Wilt u met een medium of paragnost praten?

Mystieke gwen: hoe je voor te bereiden op een helderziende lezing

Je hebt vast wel eens gehoord dat je je het best opwarmt voor je gaat sporten en dat je het beter doet op een proefwerk als je van tevoren studeert. In ons dagelijks leven zijn er talloze activiteiten waar we ons op voorbereiden, misschien zonder het te beseffen omdat het een tweede natuur is geworden. Maar we merken zeker het verschil wanneer we ons in een situatie bevinden waar we niet klaar voor zijn - of dat nu mentaal, fysiek of emotioneel is.

Mystic Gwen, een adviseur bij Keen, gelooft heilig in voorbereiding. Ze bereidt zich niet alleen zelf goed voor, maar ze raadt iedereen die een reading krijgt aan om ook goed voorbereid te komen. "Als je vanaf het begin weet wat je uit ons gesprek wilt halen, zul je een betere ervaring hebben en is de kans groter dat je vertrekt met beantwoorde vragen.

Aan de slag

Gwen is sinds drie jaar adviseur bij Keen, maar ze groeide op omringd door intuïtieven. "Mijn oma was paranormaal begaafd en ze had altijd haar paranormale vrienden over de vloer, dus ik heb veel geleerd van mijn interacties met hen." Zij leerden Gwen kaartlezen, en ze raakte gefascineerd door astrologie en tarot lezingen. "Een tijd lang heb ik geëxperimenteerd met kaarsen en het Ouija bord, maar nadat ik objecten om me heen zag zweven en er zelfs een geraakt werd, probeer ik niet langer contact te maken met de overledenen. Ik heb te veel slechte ervaringen, en ik ben er niet van overtuigd dat wat er ook wordt opgeroepen, het niet een of andere andere entiteit is - ik wil me niet openstellen voor iets als ik niet precies weet wat het is."

In 2013 besloot Gwen om zich te verdiepen in het professioneel geven van readings. Ze deed wat onderzoek en vond Keen. "Ik heb er altijd van gedroomd om mijn paranormale gaven te gebruiken voor een carrière, maar ik wist niet of ik op die manier mijn brood kon verdienen. Ik leerde snel dat het mogelijk was met Keen. Het is zo'n geweldig platform en ik ben zo dankbaar dat ik het gevonden heb."

Generating the Groundwork

Voor een reading reinigt Gwen zichzelf door salie en witte kaarsen te branden. Daarna zegt ze een gebed. "Het helpt me te ontspannen en mijn gedachten te focussen. Het is belangrijk om een heldere geest te hebben als ik met een klant in gesprek ga." Bij het kaartlezen gebruikt Gwen het hele huissysteem, dat gebruik maakt van dezelfde vaardigheden en hulpmiddelen waar ze beroemd om is. "Dat systeem stelt me in staat om het meest specifiek te zijn met mijn antwoorden. Veel van mijn klanten komen naar me toe tijdens dus het is noodzakelijk dat ik in staat ben om kalm te blijven, open-minded, en zo nauwgezet mogelijk te zijn met mijn boodschappen."

Voor de meest nauwkeurige reading stelt Gwen het volgende voor:

1. 1. Verzamel uzelf voordat u met een intuïtief iemand gaat praten. Helderzienden voeden zich met uw energie, en als je angstig of gesloten bent, zullen ze dat oppikken. Negatieve energie verstoort de manier waarop een adviseur de boodschappen interpreteert die voor jou doorkomen. Probeer voor een reading diep adem te halen of te mediteren.

2. Kom voorbereid. Schrijf de vragen op die u wilt stellen of de onderwerpen die u wilt bespreken. Als een adviseur eenmaal begint te vertellen wat hij of zij ziet, kan het gesprek ontsporen als u niet duidelijk hebt aangegeven wat u wilt weten.

3. Zorg ervoor dat uw vragen beknopt en duidelijk zijn. Hoe specifieker uw vragen, hoe nauwkeuriger de antwoorden. Op vage vragen krijgt u vage antwoorden.

4. Be honest. Het is duidelijk voor een helderziende wanneer iemand sceptisch is of zich inhoudt, en ze kunnen zien wanneer hun capaciteiten worden getest.

5. Als u vragen stelt over een andere persoon, richt u dan op die persoon of houd een sieraad van hem of haar vast. Het helpt om je energie op hen te richten en het maakt het voor de adviseur gemakkelijker om die energie ook op te pikken.

Gwen zegt: "Het doel is altijd dat mijn cliënten met een tevreden gevoel uit een reading komen en de beste manier om dat te bereiken is om kalm en open te blijven. Sommige mensen voelen zich erg kwetsbaar als ze met een helderziende praten, maar ik ben er om te helpen, en ons gesprek is volledig vertrouwelijk."

Geleid uw pad

Wanneer je met Gwen spreekt, kun je vragen stellen over allerlei zaken, waaronder liefde, carrière, financiën en vorige levens. "Ik heb hindoeïsme en boeddhisme gestudeerd en ik kan zien hoeveel vorige levens iemand heeft gehad, wat elk leven inhield, wat hun doel is in hun huidige leven en hoeveel levens er nog resteren tot ze het goddelijke bestaan bereiken. Volgens het concept van reïncarnatie gelooft Gwen dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat ieder van ons zijn eigen spirituele reis heeft. "Wat een individu gelooft dat zal plaatsvinden wanneer hij of zij overlijdt, is wat er voor die persoon zal gebeuren. We spelen een grotere rol in ons eigen bestaan dan we denken."

Eén van Gwens favoriete onderdelen van het adviseurschap is het geven van goed nieuws aan haar cliënten. "Als iemand een moeilijke tijd doormaakt en ik zie iets positiefs in de toekomst, dan is het fijn om hem iets te geven om naar uit te kijken. Ik vind het vooral geweldig als de omstandigheden voor een stel goed uitpakken - ik hoop altijd dat mensen een goede afloop hebben." Gwen gelooft dat elke beslissing die we nemen, hoe eindig ook, een oorzaak en gevolg heeft. "Tijd is een door de mens gemaakt concept, daarom is er altijd tijd om onze koers te wijzigen om te bereiken wat we uit het leven willen halen. Als je je toekomst wilt veranderen, kom dan naar me toe met je vragen en dan kunnen we het laten gebeuren."

Adviseurs over Keen, zoals Mystic Gwen, kan psychische lezingen en advies geven om u te helpen op een positief levenspad.