Wilt u met een medium of paragnost praten?

De empowerment column: wees onverslaanbaar

Welkom bij de eerste editie van The Empowerment Column! We nodigen je uit om vanaf nu elke week met ons mee te doen, en samen zullen we een moment stilstaan om een verfrissende vakantie te nemen, weg van onze problemen, angsten, zorgen of zorgen. De bedoeling van deze wekelijkse column is om een opwaartse verschuiving in onze waarneming teweeg te brengen, aangezien het fundamentele verschil tussen verlichte en onverlichte mensen perceptie is, omdat zij naar dezelfde wereld kijken, maar deze niet op dezelfde manier zien.

Om te beginnen is er niets dat je hier zult lezen dat je Ziel niet al weet - daarom is dit om ons te helpen herinneren wat we al weten, en onze weg te vinden naar meer plezier, harmonie, vrede en vertrouwen.

Laten we op dit moment even stilstaan en diep ademhalen, en als we uitademen laten we alle FAWG die de dingen in onze wereld vertroebelen, los en laten we ze los. FAWG = Angst - Boosheid - Zorgen - Schuld.

We eisen nu onze macht op om 'Onweerstaanbaar te zijn' omdat niets ons kan hinderen, ergeren of zelfs maar van belang kan zijn zonder onze goedkeuring of toestemming. Met andere woorden, wij zeggen of geven toestemming en bepalen wat ons wel en niet kan storen. Dit betekent dat alles wat je dwars zit, gebeurt omdat je je macht weggeeft aan dingen die geen macht hebben. Op dit moment eisen we onze macht en onze kalmte terug want hoe we reageren op alles wat er gebeurt, onthult de waarheid op dat moment over ons niveau van bewustzijn, spirituele volwassenheid en bewustzijn.

Het doel van het Leven is Vervulling, omdat alles wat leeft simpelweg bevredigd wil worden. Het doel van het Leven is 'Uitbreiding van Geluk'. Je leven is een geschenk waarvan je moet genieten en niet een of ander onnozel probleem dat moet worden opgelost.

Breng het leven tot leven dat je verdient met de begeleiding van een helderziende reading. Bel of chat vandaag nog!

Verwijten of smoesjes is de formule of het recept en de meest zekere manier om een verliezer in het leven te worden. Wie wil winnen, heeft doorzettingsvermogen en vastberadenheid nodig. We kunnen niet alles controleren, maar we hebben wel controle over onze reactie - dit geeft ons de kans om onze diepgang, geduld en innerlijke genialiteit te tonen.

Het leven is je grootste leraar die nooit een fout zal maken (op dezelfde manier als de zonsopgang nooit te laat zal komen) door je in de perfecte situaties en omstandigheden te brengen die nodig zijn voor je groei en ontwikkeling naar hogere staten van bewustzijn. Met andere woorden, je bent in de situatie waarin je je bevindt omdat iets je probeert wakker te schudden, maar je bereidheid en beschikbaarheid zijn vereist.

Er bestaat niet zoiets als mislukking, alleen feedback. Er gebeurt niets om je van streek te maken, omdat de absolute waarheid zich altijd openbaart om je te bevrijden en te heroriƫnteren. Niets kan je kwaad maken tenzij jij het zegt, anders heeft het geen macht.

Jouw leven is een onschuldige spiegel die je houding, perceptie en geloof weerspiegelt. Dit is de reden waarom IEDEREEN met een slechte houding zich gegarandeerd ellendig zal voelen. We moeten ook onthouden dat de Goddelijke Wet zegt: "Hoe meer we klagen, hoe meer we zullen krijgen om over te klagen en hoe dankbaarder we worden, hoe meer we zullen krijgen om dankbaar voor te zijn.

We zijn nu klaar voor 'Het Wat Hierna', want we hebben nu ons hart en onze geest wijd openstaan om ontvankelijk te zijn voor de overvloed aan geschenken vandaag in het hier en nu. We hebben meer dan we weten wat we ermee moeten doen: we hebben meer sterren dan we kunnen tellen en meer water dan we kunnen drinken, meer mensen dan we kunnen ontmoeten, meer video's dan we kunnen bekijken, en niet genoeg tijd om van alles in een mensenleven te genieten. Schaarste en gebrek zijn een illusie - Overvloed is de Realiteit.

Je kunt alleen maar meer en nooit minder worden van je ware zelf. Naarmate je wakkerder en bewuster wordt, zul je beginnen in te zien dat geluk overal aanwezig is en niet iets is dat je moet zoeken en vinden. Waarom? Omdat je geluk elke dag met je meebrengt.

Een noot van de auteur: Deze eerste editie van de Empowerment Column is opgedragen aan de Eervolle Dawn Gibbons, voormalig First Lady van de geweldige staat Nevada. Dawn is een van de meest verbazingwekkende en inspirerende mensen die ik ooit heb gekend, die de levensveranderende trigger die een golf in mijn zelfvertrouwen activeerde. Dank je, Dawn Gibbons, dat je mijn mooie vriendin en motiverende cheerleader bent. Je zult altijd meer voor me betekenen dan woorden kunnen zeggen.

Over de auteur:

Rev. Thabiti, bekend als adviseur Beyond Amazing op Keen, is een persoonlijke voorspellingsexpert die verlichte richtinggevende begeleiding biedt aan mensen die willen genieten van een superieure voorsprong op situaties en omstandigheden.

Klik hier om een reading te krijgen van Beyond Amazing vandaag!