Informatie nodig of uw partner of relatie?

Moet je wachten op iemand van wie je houdt?

"Moet ik op de liefde wachten?"

De meesten van ons hebben deze vraag wel eens in hun leven gesteld. Het is een vraag die gepaard gaat met pijn, verwarring, ontgoocheling en uitputting. Meestal komt deze vraag na een pijnlijk lange periode van wachten, terwijl we hopen dat een potentiƫle partner de manier vindt om een stabiele liefdesrelatie met ons te onderhouden.

We stellen de vraag wanneer ons hart ons vertelt dat we diep geliefd zijn. De waarheid komt herhaaldelijk dichtbij om dan weer weg te trekken. We trekken onze realiteitszin in twijfel. We vragen ons af of we het ons allemaal verbeeld hebben of dat het echt was. Het is een van de meest pijnlijke en soms vernederende ervaringen die wij als mensen kunnen doorstaan door toedoen van iemand die we met ons hart vertrouwen.

Wat is de volgende stap in uw liefdesleven? Kom erachter met een paranormale liefdeslezing.

Tenzij uw geliefde naar de oorlog is vertrokken of er een fysieke reden is om niet bij u te zijn, is het antwoord bijna altijd NEE. We weten allemaal in ons hart dat blijven wachten ons waarschijnlijk nog meer pijn zal brengen, waarvan we er meestal al genoeg hebben geleden. Wachten is niet natuurlijk in het leven. Wachten is verstikkend en pijnlijk en we weten allemaal dat het de bedoeling is dat we ons leven ten volle leven. Dus hoe gaan we verder, hoe geven we iemand niet op en gaan we toch praktisch verder met ons leven?

Het antwoord is simpel: maak plannen. Beslis dat zolang de persoon in kwestie geen actie onderneemt, uw leven altijd vooruit te gaan. Niet wachten betekent niet dat je de hoop opgeeft, of dat je die persoon niet altijd in je hart kunt sluiten, of dat je niet altijd zielsveel van hem kunt houden.

Het betekent gewoon dat je, totdat je potentiƫle partner leert of ervoor kiest om de acties te ondernemen die nodig zijn om een relatie te laten werken, verder gaat met je eigen leven. Het betekent dat je trouw moet blijven aan wat je wilt. Het betekent dat we te midden van pijn onthouden van onszelf te houden; zo komen we weer in contact met onze eigen verlangens. We herinneren ons dat onze pijn telt en werkt als ons eigen persoonlijke GPS-systeem, dat ons iets belangrijks vertelt over hoe we op onze huidige locatie terecht zijn gekomen. Onze pijn is een indicator dat deze persoon misschien niet de juiste is.

Soms worden we als vrouw afgeleid door zorgen over hoe mooi, slim of lief genoeg we zijn om onze geliefde voor ons te winnen. We vergeten dan te kijken of de prestaties van deze persoon in een relatie wel aan onze eigen normen voldoen. In dit proces verdwalen we, raakt onze interne GPS in de war en nemen we beslissingen om in relaties te blijven die niet in ons belang zijn.

Het goede nieuws is dat wanneer we ons op ons eigen leven richten, de antwoorden vanzelfsprekend worden. De pijn die we als een gebraad van tien pond in ons hart meedroegen, verdwijnt! De zon schijnt en we kennen vreugde in de dagelijkse bezigheden. We flirten met de man in de rij bij de koffiebar, en we realiseren ons dat we gewoon van koers zijn geraakt en tijdelijk verdwaald zijn op onze reis. Onze emoties zijn onze perfecte emotionele GPS systeem. Als het te veel en te vaak pijn doet, zijn we waarschijnlijk van koers af in onze keuze. Geliefden komen soms terug, en als ze terugkomen kunnen we op dat moment bepalen of ze de juiste persoon voor ons zijn.

Bedenk dat je de held moet zijn in je eigen leven en liefdesverhaal. Vaak is de grootste liefde die we kunnen ervaren de liefde die we onszelf geven. Geen wroeging, geen fouten, geen spijt. We kunnen gewoon leren en verder gaan op onze levensreis. Wees mild voor jezelf en waardeer altijd de geschenken die je al in je leven hebt en je hart zal verwarmd worden.

Gerelateerde artikelen