Wilt u met een medium of paragnost praten?

Groene aura betekenis & persoonlijkheid

Groene aurapersoonlijkheid staat voor groei en verandering. Sommige mensen zijn zeer flexibel in hoe ze door de overgangen in het leven gaan, terwijl het voor anderen veel moeilijker kan zijn. De manier waarop je elektromagnetische velden op één lijn liggen met de wereld om je heen kan een enorm verschil maken in hoe je je voelt. Net als de polariteit van een magneet, maakt de manier waarop je energie zich afstemt op het universum het verschil tussen aangetrokken of afgestoten worden.

De zeven lagen van de groene aura

De menselijke aura bestaat uit zeven niveaus, en een groene aura heeft zeer unieke eigenschappen die deze niveaus definiëren.

  • Fysiek: comfort, gezondheid, je plaats in de materiële wereld. Mensen met een groene aura kunnen zich erg geaard voelen en verbonden met hun thuis.
  • Astraal: emoties. Als je een modderig groene of diep bosgroene aura hebt, is de kans groot dat je emoties hoog oplopen en dat je je gedraagt als het groenogige monster van jaloezie.
  • Lager: denkpatronen, waarden, ideeën. Mensen in het groene spectrum hechten waarde aan creativiteit, familie en het vinden van balans in het leven.
  • Hoger: zelfvertrouwen en eigenwaarde. Net als de heldere smaragdgroen ben je trouw aan jezelf en zit je lekker in je vel.
  • Spiritueel: verbinding met het universum. Neem de tijd om het lawaai van de dag te laten gaan en mediteer over je verbinding met de mensen om je heen.
  • Intuïtief: hemelse vlakte met vrede, acceptatie en geduld. Voor mensen met een geelgroene aura: kanaliseer deze vrede in iets creatiefs.
  • Absolute vlakken: het vlak dat alle andere vlakken met elkaar verbindt

Liefde en relaties voor een groene aura

Liefde, evenwicht en creativiteit houden groenen geaard in een relatie. Je koestert de mensen om je heen en hebt vrienden en geliefden gekozen die je ontspannen aard aanvullen. Als er problemen opduiken, is het meestal een nachtje doorhalen met praten of lange telefoongesprekken met bezorgde vrienden die de situatie onder controle krijgen.

Als groenharige in de liefde moet je ervoor zorgen dat je niet altijd de bemiddelaar bent. Het is belangrijk om je te omringen met een creatieve en zorgzame partner. Te vaak kun je meegesleurd worden in het drama, omdat jij degene bent die het moet oplossen. Bescherm je hart en zorg ervoor dat je de romantiek krijgt die je verdient.

Daarnaast moet je oppassen voor de donkere kant van het groene aura. Door er altijd voor anderen te zijn, kun je je erg beschermend opstellen tegenover degenen van wie je houdt, wat tot jaloezie kan leiden. Weet dat uw loyaliteit en creatieve geest ervoor zullen zorgen dat degenen van wie u houdt terug zullen komen en dat u zich niet hoeft te laten uw kleverige kant het beste van u krijgt.

Als het tijd is om een partner te vinden, kan iemand met een creatieve en optimistische gele aura of de avontuurlijke en extraverte oranje aura je dichtbij komen. Deze kleuren brengen je artistieke kant naar boven en zullen leiden tot veel plezier, zowel in vriendschappen als tussen de lakens. Aangezien u in evenwicht bent, moet u er zeker van zijn dat wat u mist in uw leven, uw partner u biedt.

Wat zijn de verschillende tinten van de groene aura?

Groene aura-persoonlijkheden staan voor evenwicht met het universum. Net als het gras of de bomen is groen een comfortabele en natuurlijke kleur. Maar er is meer aan de hand, afhankelijk van welke kleur groen je bent.

Heldere smaragdgroene aura

Net als de smaragden stad breng je iedereen samen. Smaragdgroen trekt mensen aan. Mensen met een smaragdgroene aura zijn genezers. Groen zelf is geworteld in het hart en de longen. Misschien bent u een dokter. Misschien ben je gewoon degene in je familie die altijd op de anderen let, harmonie brengt en een sterke band bevordert.

Gegeven door het hart is smaragdgroen ook de kleur van de liefde. Als jij dit bent, kan je leven draaien om de mensen en dingen die je dierbaar zijn. Met deze kleur, denk als een minimalist: als je ervan houdt, prachtig, zo niet, haal het dan uit je leven. Je hoeft geen tijd te besteden aan dingen die je niet het gelukkigst maken.

Om een helder smaragdgroen aura te voeden, breng je tijd door met degenen van wie je houdt. Maak cadeaus en ervaringen voor de belangrijke mensen in je leven. Een dag doorbrengen met die speciale persoon, in de natuur, zal je geest vullen met vreugde.

Geel Groene Aura

Groen is de kleur van het hart en de longen. Geel is de kleur van de milt en levensenergie. Mensen met de combinatie van deze twee kleuren in hun aura zijn creatief, hebben liefde voor het leven en zijn zeer communicatief. Het zijn echter niet zozeer praters als wel kunstenaars die zich uitdrukken door middel van schilderen, pottenbakken, muziek of andere creatieve uitingen.

Als je je in een creatieve periode van je leven bevindt, kan deze kleur helder om je heen zijn. Misschien maak je een verandering in je leven door en vind je het leuk om je huis opnieuw in te richten. Misschien voel je je aangetrokken tot galeries en musea op grote schaal, maar ook tot kleinere, meer eclectische buurtlocaties.

Om het geelgroene aura te voeden, laat je je van je creatieve kant zien. Of je nu op de middelbare school neuroanatomie bestudeert of de manager van een hotel bent, pak dan een kleurboek. Haal je potloden tevoorschijn en laat je geest ontspannen terwijl je handen iets moois creëren. Zoek een nieuwe manier om jezelf te uiten en artistiek bezig te zijn. Maak iets moois voor jezelf of deel je talenten door iets moois te maken voor een vriend(in).

Bosgroene aura

Een donkergroene aura of een troebele groene aura duidt op jaloezie, het gevoel het slachtoffer te zijn en commentaar van anderen als kritiek te zien. Een donkere en modderige aura kan je afreageren op de wereld om je heen. Deze kleur wordt vaak gezien in tijden van verandering. De tint hoeft echter niet zo grauw te blijven. Verandering kan worden ondernomen door mensen met een meer positieve geelgroene of helder smaragdgroene aura.

Je weg vinden in het universum

Als je je afgeschrikt voelt of niet op je gemak voelt met de manier waarop de dingen om je heen zijn, dan kunnen onze vertrouwde adviseurs bij Keen kan helpen. Wij zijn hier om u te laten weten dat u niet vastzit aan de aura die u heeft. Net zoals een regenboog verandert door de verschillende lenzen van een prisma, kunt u uw aura veranderen. U kunt de positieve energie van een heldere smaragdgroene of geelgroene aura benutten en met liefde en creativiteit voorwaarts gaan. Praat met een helderziende om meer te leren over het verbeteren van uw natuurlijke energie.