden afgeknipt. Een cactus in je slaapkamer is uit den boze, tenzij je geïnteresseerd bent in alleen zijn. Een paar witte rozen waarvan de doornen van de stengels zijn geschoren, zorgen voor intense partnerschaps-energie in uw slaapkamer.

 • Minder glas en elektriciteit

  Weliswaar heeft iedereen een wekker nodig, maar zo min mogelijk elektrische apparaten in je slaapkamer zal je intieme partnerschap elektrificeren. De stroom van positieve energie wordt verzwakt door de stroom van verstoringen die elektrische apparaten omringen, of ze nu op batterijen werken of aangesloten zijn op het stopcontact. Glas blokkeert de vorming van qi en verstoort de harmonieuze en evenwichtige energie die zich op goed uitgebalanceerde plaatsen vormt. Het doel van feng shui is om een ruimte te creëren die je sereniteit maximaliseert, je persoonlijke kracht laat gelden en je persoonlijke energie doet herleven. Partnerschappen kunnen elke dag opnieuw geboren worden in een gezonde, gelukkige en levendige slaapkamer, maar glas en elektrische apparaten, vooral computers en televisies, kun je beter in andere kamers van het huis zetten waar ze niet per se hoeven te concurreren met je nachtelijke romantische koppel.

 • Prachtige, abstracte kunst

  Een stijlvolle Andy Warhol-prent is misschien een goede financiële investering en een triomf van de pop-art, maar je liefdesleven zal nog geen kwartier duren als je er een in je slaapkamer hebt hangen. Feng shui vraagt om zachte kleuren, een rustige omgeving en weinig contrast. Licht en donker moeten in harmonie samenvloeien om de rust te bereiken die nodig is voor je relatie om herhaaldelijk succesvol te kunnen vrijen. Een ingelijste poster van een Mark Rothko abstractie (zonder glazen afdekplaat, natuurlijk) zal een sereniteit brengen die leidt tot extase tussen jullie twee. Overweeg een tweeluik (twee schilderijen die samen één tafereel vormen) op doek van een sensuele compositie die verder gaat dan illustratie en taal. Wanneer dit boven je hoofdeinde wordt opgehangen, zal het de eeuwige diepten van liefde weerspiegelen die je in je partnerschap wilt weerspiegelen. De harmonie van feng shui gaat verder dan de verbale beschrijvingen, want het wordt iets waardoor je je dagelijks op je gemak voelt.

Andere artikelen over Feng Shui