Wilt u met een medium of paragnost praten?

Lily dale, new york: helderziend sinds 1879

Wij hebben verschillende van de meer bekende bestemmingen in het Amerikaanse landschap onderzocht, die een welverdiende reputatie hebben als centra van paranormale activiteit. Elk jaar trekken deze plaatsen zowel gelovigen als sceptici aan die hun eigen waarheden willen ontdekken en hun eigen conclusies willen trekken wanneer ze geconfronteerd worden met de mensen en spirituele energieën die deze wemelende hot spots van paranormale verschijnselen bevolken.

In New Orleans, dankzij een traditie die teruggaat tot oude Afrikaanse stammen geloven geïmporteerd naar deze kusten als een bijproduct van de slavenhandel, voodoo, waarzeggerij, en een groot aantal andere geheimzinnige occulte bezigheden zijn verweven in het weefsel van de geschiedenis van de stad en de cultuur. Ook, Sedona, Arizona-met zijn prachtige rode rotsformaties die dienen als natuurlijke kathedralen aan de spirituele animus die is vereerd en aanbeden er sinds de eerste indianen vestigden zich het gebied-wordt beschouwd als een van de meest psychische-vriendelijke plekken in het land.

De geschiedenis van Lily Dale

Maar in tegenstelling tot deze andere plaatsen die hun paranormale gemeenschappen zagen groeien in overeenstemming met hun eigen unieke culturele ontwikkelingen, werd het stadje Lily Dale, New York, opgericht met het specifieke doel om te dienen als toevluchtsoord, retraite en thuis voor leden van een bloeiende spirituele beweging die werd geïntroduceerd in de jaren 1840 en enorm groeide in de daaropvolgende decennia, om vervolgens te lijden onder een bijna universeel verval met het begin van de twintigste eeuw. van de 20e eeuw, behalve in Lily Dale en enkele andere bolwerken van het geloof. (1)

Vind uw helderheid met een helderziende lezing. Klik hier om te beginnen.

De stad, die officieel Lily Dale Assembly heet, noemt zichzelf het "Grootste Centrum ter Wereld voor de Wetenschap, Filosofie en Religie van het Spiritualisme", met een stadshandvest waarin het doel als volgt wordt omschreven:

- Het bevorderen van het inzicht in de wetenschap, filosofie en religie van het Spiritualisme.

- Het bevorderen van activiteiten en discussies betreffende moderne welwillende, liefdadige, literaire, wetenschappelijke en burgerlijke gedachten.

- Het bevorderen van een beter begrip van de gehele mensheid.

Spiritualisme 101

Van meet af aan beschouwden aanhangers van het Spiritualisme het als een religie. Het geloofssysteem is gebaseerd op de veronderstelling dat ons na ons aardse bestaan een bovennatuurlijke wereld wacht, maar het spiritisme bevat ook kernelementen van de joods-christelijke leer en het geloof in één God. Spiritualisten beweren dat in het hiernamaals menselijke geesten die zijn "overgegaan" niet alleen zijn blijven evolueren, maar in wijsheid zijn gegroeid die de breedte van de kennis die de persoon had toen hij nog leefde, overtreft. Zij geloven ook dat deze versterkte geesten kunnen communiceren met de levenden, vaak via een medium, met de bedoeling om belangrijke informatie en begeleiding door te geven.

Net als volgelingen van het animisme en de spiritualiteit van de natuurlijke wereld" target="_blank">Animisme, doen mediums die communiceren met de overledenen dit vaak met de hulp van "geestengidsen" die het proces vergemakkelijken door te dienen als buitenwereldse tolken voor de levenden die contact willen maken met specifieke familieleden aan de andere kant.

Een modern helderziend mekka

Lily Dale ligt een uur ten zuidwesten van Buffalo, New York. Er wonen iets minder dan 300 mensen, en een groot aantal van hen zijn gecertificeerde mediums. Tijdens het jaarlijkse bezoekseizoen, dat loopt van eind juni tot begin september, verwelkomt de Lily Dale Assembly maar liefst 22.000 gasten met een grote verscheidenheid aan spiritueel georiënteerde activiteiten, waaronder dagelijkse lezingen over "mediamieke verschijnselen en de fundamentele waarheden van God en de mens, die de spiritisten als norm voor hun leven hanteren". (Tijdens het seizoen wordt er toegang geheven, dus als u een bezoek plant, informeer dan vooraf naar de tarieven en de tijdschema's van de evenementen). Ook worden er dagelijks demonstraties van helderziendheid gegeven en wordt er gemediteerd in de Helende Tempel, die wordt bemand door spirituele genezers die "werken met mensen die individuele genezende energieën wensen."

Naast het stadje zelf heeft Lily Dale diverse attracties om toeristen met een paranormale inslag te verleiden. De Forest Temple, die al sinds 1894 bestaat, is een openluchtlocatie voor mensen die boodschappen van de geesten willen ontvangen. Dagelijks worden er diensten gehouden om 16.00 uur, behalve op zondag. De Lakeside Assembly Hall dient als middelpunt voor workshopactiviteiten in de zomer, terwijl het Fairy Trail en de Inspiration Stump extra mogelijkheden bieden voor meditatie en contact met de natuur.

Veel bezoekers getuigen van de waarheidsgetrouwheid en nauwkeurigheid van Lily Dale's helderziende mediums. Met 135 jaar ervaring op hun naam en een rotsvast vertrouwen in het spirituele rijk In al die tijd is het geen wonder dat de verbinding die Lily Dale deelt met de geesten in het hiernamaals zo krachtig is.

In Lily Dale zijn paranormale mediums een bekend goed, maar als je iemand wilt vinden die iets toegankelijker is en die je kunt vertrouwen met je spirituele zoektocht, hoef je niet verder te zoeken dan je dichtstbijzijnde KEEN-adviseur.