Wilt u met een medium of paragnost praten?

Astrosarah: gebruikt haar intuïtie om contact te maken met het verleden en de toekomst

Van jongs af aan vertoonde ASTROSarah tekenen van een verhoogde intuïtie. Ze ervoer vaak astrale projecties, ook wel bekend als uit het lichaam ervaringen, en haar lucide dromen zouden vaak werkelijkheid worden. "Mijn moeder is geboren in een kuiltje, wat volgens sommigen een teken is dat de persoon in staat zal zijn de wereld anders te zien. Toen ik opgroeide, belde iedereen die ons kende om haar om raad te vragen." Omdat ze begreep dat ze vergelijkbare paranormale neigingen had, gaf ASTROSarah's familie haar de vrijheid om haar gaven te verkennen. "Mijn moeder was mijn grootste mentor, maar mijn gaven verbeterden pas echt door ervaring."

ASTROSarah gebruikte haar talenten met vrienden, maar zag zichzelf haar vaardigheden niet professioneel gebruiken. In plaats daarvan ging ze naar de universiteit en waagde zich aan verschillende vakken. "Ik wilde van alles een beetje doen. Ik overwoog om in de medische wereld te gaan of journalist te worden, maar uiteindelijk koos ik voor computerprogrammering." Na haar afstuderen kreeg ASTROSarah een baan bij een groot bedrijf, maar ze ontdekte al snel dat een kantoor niet de beste werkomgeving voor haar was. "Ik heb altijd de energie van de mensen om me heen kunnen oppikken en werken in zo'n kleine ruimte met zoveel mensen was te overweldigend. Ik voelde constant hun emoties of zag visioenen van dingen over hen - ik kon geen werk gedaan krijgen."

In 1998 werd de vader van ASTROSarah ziek en besloot ze ontslag te nemen. van haar baan. "Mijn manager wilde dat ik terugkwam omdat ik goed was in wat ik deed, maar ik kon het gewoon niet. Ik voelde me zoveel beter als ik er niet was." Het was rond die tijd dat ASTROSarah een online dienst vond die intuïtieven nodig had om readings te doen op hun site. "Ik was enthousiast over de kans en opgelucht dat ik het vanuit huis kon doen. Het is grappig omdat dit niet de carrière was die ik van plan was na te streven, maar mijn hele leven hebben mensen mij altijd vragen willen stellen. Het voelde alsof het universum me leidde om mijn capaciteiten te ervaren en ze te gebruiken."

Een leidende kracht

ASTROSarah doet al bijna 20 jaar online readings en werd in 2001 adviseur bij KEEN.com. Ze heeft een geaarde en directe benadering van haar readings. "Ik denk dat mensen de neiging hebben om te emotioneel te worden, en dat vertroebelt ons oordeel en belemmert ons om helder te denken. Ik geloof heilig in wiskunde, wetenschap en natuur, dus werk ik graag buiten waar ik mijn voeten in het gras of de aarde kan planten." ASTROSarah is zeer toegewijd om haar klanten de best mogelijke service te bieden en duidelijke, eerlijke lezingen te geven. "Ik neem de tijd om mezelf en de sfeer waarin ik me bevind voor te bereiden voordat ik met iemand praat. Ik laat geen negatieve energie om me heen toe als ik aan het werk ben, en als ik ziek ben of me niet in overeenstemming voel met mijn capaciteiten, log ik niet in."

ASTROSarah heeft veel paranormale gaven, maar ze houdt zich het vaakst bezig met het paranormale. Sinds de leeftijd van vier, heeft ze metafysische ontmoetingen meegemaakt en kan ze communiceren met mensen die zijn overleden. "Er zijn momenten dat ik direct iemand kan horen die is overleden, maar meestal grijpt mijn mentor, Jack, in en wordt de informatie via hem gefilterd." ASTROSarah communiceert al met Jack sinds ze een kind was. "Ik hoor meestal alleen zijn stem in mijn oor - ik zie hem alleen als hij me iets belangrijks moet vertellen en ik niet oplet."

Tijdens haar lezingen concentreert ASTROSarah zich intensief op haar zintuigen, waardoor ze zich beter kan afstemmen op haar omgeving. Als ze paranormale activiteiten waarneemt, waarschuwen bepaalde geuren haar vaak voor gevaar of negatieve energie die ze rond iemand voelt. Vanwege haar connectie met het bovennatuurlijke, bellen veel klanten om te informeren naar wat zij denken dat paranormale activiteit in hun huizen is. "Ik krijg veel telefoontjes over flikkerende lichten, deuren die open en dicht gaan, of vreemde geluiden. Meestal is het niet paranormaal. Het is gewoon een oud huis of slechte bedrading die gerepareerd moet worden. Ik ben altijd heel eerlijk tegen mijn klanten, daar ben ik trots op."

Het kanaliseren van haar visioenen

ASTROSarah vindt het geweldig dat ze haar intuïtie kan gebruiken op een manier die anderen ten goede komt. "De kans om mensen te helpen, wakkert mij aan. Als ik niet iets voor iemand anders heb gedaan, heb ik het gevoel dat ik mijn dag heb verspild." Bij verschillende gelegenheden heeft ASTROSarah voorgevoelens gehad die vrienden, familie of cliënten hebben geholpen. "Soms komt het in de vorm van een mentaal beeld en als ik zo'n visioen over iemand heb - of het nu goed of slecht is - deel ik dat altijd, omdat ik het beste voor anderen wil. Het is moeilijk voor me als mensen niet luisteren naar mijn waarschuwingen, omdat ik weet dat als ze hadden geluisterd, ze een negatieve situatie hadden kunnen voorkomen. Maar aan de andere kant is het zo'n geweldig gevoel als iemand wel luistert en omdat ze voorbereid waren, een tragedie hebben vermeden of een beslissing hebben genomen die hen op hun persoonlijke reis in de juiste richting heeft geleid. Dat zijn de dankbare momenten die me eraan herinneren waarom ik dit doe."

ASTROSarah vindt het geweldig dat ze als adviseur bij KEEN.com de kans heeft gekregen om mensen te helpen met carrières, relaties, en nog veel meer. "Een van mijn favoriete dingen is het begeleiden van mensen die zichzelf hebben tegengehouden. Als ik ze op het juiste pad kan brengen en ze los kan laten komen van hun angsten, dan heb ik het gevoel dat ik een verschil maak. Het geeft zoveel voldoening om te weten dat ik een rol heb gespeeld in het bewerkstelligen van een positieve verandering in hun leven door hen hun waarheid te laten zien en hen aan te moedigen een pad in te slaan dat tot succes zal leiden."

ASTROSarah gelooft dat als we antwoorden willen, we moeten luisteren. "We zijn allemaal met elkaar verbonden en delen energie met de mensen om ons heen. We communiceren de hele tijd via onze energie; het is alleen zo dat de meesten van ons zich er niet op afstemmen. Ik heb respect voor alle entiteiten en sta mezelf simpelweg toe om een vat te zijn, niets meer en niets minder." ASTROSarah's doel is om haar gaven te gebruiken om te helpen anderen vrede, evenwicht en geluk vinden. "Kun je je een wereld voorstellen waarin iedereen plezier heeft? We zouden allemaal ten volle van het leven moeten genieten - omdat er geen reden is om dat niet te doen - en ik wil mensen helpen om dat te doen."

Bezoek KEEN.com om adviseurs te vinden, zoals ASTROSarah, die hun intuïtie en paranormale gaven kunnen gebruiken om inzicht te geven in je verleden en toekomst.