Wilt u met een medium of paragnost praten?

Tarot met jane: tarot lezingen om anderen te helpen navigeren door hun leven

Zolang ze zich kan herinneren, hoort Jane, bij Keen bekend als "Tarot met Jane", boodschappen en ziet ze voorgevoelens. Als kind had ze vaak visioenen van gebeurtenissen die later zouden plaatsvinden. Uiteindelijk leerde Jane dat haar tante koffiemalen kon lezen en haar grootmoeder theebladeren. "Mijn familie heeft zeker een geschiedenis van het bezitten van dit vermogen om de toekomst te zien. Na verloop van tijd, hoe meer lezingen ik deed, hoe meer mensen op me vertrouwden en me vragen stelden. De blikken in de toekomst en de boodschappen die ik ontving, gaven me aan dat ik bedoeld was om mensen te begeleiden en dat ik dit vermogen had gekregen om anderen op hun pad te helpen."

Tijdens haar studie behaalde Jane een graad in de wetenschap en daarnaast verdiepte ze zich in de Tarot. Ze las talloze boeken, volgde verschillende cursussen om haar vaardigheden onder de knie te krijgen, en gaf vaak privélezingen op feestjes en andere evenementen. Na haar afstuderen werd Jane chemicus, maar haar interesse in het metafysische hield nooit op. Ze bleef readings geven, waarbij ze astrologie en numerologie integreerde. "Mijn methode is altijd heel systematisch geweest, en mijn interesse in wetenschap stimuleerde me om technieken te ontwikkelen om mijn readings zo nauwkeurig mogelijk te maken."

Jane ontvangt boodschappen via zicht en geluid, maar de informatie is niet altijd verbonden of komt niet op hetzelfde moment door. Ze heeft ontdekt dat het gebruik van Tarot kaarten haar verbinding verdiept met wat haar getoond wordt en haar in staat stelt om duidelijker te zien. "Ik gebruik Tarot kaarten als een manier om me te concentreren op wat ik ontvang en om mijn vermogens te verfijnen. Ik denk dat sommige mensen een negatieve mening hebben over het , maar het is gewoon een manier om mijn bewustzijn te verscherpen. Ik vertrouw er niet op en meestal beseffen mensen niet eens dat ik ze gebruik. Ik ontvang de waarheid die ik tijdens een reading aan mensen moet doorgeven door middel van boodschappen; de kaarten geven me alleen een richtpunt om de boodschappen nauwkeurig te kunnen ontcijferen."

De kracht van positiviteit

In 2007 stelde een vriend Jane voor aan Keen. "Ik besloot het te proberen, omdat ik dacht dat het een goede manier zou zijn om mijn passie voor het helpen van anderen na te streven en tegelijkertijd mijn netwerk uit te breiden tot meer dan alleen vrienden en familie. Het is ongelofelijk om dagelijks met mensen in contact te komen en ze te helpen op hun individuele trajecten.

Als adviseur gaat Jane graag een diepe band met haar klanten aan en geeft ze tegelijkertijd eerlijke en nauwkeurige lezingen. Ze behandelt een breed scala aan onderwerpen, maar richt zich altijd op het begeleiden van mensen op het pad dat voor hen geschikt is. "Mijn doel is om anderen te helpen om uit het leven te halen wat ze willen, en ik geloof dat de beste manier om dat te doen is om mensen te leren hoe ze de kracht van een positieve mindset kunnen manifesteren. Leren hoe je gelukkig kunt zijn in het huidige moment is de eerste stap om te bereiken wat je wilt. Mensen blijven vaak hangen in het verleden of maken zich zorgen over de toekomst, maar we moeten ons richten op vandaag. Wat er ook gebeurt, er is altijd iets om blij en dankbaar voor te zijn in ons leven. Ik probeer mijn cliënten te helpen dat te vinden en van daaruit verder te gaan."

Jane beschouwt zichzelf als een levenswegcoach en haar aanpak is zeer proactief. "Het is mijn taak om mensen te helpen om op een positieve manier te bereiken wat ze willen. Soms komt een cliënt een sessie binnen met één zorg, maar kan ik zien dat er nog iets anders speelt. Zodra we tot de kern van het probleem zijn doorgedrongen, kan ik ze helpen om succes te boeken."

Heluk in jezelf vinden

Jane is van mening dat een open geest te allen tijde noodzakelijk is om een volwaardig en gelukkig leven te leiden. "Onze kijk is gebaseerd op onze eigen ervaringen, maar als we in iemand anders schoenen kunnen gaan staan, kunnen we echt begrijpen waar zij vandaan komen en zien hoe zij een situatie zien. Door onszelf toe te staan de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, kunnen we zien wat anderen drijft en onze zullen relaties veel sterker zijn." Jane houdt ook graag onvoorwaardelijke liefde op de voorgrond in haar lezingen. "We kunnen pas gelukkig zijn met andere aspecten van ons leven als we gelukkig zijn met onszelf. Als we eenmaal van onszelf leren houden, kunnen we twijfels en oordelen loslaten en onze ware verlangens ongeremd najagen."

Ondanks haar gaven beschouwt Jane zichzelf als heel down-to-earth. "Ik ben een gewoon mens - mijn gaven scheiden me niet van de mensen. Ik denk zelfs dat het feit dat ik zo'n vol, veelzijdig en vrij normaal leven heb, het voor mij makkelijker maakt om mijn cliënten te begrijpen en me in te leven in de dingen die ze doormaken. Mijn ervaringen hebben me geleerd dat er altijd een weg vooruit is, en ik geniet er echt van om mensen te helpen dat licht aan het eind van de tunnel te zien."

Jane vindt het bijzonder lonend om adviseur bij Keen te zijn en is vastbesloten om te blijven leren en groeien. "Ik ben altijd op zoek naar kennis en probeer mezelf te verbeteren, want ik help graag mensen en ik wil de beste zijn die ik kan zijn. Het is zo'n geweldig gevoel om feedback te krijgen van klanten die zeggen dat ze naar mijn advies hebben geluisterd en dat het een verschil heeft gemaakt - daar draait het allemaal om. Hoe langer ik bij Keen werk, hoe meer tijd ik wil besteden aan het geven van readings omdat ik zie hoe ik anderen help, en ik geniet er echt van om met mensen mee te lopen terwijl ze hun leven navigeren en op zoek zijn naar vervulling."

Voor helderziende en Tarot-raadgevingen om u op uw levenspad te helpen, kunt u contact opnemen met adviseurs op Keen, zoals Tarot Met Jane, vandaag.