Informatie nodig of uw partner of relatie?

Positieve liefdesenergie kanaliseren: 5 dingen die je nu kunt doen

Overal waar je kijkt zie je verliefde mensen: op het strand, tijdens een etentje in een restaurant, zelfs in de supermarkt. Maar het frustrerende is dat de liefde overal om je heen is, maar dat je het om de een of andere reden niet mee naar huis kunt nemen. Of je ontmoet de verkeerde mensen, of je ontmoet helemaal niemand.

En hoewel je misschien denkt dat je geen opties hebt, heb je eigenlijk wel een paar keuzes: Je kunt je geluk vervloeken. . of je kunt het veranderen.

Hoe? Door negatieve energie en gedragingen los te laten die je tegenhouden of die je afsluiten voor liefdessignalen die misschien voor jou bedoeld zijn. Bewust of onbewust kun je barrières voor liefde opwerpen waar je je niet eens bewust van bent. Het is alsof het liefde regent in emmers, maar op een emotioneel niveau, hou je een onzichtbare paraplu omhoog en pak je je in om een Noorder Pasen te doorstaan.

Om ervoor te zorgen dat de liefde je vindt, moet je je lagen uittrekken en de parasol neerzetten. Als je deze stappen volgt, kom je niet gegarandeerd op het pad van de ware liefde, maar het zal je zeker helpen om een beter zichtbaar doelwit te worden als Cupido je de volgende keer in het vizier krijgt.

1. Als je probeert liefde in je leven aan te trekken, als je jezelf omringt met troep (zowel letterlijk als figuurlijk) kun je net zo goed een camouflage dragen. Al die "spullen" die je vasthoudt, veranderen je eigenlijk van een heldere, glanzende diamant, glinsterend in een vitrine, in die spreekwoordelijke naald in een hooiberg die bijna onmogelijk te vinden is. Natuurlijk kan iemand per ongeluk op je stappen, maar de kans is groot dat ze op meer toegankelijke plaatsen op zoek gaan naar romantiek.

Dus op een letterlijk niveau is het een goed idee om regelmatig door je bezittingen te gaan en je te ontdoen van dingen die niet actief bijdragen aan je agenda. Doneren. Weggooien. Herbestemmen. Maak je geen zorgen - je hoeft absoluut niet alles weg te doen, maar zelfs het wegdoen van een paar bezittingen kan je een lichter gevoel geven en de energiestroom veranderen van "stop" in "ga."

Op een figuurlijk niveau moet je proberen te leren "vergeven en loslaten". Slechte dingen kunnen gebeuren en gebeuren ook, zelfs bij goede mensen. Maar als het gaat om het niet vinden van de liefde die je zoekt, moet je onderscheid maken tussen een verklaring en een excuus. Het is gezond om te begrijpen hoe je gekomen bent waar je nu bent, maar het aanvoeren van tegenslagen uit het verleden, vooral romantische, als de reden "niemand is goed genoeg voor je" of "gaat alleen maar om je toch pijn te doen" kan een steun in de rug worden die je eerder tegenhoudt dan je inspanningen ondersteunt. Als je leert om je verleden te erkennen en het los te laten, zal dat je helpen om de liefde die je zoekt niet te vinden.

2. Feng Shui Je Slaapkamer

Feng Shui is een traditionele Chinese kunst om energie in balans te brengen en zo gezondheid en harmonie te bevorderen voor lichaam, geest en ziel. Beoefenaars van deze oude techniek geloven dat wanneer energie uit balans is, positieve energie ofwel geblokkeerd kan worden, en daardoor verhinderd wordt om u te bereiken, of zelfs weggezogen kan worden. Door de principes van Feng Shui toe te passen, kun je positieve "chi" (een Chinese term die zich losjes laat vertalen als "levenskracht") aantrekken en activeren, wat je kan helpen je liefdesleven energie te geven.

Alles, van de plaatsing van je bed of waar je spiegels ophangt, tot het verwijderen van niet-essentiële elektronica en het kleurenschema dat je kiest, kan een negatieve invloed hebben op je chi, maar een van de eerste regels van Feng Shui versterkt het idee dat minder meer is. Niets is schadelijker voor een positieve stroom van chi dan rommel. Een opgeruimde slaapkamer bevordert harmonie en trekt liefde aan.

3. Mediteer

Weet u wat het verschil is tussen mediteren over liefde en erdoor geobsedeerd zijn? De een gebruikt een

Metta leert je dat je eerst van jezelf moet houden om van anderen te kunnen houden. Ze laat zien hoe je je kunt richten op de liefde die er al is, en bereidt je voor op het accepteren van meer liefde door een positieve omgeving te creëren waarin je de zaadjes van toekomstige romantiek kunt zaaien.

4. Verheug je

Geluk brengt vreugde voort. Doe dingen die u leuk vindt. Maak goed werk. Deel jezelf en geef jezelf bloot. Zing. Dans. Doe vrijwilligerswerk. Laat je gezonde verstand niet varen, maar stel je wel open voor nieuwe avonturen. Zeg ja, want ja zeggen tegen het universum is een signaal dat je klaar bent om romantiek te omarmen als het op je pad komt, en helpt je een bliksemafleider voor liefde te worden.

5. Stop met zoeken

Denk bij het vinden van liefde aan het kweken van een tuin. Je gaat toch ook geen bloemen kopen voordat je een zonnig plekje hebt gevonden, het onkruid hebt verwijderd, de grond hebt voorbereid en ervoor hebt gezorgd dat je water in de buurt hebt? Als je je concentreert op het creëren van een omgeving waarin liefde kan gedijen, in plaats van voortdurend op zoek te zijn naar je perfecte zielsverwant, hoef je de liefde misschien niet op te jagen. Er is zelfs een goede kans dat ze naar jou toe komt.

Heb je moeite om de liefde die je zoekt in je leven te krijgen? Een KEEN-adviseur kan je helpen het kanaal te openen en de positieve energie rechtdoor te laten stromen in.