Wilt u met een medium of paragnost praten?

6 mythes over helderziende lezingen

Als je jezelf vaak hebt afgevraagd "Zijn paranormaal begaafden echt?" dan ben je misschien nog steeds sceptisch over het krijgen van een lezing - we snappen het. Helaas heeft de maatschappij de spirituele wereld afgeschilderd als onheilspellend, negatief, en soms zelfs lachwekkend. Natuurlijk zijn het niet alleen films en Halloween-gerelateerde activiteiten die deze invloed hebben. Er zijn ook veel oplichters die mensen met een echte gave een slechte naam bezorgen.

Wij zijn hier om alle mythes te ontkrachten die u ervan kunnen weerhouden het spirituele advies te krijgen dat u nodig hebt en verdient. Als u klaar bent met het lezen van deze lijst, hoeft u zich volgens ons nooit meer af te vragen "Kan ik een helderziende vertrouwen?".

Mythe 1: Er is geen manier om een echte helderziende van een nepper te onderscheiden

Zolang uw hoofd niet in de wolken is, wijzen duidelijke indicatoren erop dat u te maken hebt met een professional versus een nepper. Bijvoorbeeld:

  • Het is duidelijk waar ze hun informatie vandaan halen. Zorg ervoor dat uw adviseur volledig duidelijk is over het soort paranormale methoden waarop hij zich baseert. Als ze je dat niet van tevoren vertellen, vraag het dan.
  • Ze vragen geen extra geld voor extra informatie. Dit is een belangrijke rode vlag, punt uit. Dit punt gaat hand in hand met de onderstaande angsttactieken.
  • Ze zijn niet Sorry, maar geen helderziende kan 100 procent accuraat zijn de hele tijd als hun psychische energie - of de jouwe - zou kunnen zijn off die dag. Geloof nooit een adviseur die beweert dat zijn voorspellingen altijd juist zijn.
  • Zij gebruiken geen angsttactieken.Een echte helderziende zal eerlijk tegen je zijn als de zaken er niet rooskleurig voorstaan (een ander teken van oplichterij is dat iemand je alleen vertelt wat je wilt horen), maar hij of zij zal daarbij geen gebruik maken van angsttactieken. Een helderziende kan je niet betoveren of vervloeken of je vertellen wanneer je doodgaat.

Mythe 2: Helderzienden kunnen uw energie niet opvangen via de telefoon

Omdat u niet in dezelfde ruimte bent als uw helderziende, wil dat nog niet zeggen dat ze uw energie niet kunnen lezen. Dit is een van de meest populaire zorgen met betrekking tot telefonische lezingen, maar wees gerust, u zult hetzelfde resultaat krijgen. Uw energieveld heeft geen fysieke locatie, maar toch zijn er miljoenen poorten om verschillende vormen van energie aan te boren via uw gedachten, emoties en visuele beelden.

Elke paragnost heeft zijn eigen manier om het energieveld van een cliënt aan te boren, maar populaire methoden zijn het horen van begeleiding, het afstemmen op energetische vlakken, het zien van visioenen, het werken met engelen of spirituele gidsen, of basisintuïtie. Als een helderziende je channelt, hoeven ze niet in dezelfde kamer te zijn als jij om informatie van hun gidsen te ontvangen - of dat nu hun gidsen zijn, of de jouwe. Terwijl uw energieveld bestaat binnen uw driedimensionale lichaam, bestaat het ook interdimensionaal en kan het interdimensionaal worden benaderd.

Mythe 3: Een paragnost kan alles over u lezen

Mensen worden vaak paranoïde dat een paragnost elke gedachte van hen kan lezen of zelfs kan visualiseren wat ze dragen tijdens een telefoonsessie. Maak je geen zorgen, dit is niet het geval. Een paragnost pikt alleen noodzakelijke informatie op die de ontvanger kan helpen. Vergeet niet dat een spiritueel adviseur niet per se je gedachten leest. Ze analyseren en vertalen de energie die ze van je kunnen lezen tijdens de reading.

Mythe 4: Mediums en mediums zijn hetzelfde

Hier komt het op neer: alle mediums zijn paranormaal begaafd, maar niet alle paranormaal begaafden zijn mediums. Zijn mediums echt, vraag je je af? Het korte antwoord is "ja." Een paranormaal medium maakt via paranormale gaven contact met overleden dierbaren van de ontvanger. Het is belangrijk op te merken dat volgens het mediumschap de geesten van deze personen nog springlevend zijn. Ondanks hun paranormale gaven, zult u geen medium bezoeken om informatie te krijgen over uw liefdesleven of om een carrièrepad uit te stippelen. Hun enige doel is u te troosten met de wetenschap dat uw overleden dierbaren nog steeds deel uitmaken van uw leven, uw angst voor de dood weg te nemen, boodschappen van de overledene door te geven, en u afsluiting en steun bij rouw te bieden.

Mythe 5: Je vorige levens zullen altijd ongelooflijke individuen zijn

De meeste van We zijn waarschijnlijk gereïncarneerd, wat betekent dat we een vorig leven hebben - of levens. Een zijn allemaal goede keuzes als je dieper in dit onderwerp wilt duiken-vooral als je wilt leren hoe een vorig leven je huidige werkelijkheid beïnvloedt. Laat u echter niet misleiden als een helderziende u vertelt dat u een superspecifiek en beroemd iemand was zoals Koningin Elizabeth of James Dean. Misschien in je dromen, maar niet in je vorige leven.

Mythe 6: Bij een paranormale lezing staat de toekomst al vast

Mensen willen vaak met een paragnost spreken omdat ze willen weten wat de toekomst brengt, maar de waarheid is dat dit niet noodzakelijkerwijs de beste manier is om het meeste uit uw sessie te halen. Zelfs als u een glimp van mogelijke komende gebeurtenissen krijgt, houd in gedachten dat ze niet altijd in steen gebeiteld zijn. Zijn paranormale lezingen nauwkeurig? Zijn paranormale krachten echt? Ja, maar alleen u hebt de macht om de nodige acties te ondernemen om uw eigen lot.