Informatie nodig of uw partner of relatie?

Summer of love: 5 hete date-ideeën voor stomend weer

Sommige mensen houden niet van de warmte. Ze hebben het gevoel dat het verstikkend is, dat ze niets gedaan kunnen krijgen en dat de dagen en nachten enkel bedoeld zijn om te luieren onder de airconditioning, zo ver mogelijk van de buitenwereld verwijderd. Maar dan zijn er mensen die weten dat de hitte van de zomer, onder een stralende zon, de beste tijd is voor liefde, voor romantiek, en voor passie.

Dit zijn mensen die klassiekers hebben gezien als The Long Hot Summer, Cat on a Hot Tin Roof, Key Largo, en Hud. Ze weten dat de zomer een tijd kan zijn van stomende romantiek, wanneer de lucht dicht is van liefde en de hitte evenzeer voortkomt uit de fysieke opwinding van een verbintenis als uit de zon.

We weten waarom dit zo is, en we weten wat het is. Er is een toename in socialisatie, zeker. Maar er is nog veel meer wetenschap, zowel voor de hand liggend als niet. Letterlijk gesproken zorgt de warmte ervoor dat kleren oncomfortabel aanvoelen en dat er meer huid te zien is, waarbij zweterigheid lust opwekt en nabootst. Zonlicht maakt ook serotonine vrij, waardoor je je goed en gelukkig voelt, positief over de mensen om je heen, en het stimuleert de geslachtsdrift. Gewoon buiten zijn is goed voor je.

Dus wat te doen als je uit bent? Je hebt iemand gevonden die je maag doet vlinderen, en die je mee uit heeft gevraagd, of de zomer heeft een oude liefde nieuw leven ingeblazen. Wat moet je doen? Waar moet je heen om van het seizoen te profiteren? Hier zijn vijf leuke date-adresjes om je dag (en nacht) net zo heet te maken als het weer.

5 hete date-ideeën voor de zomer Love

1. Veel mensen eten niet graag buiten als het warm is, omdat ze zich dan niet op hun gemak voelen. Maar op een afspraakje wil je niet de steriliteit van airconditioning. Haal wat koude drankjes en wat koel eten, zoals een salade of oesters of een charcuterie bord, en duik erin. Vooral als het een gedeeld bord is, met genoeg mogelijkheden voor handen om elkaar aan te raken terwijl je naar de volgende hap reikt. Een paar heerlijke zomercocktails zorgen voor verkoeling en opwarming.

2. Picknick aan het water.De meeste plaatsen hebben een waterkant, een rivierpromenade, een beekje, een vijver - zelfs kunstmatig aangelegde watermassa's tellen mee. Er gaat niets boven de schitterende weerspiegeling van de ondergaande zon op een koel wateroppervlak, terwijl u geniet van een paar chocolaatjes en een lekker glas vinho verde. De warmte daalt met de zon, maar niets koelt af tussen jullie twee.

3. Fietstocht.Een lange fietstocht kan het lichaam in beweging brengen, en je helpen naar plaatsen te gaan zoals bosreservaten of rivierpaden, die je anders in je dagelijkse leven misschien niet zou hebben gezien. Zeker, je bent bezweet, maar zoals we besproken hebben, is dat geen probleem. En douchen is geen slechte manier om naar het volgende deel van de date te gaan...

4. Een ijsje halen. Ouderwets? Ja. Flauw en romantisch? Ja. Misschien zelfs een beetje maf. Maar wie houdt er niet van ijs? Het beste is om een hoorntje te pakken te krijgen. Als je met je ene hand in die van je geliefde en met de andere om het ijsje heen loopt, roept dat die jeugdige dagen van je eerste liefde weer op en voel je dezelfde duizelingwekkende sensaties door je lichaam gaan. Zelfs als volwassene gaat de zomer over het oproepen van de de vrijheid en de pas ontdekte vreugde van de jeugd, toen het seizoen een avontuur was waarvan je hoopte dat het nooit zou eindigen. IJs kan je helpen die sensatie, dat grensgebied tussen onschuld en ervaring, opnieuw te creëren. En het smaakt nog lekker ook! Een van de grote zomerse geneugten is dat je buiten kunt gaan zitten met een deken, een picknickmand en je favoriete flessen, en je kunt koesteren onder een onmogelijk rasterwerk van sterren, terwijl de muziek van je favoriete band of het plaatselijke orkest over je heen spoelt, de klanken dansend tussen de flikkerende gloed van vuurvliegjes en zich vermengend met het vredige geroezemoes van andere nachtelijke geliefden. Het is rustgevend en romantisch. Het is met gras besmeurd en nostalgisch, en doet je verlangen dat de nacht nooit eindigt. In sommige noten hoor je de klaaglijke kreet van het komende herfstverdriet, maar dat zorgt er alleen maar voor dat je je partner nog dichter omhelst.

Er gaat niets boven de zomer voor romantiek. De hitte van de dag is geen partij voor wat er in je hart leeft. Als je op zoek bent naar advies over zomerse romantiek, en je wilt de begeleiding van een expert bij Keen, neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij helpen u graag uw zomer liefde.