Informatie nodig of uw partner of relatie?

Het web ontrafeld: helderzienden bieden meer dan alleen advies over online daten

Tenzij je een ondergoedmodel bent, is online daten nooit gemakkelijk. Veel van mijn eerste klanten zijn bezorgd over het lot van hun zoektocht naar liefde op het internet. Maar hoewel het kan aanvoelen als het kussen van tienduizend kikkers, heb ik talloze koppels die elkaar via het Internet ontmoetten zien trouwen, en ik ben ervan overtuigd dat het een van de allerbeste manieren is voor singles om vandaag met elkaar in contact te komen. Mensen die misschien nooit tegenkomen elkaar in een bar, sportschool, of kantoor eindelijk een kans om te ontmoeten (en misschien vonk iets speciaals) dankzij online dating! Ik zal niet doen alsof het is gemakkelijk als sprookjesachtige liefde-nee, Doornroosje letterlijk gewoon napped totdat haar ware liefde kwam opdagen. Wat zou ze weten over het maken van een "Over mij" sectie en het nemen van de meest aansprekende profielfoto?

Kristen ontdekt online dating en frustratie

Een van de meest ontroerende verhalen die ik ben tegengekomen, begon met een telefoontje van Kristen, een 34-jarige biologielerares die helemaal vastliep met haar online datingervaring. Ze had nog nooit een helderziende geprobeerd, maar geen van haar getrouwde vrienden kon veel inzicht bieden in de brave nieuwe wereld van internet romantiek. Kristen's moeder, haar gebruikelijke steun, was ook van de tafel - "Je kunt geen vreemden ontmoeten van het interweb! Dat is gevaarlijk," zei haar moeder telkens als ze het erover had.

Kristen was getrouwd met haar college maar hun huwelijk viel in de loop van tien jaar uit elkaar. Een jaar geleden zijn ze officieel gescheiden. "Het voelt niet zo anders, single zijn. Behalve dat de toiletbril nooit omhoog blijft." Ik voelde dat haar humor een gevoelige plek verborg, een gevoel van niet geliefd te zijn - hoewel ze het niet zo zei, voelde ik dat haar ex-man veel had gereisd, haar alleen thuis had gelaten, zich afvroeg of hij affaires had en zich machteloos voelde om in te grijpen.

Ze had zich aangemeld bij een online datingservice, aangezien haar sociale netwerk voornamelijk bestond uit reeds getrouwde collega's en leerlingen uit groep acht. In de eerste week na het aanmaken van haar profiel had ze al meer dan honderd berichten ontvangen. Veel mensen zouden haar dolgraag willen ontmoeten, maar Kristen voelde zich verlamd door haar keuze. Ze koos één man uit om terug te schrijven, en ze gingen samen op date. Ze voelde geen klik en stuurde hem een vriendelijke brief waarin ze hem bedankte voor de date, maar geen toekomstige afspraakjes meer wenste - om de volgende dag een vervelende reactie in haar inbox te vinden!

"Ik wil dit wel proberen, echt waar. Maar hoe weet ik aan de hand van hun profiel wie er echt een eikel is? Ik wil niet cynisch zijn, maar ik vraag me af of al die mannen die me schrijven wel echt om me geven. Wat als ze gewoon op zoek zijn naar, nou ja, iets anders?"

We bespraken haar profiel een beetje en ik gaf haar een paar tips om de kwaliteit van de brieven die ze ontving te verbeteren. Het meest in het oog springende probleem was dat Kristen verlegen was in haar profiel. Toen ik het las, voelde haar echte persoonlijkheid ontwijkend aan. geen gevoel kon krijgen voor de charmante, levendige persoon die ik adviseerde. Ze legde uit dat ze niets wilde zeggen dat de prins op het witte paard zou afschrikken ("Wat als hij een hekel heeft aan Adam Sandler-films?"), maar ze gaf haar potentiële minnaars ook niets om een gesprek mee te beginnen! Maar als ze meer deelde, zou ze meer inspirerende berichten krijgen. Het zou zelfs de stroom van flauwe "Hey, je bent schattig" antwoorden kunnen stoppen die momenteel haar inbox overspoelen. Wat haar ongelooflijk negatieve eerste ervaring met iemand van de site betreft, legde ik uit dat haar date weliswaar geen excuus had voor zijn kwetsende brief, maar dat ik voelde dat hij een al lang bestaande frustratie op haar afreageerde. Vrouwen krijgen vaak een onevenredig groot aantal berichten in vergelijking met mannen, en Kristen's afspraakje knapte na een teveel aan afwijzingen. "Je mag je absoluut niet laten tegenhouden door dat soort mensen," waarschuwde ik. "Ik voel dat je volgende serieuze romance hier te vinden zal zijn, maar veel kikkers kussen, die uiteindelijk gewoon kikkers blijken te zijn, hoort erbij."

Een ridderlijk visioen

Ik was er zeker van dat de romantiek Kristen tegemoet schoot, want terwijl ze sprak, had ik een visioen van een man op een galopperend paard, die een mand vol linten bij zich had. Hij reed dapper, maar iets in zijn bewegingen wees op een oude blessure die hij nog niet te boven was. Ik vertelde Kristen over mijn visioen, en ze lachte: "Dus ik zoek een kreupele jockey?"

"Niet echt," zei ik. "Er is iemand die je zou moeten ontmoeten, probably your soulmate-maar hij is er nog niet. Hij is onderweg, maar hij is gewond en dat kost tijd. Hij woont nog niet eens in jouw stad. Geef hem hooguit drie maanden de tijd."

"Waarom is hij gewond? En hoe zit het met de mand?"

"Ik denk dat hij een groot verlies heeft geleden. Wat het mandje betreft, dat is onduidelijk. Soms wordt de betekenis van zulke specifieke details pas na verloop van tijd duidelijk."

Wanneer ik de komst van een nieuw personage in het leven van een cliënt voorspel, zijn mijn visioenen zelden gedetailleerd genoeg om specifiek advies te geven: "Je moet Ted_7710 volgende week dinsdag een bericht sturen. Op zijn profielfoto zie je hem de Half Dome beklimmen, en hoewel hij sinds die foto zo'n vijftien pond is aangekomen, vind je hem vast heel aantrekkelijk en perfect geschikt voor jouw behoeften!" Nee, meestal krijg ik iets als een Renoir schilderij. Een groot deel van mijn zicht is wazig, maar een paar duidelijke vormen komen scherp in beeld, en het zijn deze details die de aanwijzingen zijn op wat in wezen een schattenjacht is voor de persoon die ze draagt. Mijn klanten weten nooit op welke dag of welke naam ze moeten letten, maar als alle stukjes in elkaar passen, is de voldoening overweldigend.

Kristen ontmoet de mysterieuze ruiter

Na onze uitwisseling hoorde ik pas een half jaar later iets van Kristen. Dit keer kwam ze met geweldig nieuws: de man die ik had voorspeld, was gearriveerd. Ze had ook het doel van de mand ontdekt.

Kristen gaf toe dat ze mijn raad in de wind had geslagen nadat ze had opgehangen (ik was natuurlijk niet beledigd - de meeste voorspellingen worden gerealiseerd als mijn klanten ze niet dwingen). Ze had een paar mislukte afspraakjes gehad en probeerde open te staan voor de mogelijkheden, toen ze een berichtje kreeg van een nieuwe software-ontwikkelaar. Hij vroeg haar of ze hem de stad wilde laten zien, en zijn nonchalante, lage-druk charme wist haar meteen te overtuigen. Kristen hoorde dat hij Ryan heette en dat hij van de andere kant van het land was gekomen voor een carrièrekans. Dat zei hij tenminste op hun eerste afspraakje.

Ze zagen elkaar weer, en nog eens, en op hun vijfde afspraakje nodigde hij haar uit in zijn appartement voor een zelfgekookte maaltijd. Toen ze in de badkamer was, zag ze een rieten mand vol klosjes gekleurd lint op het aanrecht staan. Kristen herinnerde zich toen de lezing en vroeg hem naar de betekenis van zijn merkwaardige decoratie.

De mand was van zijn ex-vrouw. Kristen kreeg een kramp in haar maag, omdat ze dacht dat ze eindelijk Ryan's fatale fout had ontdekt die alles zou verpesten. Toen legde hij uit dat zijn vrouw vijf jaar geleden was overleden. Ze was een fervent handwerkster en hij bewaarde graag haar linten als aandenken. De twee spraken die avond urenlang eerlijk over wat zijn laatste relatie betekende voor hun mogelijke toekomst samen. Kristen kwam te weten dat Ryan al een hele tijd gekwetst was, maar zich eindelijk klaar voelde om opnieuw uit te gaan. Hij was naar de andere kant van het continent verhuisd zodat hij kon daten zonder de constante herinneringen aan zijn oude getrouwde leven, en Kristen voelde aan de manier waarop hij sprak dat Ryan er echt klaar voor was Toen ik met haar sprak, was Kristen dolgelukkig met haar romantische situatie en onder de indruk van het feit dat mijn voorspellingen waren uitgekomen. Klanten als Kristen herinneren me eraan hoe waardevol deze roeping is.

Als jij je net als Kristen zes maanden geleden in het datingbad waagt, kan een combinatie van praktische tips en paranormaal inzicht het verschil maken tussen een eindeloze reeks onhandige, ongeïnspireerde dates en het vinden van een zinvolle connectie. Er is geen magische kogel voor online dating, natuurlijk, maar wat hulp kan nooit kwaad. De ervaring leert dat een combinatie van een goed profiel, geduld, communicatievaardigheden en nog iets anders - noem het geluk, magie of intuïtie - nodig is om die geestverwant te vinden.

Is online daten vervelend? KEEN-adviseurs kunnen je helpen een liefde te vinden waar je "ja" tegen zegt in het digitale tijdperk.