Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat te doen als je zijn vrienden niet mag

Hoe geweldig een man ook mag zijn, als je niet met zijn vrienden overweg kunt, is er een groot struikelblok in de relatie. Als je op het punt staat om een vaste relatie met een jongen aan te gaan, moet je beseffen dat hij niet van de ene op de andere dag zijn sociale kring zal verlaten, dat zijn vrienden een deel van zijn leven zijn en dat hij het je kwalijk zou nemen als je "zij of ik" ultimatums zou stellen. En bovendien wil je misschien niet weten wat hij zou kiezen: zij, die jou in de kou laten staan, of jij, die voor altijd de schuld krijgt dat je hem weghaalt uit het leven waarvan hij houdt.

Je zult op de een of andere manier met zijn vrienden moeten omgaan totdat hij ze ontgroeid is of totdat je ze kunt accepteren en hun gedrag kunt tolereren. Er zijn veel redenen waarom u zijn vrienden niet mag. Je zult misschien moeten accepteren dat er redenen zijn waarom ze je wel of niet mogen. Maar als je naar een verbintenis met deze ene man toegroeit als zijn ware liefde of mogelijke zielsverwant, moet je naar het hele plaatje kijken. En dat begint met in de spiegel te kijken.

Vier dingen die je jezelf moet afvragen

 • Ben je te bezitterig? Zijn zijn vrienden een symbool voor het deel van hem dat jij niet onder controle hebt? Heb je ook problemen met een deel van zijn familie of zijn ouders? Als je hier bevestigend op antwoordt, moet je eerst je eigen houding veranderen voordat je zijn vrienden en relaties kunt beoordelen.
 • Ben je echt klaar voor een hechte relatie? Hoewel vrienden veel over een persoon zeggen, is er een zekere mate van sociale tolerantie die we moeten hebben voor degenen die ons het meest nabij zijn. Als je beledigd bent door de mensen die hij Misschien zijn jouw verlangens naar liefde oppervlakkiger dan die je zou moeten hebben voor een geweldige vent. Als jouw versie van liefde inhoudt dat hij voor jou verandert, maar jij niet voor hem, dan heet dat "domineren" ... en niet "liefhebben."
 • Wil jij in het middelpunt van de belangstelling staan? Als jouw man zijn aandacht, energie en aandacht aan zijn vrienden geeft, zouden jouw negatieve gevoelens dan te maken kunnen hebben met het feit dat hij al die aandacht op jou gericht wil hebben? Eerlijk zijn over wat je verwacht is verplicht, maar belangrijker nog, het is de eerste stap om realistisch te zijn over wat je in een relatie kunt verwachten.
 • Vormen zijn vrienden een verkeerd beeld? Is een deel van je liefde voor deze man het beeld dat hij projecteert? Als je veel belang hecht aan het imago, kan het moeilijk zijn om diepere liefde vast te houden. Zijn vrienden voldoen misschien niet aan het beeld dat jij hebt van je ideale partner, maar dit geïdealiseerde beeld is eigenlijk een projectie van je ego op je man. Jouw aantrekkingskracht op hem is een reflectie van jouw zelfbeeld dat teruggekaatst wordt. Zijn vrienden kunnen die spiegel misschien beslaan, maar om eisen aan hem te stellen op basis van de oppervlakkige aspiraties van je ego is misschien verder van liefde dan een relatie aankan. Is het je doel om hem te veranderen? Als het je doel is om hem meer te veranderen dan om van hem te houden, wat zegt dat dan over jou? Als je zijn vrienden niet leuk vindt, kan dat een symptoom zijn van het feit dat je hem niet echt leuk vindt.

Drie oorzaken die aan hem of zijn vrienden liggen

 • Proberen zijn vrienden jullie relatie te saboteren? Heeft hij het uitgemaakt met een meisje dat bevriend was met een paar van zijn vrienden? Dit is een waarschuwingssignaal dat je je misschien geen vijandigheid inbeeldt die op jou gericht is. Gaat de aandacht die hij jou geeft ten koste van een vriend of twee die gevoelig zijn en zich niet goed aanpassen aan deze verandering? Probeer objectief en realistisch te zijn. Vermijd paranoïde conclusies. Ga ervan uit dat zijn vrienden namens jou opereren en blij zullen zijn dat hun vriend gelukkig is. Hoe zien de mogelijkheden tot sabotage er nu uit?
 • Is er een objectieve reden om deze vrienden niet aardig te vinden?Heeft u ontdekt dat uw nieuwe vriend omgaat met gevaarlijke mensen? Wordt er een absolute grens overschreden in het karakter van de mensen die hij zijn vrienden wil noemen? Sommige vrouwen hebben een hoge tolerantie voor gedrag, maar als de vrienden van een man een bedreiging vormen, zal die energie waarschijnlijk op jou en/of je man worden overgebracht. Misschien verlangt hij stiekem naar een vrouw die sterk genoeg is om een ultimatum te stellen en hem te verlossen van het gevaar dat hij loopt in naam van het uitgaan. Maar als dat niet zo is, waarom ben je dan met iemand die met deze mensen omgaat? Waarom zou je bij een man willen zijn die geen ruggengraat heeft om zich te verzetten tegen mensen die jou in gevaar brengen of die zich niets aantrekt van jouw behoeften?
 • Wat is zijn rol in het onderhouden van vriendschappen die jou beledigen? Als je al een tijdje bij hem bent en je je ongenoegen hebt geuit over het gezelschap dat hij heeft, is het misschien net zo goed zijn eigen schuld als dat van zijn vrienden dat hij deze ergernissen in stand houdt. Probeert hij een barrière voor intimiteit in stand te houden door tijd door te brengen met vrienden van hem waar je gewoon niet mee overweg kunt? Heeft hij liever dat je zeurt over zijn vrienden dan dat je de mogelijkheid riskeert dat je andere dingen van hem zou bekritiseren die misschien belangrijker zijn voor zijn ego? Denk eraan: een deel van de negativiteit komt van jou en een deel van zijn vrienden, maar een beetje of veel komt ook van hem.

Drie regels om te laten zien dat je je inspant

Als jij niet het struikelblok bent, de vrienden geen directe bedreiging vormen en hij goed genoeg aan de relatie is aangepast om zijn vrienden niet als afweermechanisme te gebruiken, moet je je inspannen om met de stroom mee te gaan.

  • Geef Guy TimeEen man moet met de jongens samenzijn. Dat moet kunnen. Een wekelijks potje poker of een barhop is niet het einde van de wereld. Let wel, dit is geen avondje uit met mannen en "een paar meiden". Je kunt daar een grens trekken en hem tevreden houden met een ruime tijdsspanne met alleen de jongens.
  • Omarm gemengde vriendenHet probleem met het niet leuk vinden van zijn vrienden is dat je ze niet allemaal kunt ontmoeten en erachter kunt komen welke situaties het beste in mensen naar boven brengen. Je vriendje brengt misschien tijd door met een negatieve vriend uit gewoonte of gemak. Wanneer je hem vraagt om contact te houden met een bredere kring van zijn vrienden, kun je erachter komen dat de irritante maatjes de uitzondering zijn en niet de regel. Je zou kunnen ontdekken dat je zijn vriendenkring leuk vindt. Misschien ontdekt hij zelfs opnieuw hoe leuk hij het gezelschap van deze mensen vindt.
  • Geef geen aandacht aan de onruststokersHet kan zijn dat sommige van zijn vrienden gewoon niet bij hem passen en dat je eraan kunt werken om deze mensen te vermijden. Het is gemakkelijker dan het lijkt; er moeten boodschappen worden gedaan en vrienden van u worden bezocht wanneer deze onaangename vriend in de buurt komt. Als hij geen schade veroorzaakt, laat de relatie dan voortbestaan.

Verdere artikelen