Wilt u met een medium of paragnost praten?

Straight talk over candle magic

Kaarsmagie (ook bekend als kaarsmeditatie) is al geruime tijd een sterke interesse van mij. Ik heb veel boeken over het onderwerp gelezen, het internet afgestruind naar informatie, met andere beoefenaars gesproken en mijn eigen experimenten uitgevoerd. Als je zoekt voor jezelf vindt u vele spreuken en affirmaties die kaarsen te nemen van verschillende kleuren, maten, en geuren, evenals artikelen over kruiden en , enz. En dan heb ik het nog niet gehad over de vorm van de kaars, de kwaliteit van de was, zelfgemaakte kaarsen versus in de winkel gekochte kaarsen, enz. enz.

Dit alles kan overweldigend lijken voor iemand die nieuw is in het werken met kaarsen. Het is echter heel eenvoudig als je eenmaal het geheim begrijpt.

Ben je er klaar voor? Het geheim is dat de intentie van degene die de kaars aansteekt het belangrijkst is. De rest is slechts een hulpmiddel om je te helpen je intentie te focussen. De vorm van de kaars doet er niet toe - de kleur of de geur ook niet, of wat je er ook op wilt wrijven - alleen Zolang je zelf maar gefocust en duidelijk bent over wat je wilt bereiken!

Sommigen zullen je vertellen dat het noodzakelijk is om een dure kaars te kopen, maar dat is niet zo. Het is leuk om speciale vormen te hebben, daarom koop ik ze soms. En het is leuk om veel verschillende kleuren te hebben, daarom koop ik vaak gekleurde kaarsen. Ik ben dol op het kweken van kruiden en het kopen van speciale oliën om kaarsen mee te zalven, maar nogmaals, dat is niet nodig. Mijn basiswerkkaars is niets meer dan een kleine witte votief die ik in zakken van 50 koop bij de discountwinkel. Voor een echt groot project of een echt grote spreuk ga ik misschien helemaal los en koop ik een 7-daagse kaars in de Mexicaanse levensmiddelenafdeling van de supermarkt voor €2 per kaars.

Geinteresseerd in een helderziende lezing? Klik hier voor voor een een goede en betrouwbare lezing.

Mensen kunnen aanbieden om voor een hoge prijs een kaars voor u aan te steken, maar ook dit is niet noodzakelijk. Je kunt hier op ingaan als je wilt, maar de kans is groot dat je heel goed in staat bent om je eigen kaarsen aan te steken en je eigen meditatie uit te voeren. Immers, wie begrijpt de verlangens van uw hart beter dan uzelf? En wie is beter in staat om die verlangens nauwkeurig te visualiseren dan je bent? Niemand!

Hier leest u hoe u op de meest eenvoudige en effectieve manier aan kaarsenmagie kunt doen:

1.

1. Kies de kaars(en) die u wilt gebruiken.

2. Neem even de tijd om in uw eigen gedachten uit te leggen wat u precies wilt bereiken.

3. Schrijf dit op een stuk papier. Vouw het papiertje dicht en leg het naast de kaars(en).

4. Steek uw kaars(en) aan en ga zitten of staan op een plek waar u de vlam duidelijk kunt zien.

5. Mediteer op uw doel terwijl u zich concentreert op de vlam.

6. Als u het gevoel hebt dat u uw wensen en intenties duidelijk hebt gemaakt, kunt u uw meditatie beëindigen.

7. Wacht tot de kaars(en) opgebrand zijn.

8. Gooi uw stuk papier en eventueel overgebleven kaarsvet weg.

Dat is alles wat er bij komt kijken. En als u om wat voor reden dan ook toch het gevoel hebt dat u iemand nodig hebt om u te helpen met een kaarsmeditatie, vraag het dan als u me belt.

Goede zegeningen,

Robyn

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet-oordelend & geleverd met medeleven en zorgzaamheid. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisis counselor & heb lezingen aangeboden op Keen.com sinds begin 2001.

Geef vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier om een persoonlijke lezing. te krijgen.