Wilt u met een medium of paragnost praten?

5 helderziende geheimen om fysiek liefde aan te trekken deze valentijnsdag

Er is veel dat je kunt doen om liefde aan te trekken- regelmatig douchen, je opfrissen in gespreksstarters, en jezelf uitlaten met andere singles zijn goede plaatsen om te beginnen. Maar wat als je meer zou kunnen doen om je charme te vergroten? Volgens paragnosten en spirituele beoefenaars hebben hoopvolle harten altijd al buitenwereldse hulpmiddelen tot hun beschikking gehad. Hier zijn een paar aloude paranormale geheimen om je romantische aantrekkingskracht op tijd voor Valentijnsdag op volle toeren te laten draaien:

Drapeer jezelf in het rood.Degenen die intuïtief de kracht van kleur aanvoelen, hebben de wetenschap aan hun kant. Al sinds de oudheid wordt karmozijn geassocieerd met viriliteit en status. Vrouwen in rode jurken zouden seksueel aantrekkelijker zijn en er is zelfs vastgesteld dat mannen serveerster met een scharlaken hemd meer fooi geven dan een even bekwame serveerster in het wit. Als je bang bent dat vuurrood niet bij je teint past, geen zorgen-er zijn genoeg tinten om uit te kiezen, van zacht blauw getint rood tot echte rouge tot praktisch oranje tinten, wat betekent dat er een flatteuze optie is voor elke huidskleur. Je hoeft ook niet alles uit de kast te halen. Een accent, zoals een stropdas, sjaal of goed geplaatst juweel, kan net zo krachtig zijn als een kleur van top tot teen.

Kristalliseer je liefde. Veel spirituele beoefenaars geloven dat in de natuur voorkomende kristallen resoneren met bepaalde energieën en stemmingen en deze versterken. De populairste steen voor romantiek is rozenkwarts, een zacht blozend roze exemplaar dat eruitziet en aanvoelt als een warme omhelzing. Weelderige smaragd en robijn versterken de sensualiteit en het sexappeal, en amberkleurige topaas helpt je de moed en vastberadenheid te verzamelen om een gesprek aan te knopen met het aantrekkelijke oogappeltje op je radar. Kristallen kunnen online of in speciaalzaken worden gekocht. Mediteren terwijl je ze vasthoudt, of een klein stukje in je zak of om je nek dragen, zal je in de gemoedstoestand brengen waarin liefde zich kan manifesteren. Je kunt ook een brok van een geliefd mineraal aan een geliefde geven voor een onvergetelijk (en mystiek) Valentijnscadeau.

Vanille of chocolade, je kunt niet verliezen. Hoewel oesters het beroemdste afrodisiacum zijn, daterend uit hun prominent opgenomen in Romeinse orgieën, hoef je geen bord slijmerige tweekleppigen door te slikken om de vruchten te plukken van "liefdesvoedsel". Zowel vanille alschocolade hebben in het lab aangetoond verbindingen te bevatten die gevoelens van affectie stimuleren via de hersenchemie. Maak dus een toetje met echte vanille uit Madagaskar of koop een stukje kwaliteitschocolade en deel het met je geliefde.

Open je hartchakra. Als je op zoek bent naar liefde, is een van de meest effectieve manieren om romantiek aan te trekken het zelf uit te stralen. Dat is waar energiewerk om de hoek komt kijken. De zeven chakra's zijn de natuurlijke energiecentra van ons lichaam, en de levendige groene hotspot in het midden van je borstkas regeert je hart - letterlijk en figuurlijk. Naast het reguleren van cardiovasculair welzijn, ondersteunt het hartchakra je openheid, vrijgevigheid en gehechtheid aan anderen. Als het vertroebeld of onevenwichtig is, kun je je voortdurend humeurig en afstandelijk voelen (niet te verwarren met natuurlijke introversie, wanneer je gewoon tijd nodig hebt om in je eentje op te laden), of onzeker en geneigd tot onstabiele, wisselende emoties. Mediteren op je hartchakra, visualiseren hoe je hartchakra wordt gereinigd en gerevitaliseerd door briljante universele energie, en de hulp inroepen van een chakraheler kunnen je helpen liefde en romantiek te belichamen.

Vet olie! We hebben het niet over Crisco en koolzaadolie: deze Valentijnsdag is het tijd voor heerlijk geurende essentiële oliën. Het distilleren van oliën uit planten is een eeuwenoud gebruik dat al duizenden jaren oud is, en met een goede reden. Geur is, meer dan enig ander zintuig, in staat om zelfs lang sluimerende herinneringen en emoties te triggeren. Als u ooit bent gestopt in uw sporen, onmiddellijk teruggeworpen in een scène uit uw kindertijd door een verdwaalde parfummolecule, begrijpt u de instinctieve kracht van geur. Vandaag de dag zijn er honderden natuurlijke oliën om uit te kiezen, waaronder wierook, bergamot, kamille, eucalyptus, en dillezaad. Elke olie heeft zijn eigen speciale kracht. Als het gaat om aantrekkingskracht, is het traditioneel om het lichaam te zalven met sensueel sandelhout, delicate jasmijn, en verleidelijke dame sclareol. Maar het kiezen van je eigen iconische en onderscheidende persoonlijke geur kan net zo effectief zijn - wanneer de zwakste noot van je unieke mix op het lucht, zal het voorwerp van je genegenheid automatisch aan je denken.

Hoewel zelfs de meest effectieve paranormale oefening mensen niet op magische wijze ertoe kan aanzetten verliefd op ons te worden, kunnen we onszelf wel uitnodigend en verleidelijk maken door bepaalde gewoonten te cultiveren. Houd in gedachten dat geen van deze suggesties tot doel hebben de wil van een ander te buigen - de kern van aantrekkingskracht is werken aan jezelf. Romantiek komt naar hen die romantiek uitstralen, net als sensualiteit en compassie. Onthoud ook dat deze methodes mettertijd krachtiger worden door oefening, dus wees niet ontmoedigd als je energiewerk, experimenteren met geuren, of kookkunsten met afrodisiaca je leven niet van de ene op de andere dag in een rom-com veranderen. Een goede minnaar en partner worden is een reis, en deze Valentijnsdag, of je nu vrijgezel bent of een stel, is er geen beter moment om te oefenen.

Voor begeleiding op alle manieren van aantrekking kunnen de adviseurs van KEEN.com, waaronder begaafde intuïtives, empaten, energiegenezers en kristalwerkers, je helpen je.