Wilt u met een medium of paragnost praten?

Zijn geesten echt, en hoe zorg ik dat ze weggaan?

Halloween nadert, en we zien de typische witte spookafbeelding aan de portieken van buren hangen en alles versieren, van zeepdispensers tot screensavers. Ik weet eerlijk gezegd niet waar het in lakens gehulde spookbeeld vandaan komt, maar ik heb nog nooit een spook gezien dat op Casper leek.

Cliënten vragen me vaak of spoken echt bestaan, en zo ja, wat zijn ze dan? Ik heb uit de eerste hand ervaring met spoken, net als veel van mijn klanten. Geesten zijn er in verschillende soorten en maten en kunnen van alles teweegbrengen, van ergernis tot terreur. Maar laten we over één ding duidelijk zijn: geesten van welke soort dan ook kunnen je geen pijn doen! Dus hoewel het vaak beangstigend is om geesten te zien of in de buurt van geesten te zijn, kunnen ze geen bezit van je nemen (zonder je toestemming) of andere enge dingen doen die horrorfilms of spookverhalen suggereren.

Soorten geesten

Er zijn drie hoofdtypen geesten. Ze vertegenwoordigen een progressie van vastzittende energie en, ironisch genoeg, hoe vaster ze zitten, hoe krachtiger ze worden. Laten we eens kijken.

- Aardegebonden geesten: Dit zijn zielen die de overgang hebben gemaakt, maar om de een of andere reden nog niet verder zijn gegaan. Ofwel zijn ze in de war over het feit dat ze echt dood zijn, wat gebeurt wanneer mensen plots of in vreemde omstandigheden sterven (bizarre ongevallen, moord, enz.), ofwel zijn ze nog steeds erg gehecht aan de levenden, meer bepaald aan één persoon wiens energie ze aftappen. Ze worden meestal eerder gevoeld dan gezien. Dit zijn de geesten waarmee je contact kunt maken door middel van een reading.

- Geesten:Als een aardgebonden geest een tijdje vast heeft gezeten, worden ze beter in het verkrijgen van energie om zichzelf in stand te houden en kunnen ze leren om kleine hoeveelheden energie te laten verschijnen en te verplaatsen. Vaak zullen ze "overleven" de persoon aan wie ze verbonden waren en blijven zo op een fysieke locatie. Dit verklaart het rondspoken in huizen of op openbare plaatsen. Zij leven in de vreemde zin dat hun geest in een astraal gebied leeft. Zij zullen zich hechten aan iedereen die een trilling heeft die voldoende op hen lijkt - b.v. woede of angst - maar zij blijven op de fysieke plaats als je eenmaal weg bent. Als u weet dat u naar een plaats gaat met een verstoorde energie, kunt u maatregelen nemen om uzelf te beschermen om te helpen voorkomen dat dit gebeurt. Af en toe zullen er geesten zijn op plaatsen van bloedbaden of slagvelden - elke plaats waar veel mensen op gewelddadige wijze zijn gestorven. Deze geesten kunnen de manier waarop ze stierven naspelen, een soort hologram van de geschiedenis dat in een lus wordt afgespeeld.

- Poltergeisten: Er is nogal wat onenigheid over wat een poltergeist eigenlijk is. Sommige mensen zeggen dat dit fenomeen wordt gecreëerd door de energie van een specifiek persoon, zoals een tiener met veel onderdrukte angst, een geestelijk ziek persoon, of iemand die onderdrukte emoties heeft of een beperkt vermogen om zich te uiten. Ik heb gemerkt dat dit soort verstoringen zeldzaam zijn, maar het gebeurt wel. Meer voorkomend is de geest die zeer bedreven is geworden in het verkrijgen van energie uit zijn omgeving en het verplaatsen van energie. Deze geest zit dan al lange tijd vast en is misschien zelfs vergeten wat zijn goddelijke oorsprong is of dat hij naar een andere werkelijkheid kan gaan. Dergelijke klopgeesten scheppen graag kattenkwaad, zoals het verplaatsen van voorwerpen, het verstoppen van dingen of het maken van rommel. Dit alles creëert aandacht en energie voor de geest.

Hoe laat ik een geest gaan Weg?

Cliënten die met geesten in hun leven komen, willen meestal dat ze weggaan! De universele eerste stap is om ze "weg te bidden". Dit hoeft geen religieus ritueel te zijn, maar het vereist wel intentionaliteit van jouw kant. Als je weet wie ze zijn, vraag dan om een engel of hun gidsen om hen te begeleiden naar hun volgende niveau van ervaring. Als je weet wat er onopgelost is tussen jullie, probeer dan die kwestie aan te pakken. Als je niet weet wie je geest is, kun je nog steeds vragen om een escorte van goddelijke wezens om hen te helpen verder te gaan.

Mijn cliënt Sissy was verhuisd naar een nieuw appartement in een onlangs gerenoveerd historisch hotel. Zij en een paar andere huurders hadden dezelfde geest gezien in de wasruimte in de kelder en werden onrustig.

"Ze ziet er gewoon zo verdrietig uit," zei Sissy. "Ik heb medelijden met haar, zo vast in de kelder!

Ik heb het gebouw tijdens de paranormale lezing bekeken. Ik ontdekte dat een paar vrouwen daar bij een brand waren omgekomen en dat ze allemaal in de wasserij van het hotel hadden gewerkt. Ze verscheen letterlijk waar ze zich het meest "thuis" voelde. De gebeurtenis had meer dan 100 jaar eerder plaatsgevonden, en dus was ze een volwaardige geest. Ik gaf Sissy een eenvoudig ritueel om uit te voeren, wat ze samen met twee andere huurders deed. Een andere klant, Jim, woonde in een appartement dat een pension was geweest voordat het werd gerenoveerd tot luxe appartementen. Deze geest had het stadium van klopgeest bereikt en hield ervan om droge goederen zoals meel en suiker op het aanrecht te gieten. Het hield er ook van om op de muren te slaan en de oorbellen van zijn vrouw te verstoppen. Toen ik de energie bekeek, ontdekte ik dat de geest de locatie al bewoonde sinds het gebouw voor het pension, wat betekent dat het al meer dan 400 jaar vast zat! Ik heb voor Jim een echte huisopruiming gedaan omdat deze geest erg diep geworteld was.

Het belangrijkste om te onthouden over geesten is dat ze je geen kwaad kunnen doen en dat ze hulp nodig hebben om verder te gaan zodat ze kunnen reïncarneren en de reis van hun ziel kunnen voortzetten. Sommige geesten kun je zelf opruimen, voor andere heb je een helderziende of een ander deskundig persoon nodig die ze voor je opruimt. Als je een geest hebt, zelfs al lijkt hij vriendelijk, dan heeft hij je hulp nodig!

Heb je het gevoel dat er een geest van een overleden dierbare rondwaart? Gaat u verhuizen en wilt u zeker weten dat uw nieuwe huis vrij is van storende geesten? Neem contact op met een adviseur op Keen en dat duidelijke spook energie.