Wilt u met een medium of paragnost praten?

Lady india: meelevend psychisch advies voor een positief, gelukkig leven

Dame India heeft altijd de stemming van de mensen om haar heen kunnen aanvoelen. Zelfs toen ze jonger was, vroegen vrienden en familieleden haar vaak om haar intuïtie te gebruiken om hen te helpen met problemen. "Mijn moeder en grootmoeder hebben dezelfde gave - we hebben zeer sterke intuïties, die ons in staat stellen mensen en situaties nauwkeurig te analyseren." Als tiener begon Lady India haar gaven nader te onderzoeken en bleef ze readings geven als hobby. "Alleen al door naar iemand te kijken, wist ik wat hij dacht en voelde. En als ik voelde dat iemand van streek was, wie het ook was, was ik niet bang om een gesprek met ze aan te knopen en te vragen of ze hulp nodig hadden. Ik denk dat mijn openheid er altijd voor gezorgd heeft dat anderen zich op hun gemak voelden om met me te praten."

Dame India vond het fijn om een bron van medeleven voor anderen te zijn en wilde een carrière waarin ze haar intuïtieve gaven zou kunnen gebruiken, maar ze dacht niet dat er een manier was om daar een substantieel inkomen uit te halen. In plaats daarvan ging ze studeren en werd ze accountant. In 2001, toen ze op een feestje was, stelde iemand haar voor om adviseur te worden bij Keen. "Ik had hem nog nooit ontmoet, maar hij zei dat hij alleen al uit de manier waarop ik met mensen omging, kon opmaken dat ik een liefdevol, zorgzaam en deskundig persoon was. Hij had sterk het gevoel dat ik een goede adviseur zou zijn." Dame India en ontdekte dat het precies was wat ze zocht - een manier om haar intuïtie met anderen te delen en voor haar diensten betaald te krijgen. Een paar dagen later maakte ze haar Keen-pagina aan en later dat jaar gaf ze haar baan op om zich fulltime op het adviseren te richten.

Energie en Actie

Door af te stemmen op de aura van een klant, kan Lady India voelen wat de persoon denkt. "Ik bekijk elke beller individueel en ik geef om elk van hen. Als helderziende kan ik door iemands stem of toon te horen snel contact met hem maken. Ik kan dan hun energie lezen en kijken naar de specifieke problemen waar ze mee zitten. Als ik eenmaal zie waar het probleem zit, geef ik aanbevelingen die het beste bij hun omstandigheden passen." Lady India vindt het heel belangrijk dat haar klanten tevreden zijn, en ze gaat in haar dienstverlening dan ook verder dan haar neus lang is om ervoor te zorgen dat ze alles heeft gedaan wat ze kan om hen te helpen. "Zodra een gesprek is beëindigd, is mijn werk nog niet klaar. Ik denk na over ons gesprek en denk na over wat ik nog meer voor die persoon kan doen. Soms doe ik wat aanvullend onderzoek en e-mail ik hen met wat vervolggedachten of suggesties. Ik ben heel aandachtig, want ik wil dat al mijn klanten geluk vinden en ik wil ze helpen keuzes te maken die hen leiden naar het pad waarop ze willen zijn."

Dame India houdt van om haar cliënten doelen te zien bereiken of veranderingen te zien maken die hen in staat stellen een positiever leven te leiden. "Als ik readings doe, weet ik dat ik maar zoveel kan doen. Ik deel mijn visies en geef advies, maar uiteindelijk is het aan de cliënt om zijn eigen beslissingen te nemen. Maar het is zo lonend als iemand me belt en me vertelt dat ze, omdat ze naar me hebben geluisterd, succesvolle resultaten hebben geboekt. Ik hoor graag over hun ontwikkelingen - of ze een probleem hebben opgelost met een geliefde of vooruitgang hebben geboekt op een gebied waar ze mee worstelden. Het is bevredigend om die veranderingen te zien en te weten dat mijn woorden hen hebben geholpen."

Geduldigheid en Verbinding

Weliswaar bellen veel cliënten Lady India over hun liefdesleven, maar ze is zeer veelzijdig in de onderwerpen die ze behandelt. "De meeste mensen willen eerst de liefde bespreken, maar als we eenmaal vooruitgang hebben geboekt op dat gebied, bellen ze vaak terug en willen ze advies over andere dingen zoals carrière, familie, en financiën. Ik bespreek een verscheidenheid aan onderwerpen met mijn klanten, en ik ben altijd blij om mijn kennis te delen."

Sinds ze adviseur is, vindt Lady India dat ze zich heeft ontwikkeld tot een meer geaard en geduldig persoon. "Luisteren naar zoveel mensen die hun verhalen en zorgen delen, heeft me een nieuw perspectief gegeven en mijn dankbaarheid voor het leven verdiept. Het is echt fascinerend dat, wanneer we een connectie maken met anderen, we zo'n positieve impact op elkaar kunnen hebben. Ik vind dat iedereen met respect en liefde moet worden behandeld, omdat elk leven ertoe doet - als adviseur kan ik het leven van anderen op een zinvolle manier beïnvloeden.

Openheid en vervulling

Lady India is dankbaar dat ze Keen heeft gevonden, waardoor ze vervulling heeft kunnen vinden in het adviseren van anderen. "Door dit carrièrepad heb ik zoveel kunnen bereiken, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ik ben in staat om vanuit huis te werken en een carrière na te jagen waar ik gepassioneerd over ben, terwijl ik ook aanwezig kan zijn voor mijn kinderen. Het heeft me stabiliteit gegeven en me in staat gesteld om zoveel mensen te bereiken. Ik voel me gezegend dat ik kan doen wat ik doe en het geeft me zoveel plezier om anderen te helpen - ik kijk er elke dag naar uit om met mijn klanten te praten."

Lady India stelt voor dat iedereen die overweegt om met een helderziende te gaan praten, iemand moet vinden met wie ze een klik voelen en die ze kunnen vertrouwen. "Het is belangrijk dat je je comfortabel en op je gemak voelt bij een adviseur. Maar, als je twijfelt of je moet bellen, zeg ik: probeer het gewoon eens. Het is goed om nieuwe dingen te ervaren, en je weet nooit waar je bestemming ligt." Lady India gelooft dat praten met een adviseur voor sommige mensen heel therapeutisch kan zijn. "Sommige klanten hebben gewoon iemand nodig om mee te praten, en ik voel me vereerd dat ik er voor hen kan zijn. Het is niet gezond om dingen op te kroppen, dat veroorzaakt stress. Het is verbazingwekkend wat het kan doen als je je openstelt en je hart luchten. Je weet nooit wat je over jezelf kunt ontdekken of waar je ogen voor open gaan."

Adviseurs op Keen, zoals Lady India, kunnen psychische lezingen en advies geven om je op een positief levenspad te helpen.