Wilt u met een medium of paragnost praten?

Spiritueel sedona: amerika's meest spirituele bestemming

De Verenigde Staten van Amerika hebben enkele van de meest adembenemende natuurlijke landschappen ter wereld. Van de blauwe branding van Big Sur aan de Californische kust tot de prachtige seizoensgebonden bladeren van New York's Hudson River Valley, tot de ontzagwekkende majesteit van de Grand Canyon, dit land is gezegend met aardse wonderen die de geest inspireren en de ziel verheffen.

Zoals degenen die bekend zijn met de weten, terwijl alle dingen en plaatsen worden geacht een levensenergie te bezitten die stroomt als onderdeel van het weefsel van het universum, wordt van plaatsen van onovertroffen natuurlijke schoonheid, of plaatsen met unieke geografische kenmerken vaak gedacht dat ze een verhoogde connectie met de spirituele wereld bezitten. Van plaatsen als deze wordt gezegd dat ze een doorgang bieden naar andere rijken van begrip, waardoor zoekers naar verlichting boodschappen kunnen kanaliseren en grote waarheden kunnen goddelijke.

Terwijl steden als New Orleans, Louisiana, en Lily Dale, New York, misschien het best bekend zijn als Sedona, Arizona, met zijn prachtige en spookachtige reeks van rode zandsteenformaties, is een spiritueel Mekka geweest sinds de eerste Indiaanse bewoners het rond 4000 v. Chr. hun thuis noemden.

Vind uw helderheid met een psychische lezing. Klik hier om te beginnen.

Sedona's Aboriginal Connection

Native American lore stelt dat het gebied ooit "Nawanda" heette, misschien een verkorte versie van "Tonawanda", wat vertaald kan worden als "een samenvloeiing van stromen". Aangezien water schaars is in het gebied, is het gemakkelijk te extrapoleren dat het soort stromen waarnaar verwezen wordt, eerder spiritueel dan lichamelijk van aard zou kunnen zijn. Sedona zou heilig zijn geweest voor alle stammen van "Schildpaddeneiland", de oorspronkelijke naam voor Noord-Amerika van het Anishinaabek-volk, en Indianen maakten een pelgrimstocht naar de bovenaardse vallei van rode rotsen om deel te nemen aan een visionaire zoektocht waarbij de Grote Geest een boodschap zou kunnen overbrengen om de loop van hun leven te sturen[1].

Naast de geologische kwaliteiten wordt Sedona door velen ook beschouwd als de locatie van een natuurlijk voorkomende spirituele energievortex, die het mogelijk maakt om communicatie via gebed en meditatie, met leidende krachten uit andere dimensies[2]. Volgens Toraya Ayres, auteur van The History of New Age Sedona, wordt het gebied door sommigen beschouwd als een interdimensionaal portaal waar "sterrenmensen in de oudheid zouden zijn neergestreken [omdat] het voor hen gemakkelijker was om hier te komen en te gaan vanwege de speciale energieën en frequenties[3]. "

Een harmonische convergentie

Als gevolg van zijn reputatie als psychische draaikolk was Sedona een van de locaties die centraal stonden in een wereldwijd spiritueel evenement dat bekend stond als "De harmonische convergentie" en dat plaatsvond op 16-17 augustus in 1987. Het fenomeen was een idee van New Age pionier, Jose Argüelles, die het beschreef als "het punt waarop de tegengestelde draaiing van de geschiedenis eindelijk even tot stilstand komt, en de nog steeds onmerkbare draaiing van de post-geschiedenis begint[4]". Argüelles baseerde zijn geloof op het gedeelte van de Maya Profetie van Quetzalcoatl dat bekend staat als "De Dertien Hemelen en Negen Hemelen", waarin wordt verklaard dat na het doorstaan van de negende hel het menselijk ras zou beginnen aan "een ongekend Nieuw Tijdperk van Vrede."

Argüelles en zijn aanhangers geloofden dat de kracht van de tijd, in plaats van die van de zwaartekracht houdt het universum op zijn plaats. Argüelles stelde dat de Maya's hun kalender baseerden op "de universele wiskunde van de vierde dimensie," en dat we ons in het proces van een wiskundige transformatie bevonden die de "gezamenlijke, psychische inspanningen van het menselijk ras" vereiste om de hemel op aarde te bereiken. Op de vastgestelde datum verzamelden gelovigen zich bij Sedona's Bell Rock en andere heilige plaatsen om de geconcentreerde krachten van hun verenigde psychische energieën te gebruiken om "de wereld op zijn juiste plaats te houden en een nieuw tijdperk van liefde en begrip in te luiden."

Waarom Sedona?

Misschien is het gewoon het ontzagwekkende landschap, maar zelfs degenen die sceptisch staan tegenover psychische fenomenen zijn geraakt door de krachtige energieën die door Sedona en haar omgeving stromen. De stad is de thuisbasis van tal van spirituele centra en biedt een groot aantal retraites voor mensen die op zoek zijn naar advies, meditatie en genezing. Voor diegenen die op zoek zijn naar meer tastbare geneugten, biedt Sedona ook high-end spa vakanties met alle voorzieningen, en heerlijk wandelen langs een aantal werkelijk spectaculaire bergpaden. Dus, of u nu wilt communiceren met de geesten, in contact komen met Moeder Natuur, of gewoon ontspannen en relaxen, paranormaal Sedona biedt een fascinerende

Als u in harmonie wilt komen met het oneindige zonder een pelgrimstocht naar Sedona te maken, waarom laat u zich dan niet door een KEEN-adviseur leiden op uw zoektocht naar verlichting?