Wilt u met een medium of paragnost praten?

Geesten channelen via een medium

Mediumschap, of channeling, is het verbinden van degenen die zijn overgegaan en overgestoken naar de geest met degenen die nog steeds hier zijn in de fysieke wereld. Het kan ook gaan om het verbinden van twee levende zielen, het channelen van informatie van de een naar de ander.

Er zijn verschillende soorten mediumschap. Sommige mediums zien geesten en horen ze alsof ze fysiek aanwezig zijn. Anderen zien en horen ze als mentale beelden. Het is ook mogelijk voor sommigen om de twee te combineren.

Geesten verschijnen niet "op bestelling". Soms komen ze, en soms niet. Ik zeg graag dat er echt "leven na de dood" is - met andere woorden, geesten hangen niet alleen maar in de ether rond en wachten tot iemand aan deze kant contact met ze opneemt. Ze hebben dingen te doen. Als ze langskomen, beantwoorden ze niet altijd specifieke vragen. Je zal niet altijd antwoord krijgen op, "Waar liet tante Sadie haar testament?" Dit soort zaken worden onbelangrijk als iemand is overgestoken. Wat belangrijk is vanuit hun standpunt, is het leven zelf, en de lessen die hun geliefden leren. Soms zijn ze in staat zich te manifesteren zonder tussenkomst van een medium - spelen met elektronica, computers of lichten aan of uit doen. Andere keren kunnen ze zich manifesteren als het gevoel van een liefdevolle aanwezigheid wanneer iemand in de familie zich

Een medium is in staat zijn energie tot op zekere hoogte te verhogen, en geesten die doorkomen, verlagen hun energie - het medium en de geest ontmoeten elkaar in het midden. De kwaliteit van de communicatie hangt af van de bekwaamheid van het medium. Soms zijn de boodschappen heel duidelijk, en soms niet. Wij hebben hier geen controle over; het is een functie van hoe helder of "modderig" het kanaal op een bepaald moment is. Bijvoorbeeld, een geest die doorkomt kan het getal 3 laten zien en een "gevoel" van broers en zussen overbrengen. Het medium zal dit zo interpreteren dat ofwel de geest, ofwel de persoon met wie de geest via het medium communiceert, 3 broers en zussen heeft of had. Waarom zeggen geesten niet gewoon: "Ik had drie broers en zussen?" Nogmaals, dat hangt af van de duidelijkheid van het kanaal. Soms doen ze dat wel.

Sceptici zeggen soms dat als Tante Sadie Hunter echt zou doorkomen, ze gewoon zou zeggen: "Hoi, ik ben je Tante Sadie Hunter!" Wat ik zeg is dat we hier communiceren over werelden heen, niet alleen van de overkant van de straat. Het is een moeilijk en veeleisend proces, maar het kan de moeite waard zijn om het communicatiekanaal met de geestenwereld te zijn!

Andere artikelen van "Steven Craig"