Informatie nodig of uw partner of relatie?

Beste vriend, liefdessaboteur

Wanneer je single bent, kunnen een beste vriendin en jij een ondersteunend systeem vormen. Dit schept een diepe band tussen vrienden. Het is een normale evolutie om jezelf te beschermen tegen eenzaamheid en wanhoop met het gezelschap van een goede vriendin. Je leert elkaar kennen, groeit naar elkaar toe en ontwikkelt een diepe loyaliteit.

Maar een jaar of twee later heb je misschien je alleen-zijn-situatie achter je gelaten. Misschien ben je bezig een sterke relatie op te bouwen met een mogelijke soulmate of heb je je aan één man gecommitteerd en bouw je samen een leven op. En toch, plotseling, lijkt de persoon waarvan je dacht dat hij het gelukkigst voor je zou zijn, allesbehalve gelukkig te zijn. Misschien weet ze iets over waarom hij verkeerd voor je is, of misschien saboteert ze jullie relatie op de een of andere manier. De signalen zijn misschien gemengd en de problemen denkbeeldig, maar wanneer de ene vriend een transformatie doormaakt en de andere niet, worden de banden van intimiteit en loyaliteit op de proef gesteld.

Wat voor type persoon is je vriend aan het worden? Lees deze types relatiesaboteurs om te zien of je beste vriendin zich nu voorgoed uit je leven aan het wegduwen is. Uiteindelijk zul je een gesprek met haar moeten hebben om de lucht te klaren, en gewapend met de kennis over de bron van de problemen is de beste manier om je voor te bereiden. De verschillen tussen sommige types kunnen subtiel zijn, dus wees voorzichtig, want een verkeerde diagnose van het kernprobleem kan leiden tot een nodeloos verlies van uw vriendschap.

Aantrekkingsdrang

Ze ontwikkelt plots problemen waardoor ze op vreemde uren bij haar thuis moet langskomen. Ze maakt van haar persoonlijke molshopen bergen en het doel lijkt te zijn om aandacht van jou, en mogelijk van hem, te krijgen en te houden. Haar behoeften beginnen langzamerhand geen relatie tot de meer en meer dramatische middelen waarmee ze werkt om van jou haar publiek te maken.Beste tegengif: Stel grenzen aan aanvaardbare tijden om contact op te nemen en stel grenzen aan spontane verzoeken om gezelschap.

Relatie-afgunst

De verbittering begint te verschijnen in blikken die ze jou en hem toewerpt, opmerkingen die steeds negatiever worden tot het punt dat ze je niet meer steunt.Beste tegengif: Bevestig de kracht van jullie relatie zonder het in haar gezicht te wrijven. Sta erop dat ze over iets positiefs praat.

Heimelijk verliefd op je man

Een aantal toevallige ontmoetingen, zichzelf uitnodigen, jou terloops uitsluiten van gesprekken... dit alles is misschien slechts in je verbeelding, maar als je ontdekt dat de twee ergens "gewoon als vrienden" zijn gaan stappen, is het tijd om hier een eind aan te maken voordat het begint.Beste tegengif: Het is tijd om afscheid te nemen van een van hen of beiden, en zij zou de eerste overweging moeten zijn.

Alpha Female

Het verschil tussen dit archetype en een vriendin die voor jouw man valt, is dat de alpha vrouw alleen geïnteresseerd is in het bewijzen aan jou en aan zichzelf dat ze jouw man kan krijgen als ze daarvoor kiest. Dit is een persoon die je vriendin niet meer is, omdat haar inherente narcisme in toom werd gehouden toen er nog geen man tussen jullie twee kwam. Maar nu er een man te krijgen is en jij hebt laten zien dat hij van jou is, zal ze een wedstrijd moeten winnen waarvan je niet eens wist dat die bestond. Het beste nieuws hierover is dat ze op een gegeven moment voor de hand zal liggen, en als je man een goed aanbod niet beneden kan houden, zul je twee verliezers uit je leven verliezen in plaats van slechts één. Vat dit niet persoonlijk op, het zou iedereen overkomen die ze kent - ze moet hem wegkapen om zichzelf te laten zien dat ze begeerlijker is. Het is niet dat ze geprogrammeerd is om zich tegen je te keren. Ze is gewoon gebouwd om bevestiging te vinden door het creëren van ellende. Beste tegengif: Dump haar, ontvriend haar, verander je telefoonnummer.

Sowing the Seeds of Bad Vibes

Na jaren ondersteunend te zijn geweest, heeft ze opeens een vreemd verbitterd commentaar op alles wat je zegt over jullie relatie; misschien wijst ze zelfs op kleine dingen die "bewijzen" dat jullie liefdesrelatie gedoemd is te mislukken. Dit is een kleine ergernis, tenzij je je erdoor laat beïnvloeden.Beste tegengif: Rol met je ogen als ze negatief wordt; leer over andere dingen dan je partnerschap te praten.

Ze mist je gewoon

Het is misschien tijd om een stapje terug te doen en je te realiseren dat toen je verstrengeld raakte met je man, je je hebt losgemaakt van iemand die je echt leuk vond, van wie je een groot deel van het leven uitmaakte. Misschien voelt ze zich in de steek gelaten en kan ze niet echt omgaan met het gevoel van verlies dat meer te maken heeft met jouw verandering dan met iets onvolkomen aan haar. Maar hier kan wat leegte zijn. Beste tegengif: Wees aardig en geef de relatie tussen jou en je vriendin wat quality time.

Waren haar intenties romantisch?

Was wat voor jou een geweldige vriendschap leek, eigenlijk een uitgebreide verleiding van haar kant? Heeft uw man haar iets ontnomen waar ze zo naar verlangde? Kijk hier zorgvuldig en weloverwogen naar, want er valt misschien een vriendschap te redden.Beste tegengif: Stel duidelijke grenzen met haar.

Heeft ze gewoon een hekel aan mannen?

Heb je gemerkt dat ze verandert als hij in de buurt is? Wordt ze gespannen en defensief, confronterend en snauwend? Veel vrouwen die met vrouwen bevriend zijn, socialiseren beter met hun eigen geslacht. Dit wil niet zeggen dat ze lesbisch is - veel heteroseksuele vrouwen geven bijna uitsluitend de voorkeur aan het sociale gezelschap van hun sekse.Beste tegengif: Spreek met haar af wanneer je man samenkomt voor een mannenavond.

Je man voldoet niet aan haar normen

Als het geluk van je vriendin dat je een relatie hebt aan het slijten is, kan ze dit aangeven met kleine grapjes naar hem. In tegenstelling tot een vriendin die niet graag in het gezelschap van mannen verkeert, jaloers is of gewoon verbitterd, kan een vriendin het gevoel hebben dat uw nieuwe man niet klassevol genoeg is naar haar smaak. Een elitair trekje kan de kop opsteken. Het hoeft niet per se te gaan over dat hij niet genoeg geld verdient. Ze kan je shockeren met uitspraken over zijn ras of zijn leeftijd, zijn land van afkomst of zijn uiterlijk - al deze en nog veel meer zijn kandidaten voor willekeurige vooroordelen om als harde oordelen uit te delen.Beste tegengif: Het is tijd om afstand te creëren tussen jullie twee en om hete hangijzers te vermijden die haar discriminatie naar boven zullen brengen. Wees niet verbaasd als ze je er altijd aan probeert te herinneren dat ze een ruimdenkend, liefhebbend persoon is.

De netwerker

Als je vriend in hetzelfde vakgebied zit als je nieuwe partner, kijk dan uit of ze je vriendschap met haar niet probeert te manipuleren om mee te gaan naar sociale evenementen die in het teken staan van carrièrevooruitgang of dat ze je probeert over te halen om hem haar te helpen vooruit te komen op haar carrièrepad.Beste tegengif: Je moet een grens trekken, en hij kan gedwongen worden om zijn grenzen uit te leggen van het helpen van een toevallige kennis. Ze mag dan je beste vriendin zijn, maar ze is slechts een van de vele carrièreaspiranten, zij het een die dicht bij het meisje staat waar hij van houdt.

Niet zeker?

Als Als u zich afvraagt wat voor soort saboteur uw vriendin is geworden, kunt u overwegen een helderziende te raadplegen. Je paragnost kan niet alleen een onpartijdige bron voor je zijn, maar kan je ook helpen erachter te komen wat er in het hoofd van je vriendin omgaat en je adviseren wat de beste manier is om haar te benaderen. Vergeet niet dat jullie vriendschap op het spel staat.

Gerelateerde artikelen