Wilt u met een medium of paragnost praten?

De dans van de macht: mars/pluto conjunctie in steenbok

Heeft u ooit twee vechtsportmeesters in gevecht gezien? Zoals scènes uit Crouching Tiger, Hidden Dragon, neemt het gevecht de schoonheid van een dans aan, met respect en kracht gecombineerd met absolute focus. Mars en Pluto die vandaag samenkomen zijn als die geoefende vechters: elk is de meester van hun eigen rijk en elk roept de kracht en concentratie van de ander op.

Het mechanisme van een conjunctie

Een conjunctie, in de astrologie, is het samenkomen van twee planeten zodat ze naast elkaar lijken te staan. We zouden dit aan de hemel kunnen zien als Pluto met het blote oog waarneembaar zou zijn. De twee planeten moeten hun energieën samensmelten voor de tijd dat ze naast elkaar staan. Soms is het samensmelten harmonieus; andere keren kan het zijn als het mengen van olie en water. Conjuncties worden ook wel "harde" aspekten genoemd, maar het hangt er echt van af hoe goed de planetaire energieën zich vermengen.

Astrologen beschouwen planeten als conjunct een paar dagen voor en na het feitelijke moment waarop ze samenkomen. We voelen de energie van de Mars/Pluto vereniging nu al een paar dagen. Vandaag (of morgen, afhankelijk van je tijdzone) zal het zijn hoogtepunt bereiken, en de komende dagen zullen we de integratie en dissipatie voelen van wat Mars en Pluto hebben gebracht.

Als u geïnteresseerd bent in psychische verschijnselen of vermogens, neem dan de tijd om u bewust te worden van de grote astrologische transits die ons allemaal beïnvloeden. Kennis van de planetaire energieën kan je helpen intuïtieve boodschappen te interpreteren of te begrijpen hoe je het beste je eigen psychische werk. Mars en Pluto zijn medeheersers van Schorpioen, het teken van de dierenriem dat het metafysische beheerst. Samen vormen ze een stimulans om je te verdiepen in de mystieke gebieden van paranormaal onderzoek.

Het machtsspel

Hoewel de populaire astrologie Pluto een slechte naam geeft, gaat het bij deze planeet om transformatie. Het is waar dat Pluto alles zal doen wat nodig is om je zover te krijgen - kijk maar naar het wereldtoneel van dit moment. Pluto beweegt door Steenbok met als doel de muffe, rigide, op angst gebaseerde aspecten van de samenleving te transformeren. We zien wat duisternis voor de dageraad als regeringen, structuren en idealen afbreken terwijl angsten toenemen. In uw eigen horoscoop ondergaat het huis dat Steenbok bevat een lange, langzame transformatie, en de energieboost van Mars moet verstandig worden gebruikt.

Pluto regeert ook over al onze angsten, onbewuste veiligheidskwesties, en verlangens die al dan niet in overeenstemming zijn met ons hoogste goed. Steenbok is de bewaker van onze gekoesterde overtuigingen en tradities; het kan zijn dat je wordt gevraagd om verouderde overtuigingen te transformeren en een nieuwe relatie met je angst te creëren. Wees je bewust van je dwangmatigheden en gedragingen die door angst worden ingegeven. Het algemene thema voor Pluto's lange (20+ jaar) transit door Steenbok is om verantwoordelijkheid te nemen voor je gedachten en daden.

Mars reist veel sneller door de dierenriem dan Pluto. Hij kwam eind september Steenbok binnen, en zal op 9/10 november op weg zijn naar Waterman. Mars vertegenwoordigt onze aard gedreven door bewust verlangen, ons vermogen om actie en beslissingen uit te voeren, en de kwaliteit van "laten we er voor gaan". In Steenbok wil Mars zijn autoriteit voelen, de controle hebben, en imperiums creëren die de tand des tijds zullen doorstaan. Zijn macht is snel en onbezonnen; Die van Pluto is ijskoud en weloverwogen. Als de twee elkaar ontmoeten, is er een overvloed aan kracht en verlangen die het universum in trilt. Aangezien wij op aarde relatief dichtbij zijn, zullen we de golven voelen.

Neem een grote stap

Het is echt nuttig om te weten waar deze conjunctie in jouw horoscoop zal plaatsvinden - als je nog geen astrologische lezing hebt gehad of op zijn minst een gratis horoscoop hebt gekregen, dan is dit een geweldig moment. Deze week van intense kracht zal je enorm helpen op welk gebied van je horoscoop en je leven dan ook plaatsvindt. Hoewel je misschien de greep van de autoriteit wat harder voelt knijpen - baas, ouder, iedereen aan wie je je macht geeft - kun je deze conjunctie het beste gebruiken om mee te liften op de golf van creatie die erdoor ontstaat.

Je kunt ook een helderziende raadplegen om inzicht te krijgen in waar je deze boost van kracht die Mars en Pluto je geven, moet gebruiken. Veel paragnosten zijn ook bekend met de huidige astro-energieën, en kunnen zonder je kaart begeleiding voor je aanboren. Je zult willen vragen hoe je de gestructureerde transformatie waar Pluto om vraagt het beste kunt manifesteren door de bewuste kracht en intentie van Mars te gebruiken.

Als je wel je horoscoop hebt, volgt hier een korte hint over hoe je deze energie via de huizen kunt gebruiken:

Eerste Huis:Als het creëren van een nieuw leven, imago of zelfbeeld je al een tijdje bezighoudt, zet het dan nu in gang. Er is ongelooflijke kracht om te veranderen hoe je de wereld ziet en ervaart.

Tweede Huis: Wees voorzichtig met geld - zoek de balans tussen risico en reserve als je een nieuwe aandelenportefeuille aan het samenstellen bent. Creëer een tempel waar uw talenten doorheen kunnen schijnen, en laat los waar u belachelijk koppig bent geweest.

Derde Huis: Wees verantwoordelijk bij het communiceren van uw plannen en ideeën met anderen. U hebt misschien de overhand, maar misbruik die niet. Als mensen snauwen, neem dan de hoge weg, en wees een voorbeeld voor je kinderen. Begin aan je boek, schrijf die agent, en stop met het uitstellen van je blog.

Vierde huis: Herzie je huisregels; misschien werkt het niet om de kinderen huisarrest te geven. Misschien is een familieraad waarbij jullie samen beslissen wat eerlijk is, op zijn plaats. Neem verantwoordelijkheid voor uw emoties, en laat anderen dat ook doen. Is je hart een vesting? Maak er een thuis van.

Vijfde Huis: Dit is een ongelooflijke week om creatieve projecten nieuw leven in te blazen, een berg te beklimmen of een oefenplan op te starten. Als je creatieve sappen futloos aanvoelen, sta dan open voor een nieuw project, en ga aan de slag! Werp je toneelstuk, hang je show op of schrijf je in voor de open microfoon.

Zesde Huis: Dit is het moment om de aanjaagraketten op een nieuw gezondheidsregime te zetten of een betere structuur voor je thuisbusiness uit te stippelen. Wat zal u krachtiger en energieker maken in uw dagelijks leven? Doe het.

Zevende Huis: Hoe wil je echt dat je relaties eruit zien? Nu is het tijd voor bewuste actie naar een gedeelde machtsstructuur. Maak liefde in plaats van oorlog - het zal er heet aan toegaan!

Het Achtste Huis: Als je tot op de bodem wilt uitzoeken wat je tegenhoudt, dan heb je nu een venster op je ziel. Als u wilt veranderen, kunt u dat - de impuls is hier. Dit is een goed moment voor een Tarot of astrologie lezing met iemand die je vertrouwt.

Negentste Huis:Dit is een krachtige tijd om een reis naar de kern van je ziel te beginnen. Zet misstanden in de wereld recht of ga op een studie, vooral formeel onderwijs. Waar in de wijde wereld heeft u hulp en expertise nodig? Maak een plan om daar te komen.

Tiende Huis: Het zijn lastige tijden. U kunt deze week beslissingen nemen die uw reputatie maken of breken. Deel de controle op het werk. Wees de goede ouder. Misbruik uw macht en autoriteit niet - u beschikt nu over een ongelooflijk leiderschapspotentieel, dus doe uw best.

Elfde Huis:Als u een briljant idee, uitvinding, app of remedie voor kreeft in de maak hebt, breng het dan naar buiten. Je zou echt tractie kunnen krijgen en de aandacht trekken van machtige spelers die je idee verder kunnen brengen. Neem als burger je macht in eigen handen en ga stemmen bij de lokale en nationale verkiezingen. Draag uw steentje bij aan de mensheid.

Twaalfde Huis: Het is tijd om u open te stellen voor het universum. Krachtige boodschappen willen via jou komen; pruts je wijsheid niet weg op sociale media. Creëer een forum voor wat er doorkomt dat gebouwd is om lang mee te gaan. Val niet voor existentiële angst: het is niet echt. U bent de meester van uw eigen lot.

De Pluto/Mars conjunctie is een krachtige gelegenheid om vooruitgang te boeken op het gebied van uw leven dat wordt geregeerd door Steenbok. Gewapend met informatie kun je twee of drie stappen vooruit komen. De planeten willen het beste voor je, maar je moet verantwoord en bewust actie ondernemen, vooral met Mars en Pluto.

Wil je hulp bij het vinden van hoe je deze kracht in je eigen leven kunt gebruiken? Neem vandaag nog contact op met een adviseur op Keen terwijl de energieën van de transit op hun hoogte.