Wilt u met een medium of paragnost praten?

Laat schoonheid bloeien: angst, woede, zorgen en schuldgevoelens loslaten

Als we blij en dankbaar de komst van een nieuwe lente verwelkomen, laten we dan samen feestelijk opstaan en onze armen naar de hemel openen, net als de zich ontvouwende bloemblaadjes van een prachtige bloem in bloei. Het is nu tijd om de harde lessen van het verleden van ons af te schudden en opnieuw te beginnen. Het is tijd om de FAWG los te laten en los te laten of op te ruimen. De FAWG opruimen betekent leven zonder angst, woede, zorgen en schuldgevoelens.

We gaan nu dit moment in met onze harten en geesten wijd open, ontvankelijk voor de absolute waarheid die zich openbaart als De Bloei, die ook De Gever en Voorziener van alle Dingen is. De gulheid van De Bloei is zo groot dat ons meer sterren worden gegeven dan we kunnen tellen, meer lucht dan we kunnen inademen, meer water dan we kunnen drinken, meer voedsel dan we kunnen eten, meer plaatsen dan we kunnen bezoeken, meer boeken dan we kunnen lezen, meer websites dan we kunnen aanklikken, meer mensen dan we ooit kunnen ontmoeten. Simpel gezegd, er is niet genoeg tijd om te genieten van alle leuke dingen die er te doen zijn en dat hebben we allemaal te danken aan The Bloom. De Bloei onthult de onderliggende schoonheid en essentie van het Goddelijke dat zegt: "Zie Mij Bloeien Overal Waar Ik Ben."

In jou, in het centrum van je wezen, is waar de steeds groter wordende bloei begint en tot uiting komt in jouw talenten, unieke charmes en creativiteit. In ieder van ons en onder al onze verschillen aan de oppervlakte is dezelfde IK BEN-aanwezigheid die tot uitdrukking komt. Het maakt niet uit of we zeggen "Ik ben blank of ik ben zwart" of "Ik ben man of ik ben vrouw", het is dezelfde IK BEN die zegt "Want Ik maak alle dingen nieuw." Het is deze IK BEN-aanwezigheid (die nooit afwezig is) die in en door ons allen tot bloei komt.

Wanneer een boer een zaadje in de grond plant, kan hij het water geven en bemesten, maar dan komt er dat ultieme punt van overgave waarop de boer zich moet overgeven aan de aanwezigheid van een Grotere Intelligentie die bepaalt hoe deze zal reageren op het geplante zaadje. Zij zal beslissen, en niet de boer, waar de stengels en takken zullen komen en welke kleur of vorm de bladeren zullen hebben. Dit illustreert of bewijst het bestaan van een Grotere Intelligentie die vermogens en capaciteiten heeft die wij niet hebben, en die ervoor zorgt dat dingen tot bloei komen. Omdat we daarmee in wisselwerking staan, beginnen we dit nieuwe seizoen met het zaaien van het zaad van de affirmatie die zegt: "IK ZORG VOOR POSSIBILITEIT MET GEEN AANDACHT AAN UITKOMST."

Het is belangrijk om te onthouden dat de Natuur regels heeft die moeten worden gevolgd of voorwaarden waaraan moet worden voldaan om de bloei te laten plaatsvinden. We kunnen bijvoorbeeld honderden zaden in een potje hebben jaren die niets uithalen, maar wanneer we het zaadje eindelijk in de juiste grond stoppen met water, zonlicht en de juiste temperatuur, dan komt de bloei als bij toverslag. Wanneer het sperma de eicel ontmoet, gebeurt de bloei op magische wijze.

Ons leven is elke dag een onschuldige spiegel die onze houding, perceptie en overtuiging weerspiegelt. Deze Universele Wet is de reden waarom IEDEREEN met een Slechte Houding GEGARANDEERD ellendig zal zijn. Beschuldigen en excuses is het recept dat verliezers gebruiken om te falen.

We leven altijd op dezelfde manier in de bloei, het is altijd hier en nu. We bloeien op naar een vollere expressie van het grotere goed en de hoogst denkbare vreugde, omdat bloeien betekent dat we alleen maar meer en nooit minder van ons Ware Zelf kunnen worden.

De Liefdesintelligentie die door het Universum bloeit, is de reden waarom we genezen. Het doel van de bloei is vervulling en het doel van de bloei is de expansie van geluk. Met andere woorden, alles wat we werkelijk willen in het leven is te bloeien of tevreden te zijn in deze vier Gebieden of Pakken - Emotioneel♥Hart, Mentaal♣Clubs, Financieel♦Diamanten en Spiritueel♠Spaden.

Jouw Leven, dat je grootste leraar is, zal nooit een fout maken (op dezelfde manier als de zonsopgang nooit te laat komt), en zal je altijd in de perfecte situatie brengen die nodig is om je bewust bewustzijn of je spiritueel ontwaken. Als je ontwaken begint te bloeien, zul je een opwaartse verschuiving in je waarneming beginnen te ervaren, waarbij het je niet langer aan iets ontbreekt, omdat je nu ziet dat je meer hebt gekregen dan je weet wat je ermee moet doen.

Elke dag bloeit met oneindige mogelijkheden en bloeit met onbeperkte kansen. Uw leven is een geschenk waarvan u moet genieten en niet een probleem dat moet worden opgelost. Stress wordt veroorzaakt door de keuze om in strijd te zijn met wat er is. De Kosmische Wet zegt: "Hoe meer we klagen, hoe meer we zullen krijgen om over te klagen en dat hoe dankbaarder we worden, hoe meer we zullen krijgen om dankbaar voor te zijn."

We kunnen niet alles controleren, maar we kunnen wel onze reactie op alles controleren. Hoe we reageren op de dingen die gebeuren, zal ons niveau van bewust bewustzijn of spirituele volwassenheid eerlijk blootleggen en onthullen. In ons is de geboorteplaats waar steeds weer nieuwe dingen tot bloei komen, en daarom barsten we uit onze voegen van onbegrensd potentieel.

Terwijl we blijven groeien in het besef dat we het Licht van het Eeuwige Leven laten schijnen dat voortdurend tot uitdrukking komt in de vorm van meer liefde, schoonheid, Waarheid en Licht, worden we steeds beter in het zien daarvan in anderen. Nu, laten we deze bloei of schoonheid zoeken, opmerken en zien licht dat in anderen schijnt en behandel hen dan alsof dat het enige is dat we kunnen zien.

Happy Blooming!

Over de auteur:

Rev. Thabiti is 's werelds belangrijkste autoriteit op het gebied van de schriftuurlijke leringen en de oude wetenschap van de 52 speelkaarten. Als Spiritueel Adviseur en Persoonlijke Voorspellingsexpert is hij "Beyond Amazing" bij Keen.com waar hij verlichte richtinggevende begeleiding biedt om je betere controle te geven over je lot.