Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe gebruik je verschillende kaars kleuren in meditatie

Kaarsen fungeren als fysieke engelachtige boodschappers, net zoals engelen afgezanten zijn van gebeden. Elke kaarskleur en aartsengel is gespecialiseerd in een specifieke tint die kan helpen bij gezondheid, relaties, liefde en financiën. Ik voel altijd vrede als ik een kaars aansteek; er is iets magisch aan de rood/oranje vlam die je heilige ruimte verlicht. Kaarsen worden gebruikt om de geest te kalmeren, te focussen en te centreren tijdens meditatie, gebed en je intenties.

Ik ben hier om je te laten zien hoe je kunt werken met kaarskleuren om een speciale relatie te hebben met specifieke aartsengelen. Elke kleur heeft een specifieke functie en wordt geassocieerd met een goddelijk engelenwezen:

Blauw

Blauw is een kalme, koele, en gecentreerde kleur. Het is de kleur van vreugde, harmonie en vrede. Gebruik blauw om een verbroken relatie te herstellen, misverstanden uit de weg te ruimen en escalerende buien te kalmeren.

Specifieke toepassingen:Kalmerende, waarheid, begrip, vreugde, harmonie en vrede.

Geassocieerde Goddelijke Engelenwezens:

Haniël- Ontwikkelt helderziendheid, gratie en lichamelijke gezondheid bij vrouwen. Haar kleur is witachtig-maanlichtblauw.

Raguel- Creëert harmonie en vrede in al je relaties; helpt in professionele en persoonlijke relaties.

Zadkiel- Helpt het geheugen, het vasthouden en het intellectueel begrip te verbeteren.

Goud

Goud is de kleur van de mannelijke kant van het goddelijke. De ideale toepassing is de bescherming van financiële bezittingen. Je kunt de kracht ervan inzetten om financiële overvloed aan te trekken.

Specifieke toepassingen:Financiële overvloed, bescherming, contact met het mannelijke goddelijke en intelligentie.

Geassocieerd Goddelijk Engelenwezen:

Michael- Biedt bescherming op alle manieren- materieel, fysiek, emotioneel en spiritueel (inclusief financieel).

Groen

Groen is een veelzijdige kleur die eigenschappen heeft van overvloed en genezing. Het is vooral nuttig wanneer je probeert je financiële situatie te verbeteren. Tuiniers zullen groen zien als een buitengewone zegen voor de gezondheid en groei van hun planten. Op het gebied van geluk kan groen verstandig worden gebruikt als je je geld niet lichtzinnig uitgeeft.

Specifieke toepassingen: Rijkdom, overvloed, natuur, productiviteit, geluk en genezing.

Geassocieerde Goddelijke Engelenwezens:

Raphael- Voert genezing uit op elk gebied van je leven. Welzijn en gezondheid worden gemanifesteerd. Vraag hem je te helpen bij het kiezen van een healingmethode, het openen van een centrum of het opzetten van een privépraktijk met goedbetaalde cliënten.

Chamuel- Roep hem aan als u bezorgd bent over uw overvloed en rijkdom. Chamuel zal u helpen kalmeren en u beter laten slapen. Hij geeft u gemoedsrust. Er wordt voor uw behoeften gezorgd, waardoor u zich kunt concentreren op uw prioriteiten en op wat op dat moment belangrijk is.

Op zoek naar antwoorden? Bel of chat vandaag nog met een helderziende.

Licht Roze

Angelachtige goddelijke wezens associëren zich met als roze, wat een liefdevolle en zorgzame kleur is. Het wordt gebruikt als je verlangt naar een blijvende vriendschap of gewoon het welzijn en de gezondheid van degenen om wie je geeft. Het staat voor onvoorwaardelijke liefde.

Specifieke toepassingen: Liefde, zorg, warme bescherming, genegenheid en vriendschap.

Geassocieerd Goddelijk Engelenwezen:

Ariel- Is de aartsengel die je kunt aanroepen voor het manifesteren van je aardse behoeften, zoals geld, huis en vervoer. Ze kan je een goddelijke opdracht geven om het milieu te helpen genezen en beschermen.

Magenta

Magenta is een combinatie van rood en paars. Deze kleur heeft de neiging een zeer hoge trillingsenergie te hebben en wordt gebruikt in kuren wanneer een snelle manifestatie of genezing gewenst is. Als een situatie moet worden veranderd, zal het snel toevoegen van een magentakaars de zaken zeker versnellen.

Specifieke toepassingen:Snelle veranderingen, dringende acties, en het beëindigen van uitstelgedrag.

Geassocieerd Goddelijk Engelenwezen:

Jophiel- Is de engel van de schoonheid. Zij helpt ons om positieve gedachten vast te houden, rommel op te ruimen en een stralender leven te leiden. Doe een beroep op Jophiël voor het oplossen van conflicten, het verbeteren van fysieke aantrekkelijkheid, het inrichten van je huis en het uitvoeren van fengshui.

Oranje

Oranje is de kleur voor het veranderen van richting in elk aspect van je leven. Misschien overweeg je om een belangrijk deel van je leven te veranderen of om van loopbaan te veranderen.

Specifieke toepassingen:Carrièreveranderingen, een nieuw begin, juridische zaken en communicatie.

Geassocieerd Goddelijk Engelenwezen:

Gabriel- Is de bode engel die iedereen helpt in het onderwijs, de journalistiek, de kunsten en de overdracht van kennis. Deze goddelijke engel fungeert als een loopbaanadviseur, agent en manager die ons motiveert om ons hoogste potentieel te bereiken.

Paars of kobaltblauw

Paars, of kobaltblauw, zijn de kleuren die je moet gebruiken als je succes wilt behalen in wat je ook probeert. De vuistregel is dat hoe groter de schijnwerpers zijn, en hoe groter de kans op bekendheid, hoe beter deze kleuren tot hun recht komen. Acteurs, congresleden, publieke figuren en evenementenplanners hebben baat bij deze kleur, tint en kleurschakering.

Specifieke kleur Toepassingen: Succes, idealisme, leiderschap en roem.

Geassocieerde Goddelijke Engelenwezens:

Jeremiel- Helpt je duidelijk te zien wat het is dat je wilt in het leven. Hij stemt je emoties en gevoelens af om succes en evenwicht te garanderen.

Michael- Helpt je om succesvolle resultaten aan te trekken. Roep Aartsengel Michaël aan om succes te bereiken in wat je ook probeert, als acteur of als spreker. Aartsengel Michaël en de kleur kobaltblauw versnellen de verwezenlijking van je wensen.

Zilver

Zilver is de kleur van inspiratie en helderziendheid. Zilver wordt het meest geassocieerd met de vrouwelijke kant van goddelijkheid. Als je nog maar net begonnen bent en je vleugels uitslaat om je helderziende vermogens te ontwikkelen en te erkennen, is dit de kleur die je moet gebruiken. Als je op zoek bent naar intenties, meer informatie over een persoon, plaats of situatie, kun je je daarop richten met een zilveren kaars.

Specifieke toepassingen: Intuïtie, inspiratie, fysische vermogens en manifesteren.

Geassocieerde Goddelijke Engelenwezens:

Haniël- Wordt geassocieerd met de goddelijke vrouwelijke aspecten van spirituele kracht, zoals telepathie en helderziendheid.

Manifesteer je verlangens met behulp van een helderziende reading.

Wit

Wit is de allesomvattende kleur. Je weet misschien niet welke weg te gaan. Religieuze geloven zijn succesvol geweest in het gebruik van alleen wit.

Specifieke toepassingen: Zuiverheid, spiritualiteit, vrede en levensverbetering.

Geassocieerde Goddelijke Engelen:

Azrael- Helpt je bij het werken met wit door je voorbij verdriet in je hart te laten gaan en je in het reine te laten komen met de cyclus van het leven.

Haniël- (zie kleur blauw).

Geel

Geel helpt je om je creatieve kant weer naar boven te halen als je tegen een muur aanloopt of als je een writer's block hebt. Geel is de kleur van creativiteit en verbeelding. Als je aan projecten werkt die veel originele gedachten en concentratie vereisen, kan het aansteken van een gele kaars je helpen je te concentreren.

Specifieke toepassingen: Creativiteit, verbeelding, concentratie en eenheid.

Geassocieerd Goddelijk Engelenwezen:

Uriel- Helt wrok en onvergevingsgezindheid weg. Gebruik geel voor de kracht van samenwerken als een team.

Zwart

Zwart is een speciale beschermende kaars. Het heeft de neiging om elk licht of elke energie waarmee het in contact komt te absorberen. Zwart is de perfecte kleur om te gebruiken als je negatieve energie die op je afkomt wilt blokkeren.

Specifieke toepassingen: Absorberen van negatieve energie, bescherming, en opruimen van eerder geladen kaarsen.

Geassocieerd Goddelijk Engelenwezen:

Zwarte Obsidiaan Kristallen- Is een sterke beschermingssteen die negativiteit in je aura kan reinigen.

Ik hoop dat je engelen magick rituelen beoefent en de aartsengelen aanroept. Wees creatief en geniet van de kleuren van je kaarsen. Spring er maar in en geniet ervan! Onthoud dat je geen fouten kunt maken. De aartsengelen wachten erop dat je hen aanroept voor hulp en begeleiding.

Over de auteur:

Adored Angel (Desiree Szabo) is een engelentolk die zacht licht werpt op de moeilijkste problemen in het leven. Haar achtergrond als helderziende is een formele opleiding als Master Instructor in Geïntegreerde Energie Therapie, en de Helende Engelen van het Energieveld. Ze beoefent haar werk al sinds haar vroege jeugd. Haar specialiteit is om je te helpen het licht te zien, door middel van gebeden, healingen, cellulaire engelenenergie en engelkaart readings.

Krijg vandaag nog een reading van Adored Angel! Klik hier voor een lezing.