Wilt u met een medium of paragnost praten?

Loveline met darren: helderziende inzicht om je te helpen geluk te vinden

Darren, bij Keen bekend als "Loveline met Darren", wist altijd al dat hij een verhoogde intuïtie had, maar als kind deden mensen zijn voorgevoelens vaak af als geluk. Uiteindelijk werd het duidelijk dat de nauwkeurigheid van zijn vooruitziendheid geen toeval was. "Ik heb er niet actief naar gestreefd, maar naarmate de tijd verstreek, werd ik me steeds bewuster van mijn vermogens. Dan zat ik midden in een gesprek met iemand en kreeg ik plotseling een heel duidelijk gevoel over wat er zou gaan gebeuren. Uiteindelijk kwam alles wat ik voorspelde uit en hoe vaker dat gebeurde, hoe meer mensen me vroegen om readings voor hen te doen.

Nadat hij een graad in de omroepjournalistiek had behaald, besloot Darren voor een carrière bij een grote luchtvaartmaatschappij te gaan. Maar toen de sector in 2011 een neerwaartse spiraal doormaakte en bedrijven gedwongen werden om te bezuinigen op hun salarissen, begon hij andere opties te overwegen. "Ik gaf vaak voordrachten aan mijn collega's voor de lol en velen van hen moedigden me aan om te kijken of ik het professioneel kon doen." Darren deed wat onderzoek en kwam Keen tegen. Het platform beviel hem wel en hij besloot het uit te proberen.

De volgende jaren bouwde Darren een klantenbestand op terwijl hij parttime bij de luchtvaartmaatschappij bleef werken. In 2005 besloot hij zijn baan op te zeggen en zich volledig te richten op zijn carrière als adviseur. "Ik was eerst nerveus om de overstap te maken, maar ik keek naar mijn eigen toekomst en zag dat Keen een succesvol pad voor mij zou zijn. Het is echt de beste beslissing geweest die ik ooit heb genomen."

Clariteit en waarheid

Darren is autodidact, maar brengt graag tijd door in Cassadaga, een spiritueel kamp, om zijn geest te verruimen en zijn vaardigheden bij te schaven. Hij is er trots op eerlijk te zijn en recht door zee tijdens lezingen. "Ik kom meteen ter zake en ik spreek altijd openhartig. Ik ben er niet op uit om iemands tijd of geld te verspillen en ik wil mensen geen valse hoop geven. Ik vertel wat ik oppik, maar ik verplaats me altijd in mijn cliënt en geef mijn boodschap op een meelevende manier, omdat readings heel persoonlijk zijn en het onderwerp vaak gevoelig kan liggen."

Het is belangrijk voor Darren dat zijn cliënten volledig tevreden zijn en dat iedereen een sessie verlaat met het gevoel dat het hun tijd waard was. "Mijn readings zijn altijd waarheidsgetrouw en als ik een boodschap krijg die voor mij niet helemaal duidelijk is, zal ik niet doen alsof ik het weet of iemand op het verkeerde been zetten." Darren's ervaring heeft hem geleerd dat altijd de waarheid spreken het belangrijkste aspect is van het adviseurschap. "Helaas hoort bij mijn werk dat ik mensen dingen vertel die ze misschien niet willen horen, maar wel moeten horen. Ik neem dat heel serieus, want vaak is er niemand anders in hun leven die bereid is zo direct tegen hen te zijn. Het geeft veel voldoening als iemand terugbelt en me bedankt voor mijn openhartigheid. Voor mij is eerlijkheid essentieel en mijn doel is altijd om mensen te laten inzien dat, ook al lijkt iets nu slecht, als ze volhouden, de dingen er later beter uit gaan zien."

Authenticiteit en vertrouwen

Darren moedigt mensen aan om naar een reading te komen als een scepticus. "Ik vind het fijn als iemand aan me twijfelt, want dat geeft me de kans om mijn gaven te gebruiken om hen van gedachten te doen veranderen. Veel mensen willen het zien om het te geloven en daarom vertel ik mensen altijd dat als ze binnen twee minuten van de lezing en ik zeg niet minstens twee of drie dingen die op het goede spoor zitten, kunnen ze ophangen en weglopen. Niemand hangt ooit op." Darren is ook goed in het aanvoelen van dingen die in het verleden zijn gebeurd en veel cliënten zijn verbaasd over zijn vermogen om feiten of gebeurtenissen op te pikken waar hij op geen enkele manier achter zou kunnen komen. "Het is een ongelooflijk gevoel als iemand zegt dat hij me niet wilde geloven, maar toch terug moest komen omdat ik gelijk had. En het geeft nog meer voldoening als ze me vervolgens doorverwijzen naar hun vrienden - dat is een enorm compliment."

In zijn readings behandelt Darren een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder relaties, carrières, financiën, en familie. "Het maakt niet uit wat ik met iemand bespreek, ik praat altijd met hem alsof ik met een van mijn vrienden zou praten. Ik denk dat mensen dat waarderen en makkelijk met me in contact kunnen komen omdat ik trouw blijf aan wie ik ben." Darren heeft al jaren veel dezelfde cliënten, maar hij staat altijd open voor nieuwe cliënten. "Ik vind het leuk om een band met mensen op te bouwen en die relatie en het vertrouwen te behouden."

Als adviseur van Keen heeft Darren de mogelijkheid gekregen om zijn roeping na te streven. "Door met Keen te werken, heb ik dingen kunnen doen die ik anders nooit had kunnen doen. Ik vind het heerlijk om de vrijheid en flexibiliteit te hebben om mijn eigen bedrijf vanuit huis te runnen, en het is ontzettend bevredigend om een carrière te hebben waar ik van geniet. Ik kijk er elke dag naar uit om met mijn klanten te praten en te weten dat wat ik doe anderen helpt om geluk is zo lonend. Ik geloof heel sterk in het idee dat we krijgen wat we geven en door adviseur te zijn kan ik het op een veel grotere schaal naar voren brengen door mijn gave te delen en mijn doel te leven."

Contacteer adviseurs op Keen, zoals Loveline met Darren, voor psychische lezingen om u te helpen geluk te vinden in vele aspecten van het leven, waaronder liefde, carrière en familie.