Informatie nodig of uw partner of relatie?

3 romantische picknick ideeën voor je summer of love

Hitte zomerdagen en warme zomernachten creëren een vruchtbare atmosfeer die bij uitstek geschikt is om verliefd te worden. De zon en de hitte veroorzaken een reeks in het menselijk lichaam die ons vatbaarder maken voor de krachten van romantiek die in het universum aan het werk zijn.

Het lot speelt natuurlijk ook een rol. Op het juiste moment op de juiste plaats zijn om die speciale zomerliefdespartner te ontmoeten kan een kwestie van toeval zijn, maar een beetje begeleiding van je paranormale mentor om je te helpen de meest gunstige lengtegraad, breedtegraad en houding te vinden voor het maken van een cupidoverbinding kan deze zomer echt lonen.

Wat is de volgende stap voor je liefdesleven? Kom erachter met een paranormale liefdeslezing.

Goede afspraakjes in de buitenlucht

Een boek met verzen onder de takken,

Een kan wijn, een brood en gij

Bij mij zingend in de wildernis-

O, de wildernis was een paradijs genoeg!

-Van "De Rubyat" van Omar Khayyám

Voor koppels is er in de zomer een overvloed aan mogelijkheden om buiten te vertoeven. Vooral picknicken, met gezamenlijk eten en misschien een fles wijn, geholpen en bijgestaan door de ongedwongen sfeer van een natuurlijke omgeving, kan uw liefdesrelatie echt over de top brengen en warme herinneringen creëren die lang blijven hangen in de koelere maanden. Weekendjes weg zijn altijd al voer voor romantiek geweest, maar naast de oude favorieten zijn er ook veel nieuwe manieren om a deux van het buitenleven te genieten. Hier zijn drie van onze favorieten.

Dagwandeling

Getrouw en nog steeds bovenaan elke picknicklijst staat een trektocht door het bos met een lunchmand. Als uw gewenste bestemming een behoorlijke wandeling inhoudt, denk dan aan een "verplaatsbaar feestmaal" voor uw picknick. Kies een mand of rugzak die gemakkelijk te dragen is, en overdrijf niet bij het inslaan van de hapjes. Kleine hapjes en een mix van smaken zijn erg sexy om te delen, maar als je niet bent uitgerust om bederfelijke waren gekoeld te houden, vergeet dan niet om alleen voedsel in te pakken dat niet gekoeld hoeft te worden. Als je kleine dingen vergeet, zoals een kurkentrekker, kies dan voor drankjes met een schroefdop.

Strand at Night

Een dag aan het strand is prima om te stoeien, maar een avond op het zand, die doet denken aan verre locaties en beroemde liefdesscènes, is de perfecte achtergrond voor een strandpicknick 's avonds. Een beetje voorpret is altijd op zijn plaats. Check het weerbericht om er zeker van te zijn dat je niet wordt overvallen, en als je een echt spectaculaire avondlucht wilt, waarom plan je je strandpicknick dan niet samen met volle maan? Avondpicknicks hebben vaak een meer verfijnde keuze aan eten en drinken, maar niet-breekbaar glaswerk is nog steeds een betere keuze voor strandgangers dan glas.

Film in het park

Als uw plaatselijke stadspark filmavonden organiseert, is dit een geweldige plek voor pasgetrouwde stellen om kennis te maken. Het is nog steeds een "date night", maar met andere mensen in de buurt en een afleiding in de vorm van de film, als het gesprek even wegvalt. Nogmaals, pak licht in en neem eten mee dat zal het goed doen zonder koeling. Popcorn met een smaakje is een uitstekende keuze, en er zijn massa's popcornrecepten voor smakelijke traktaties om uw filmuitstapje nog aangenamer te maken.

Must-Haves

Elke picknick heeft een checklist met specifieke benodigdheden om uw afspraakje tot een succes te maken. Picknicks zijn van nature spontaan en leuk, maar een beetje planning vooraf zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Voor uitstapjes overdag, vergeet niet om gehydrateerd te blijven tijdens het wandelen. U hebt ook insectenspray en zonnebrandcrème nodig, een hoed en een zonnebril, handdoekjes, een kleine EHBO-doos (voor het geval dat), comfortabele schoenen en een deken om uw feestmaal op uit te spreiden.

Voor nachtelijke afspraakjes in de buitenlucht moet u niet alleen een deken en een goed gevulde picknickmand meenemen, maar ook insectenspray en een zaklantaarn, en ervoor zorgen dat uw sleutels goed vastzitten zodat ze niet uit uw zak kunnen vallen terwijl u op uw buik ligt.

Afspeellijst met alfresco-muziek

In zwoel zomerweer stelt Moeder Natuur het niet op prijs om met te veel bas te worden gestraald (en bovendien kan bij stormweer niets in ons schamele sterfelijke repertoire op tegen haar heavy metal). Lichte muziek, zoals vrolijke klassieke, folkloristische of jazzmuziek, is goed voor het milieu en de romantiek en is de beste keuze voor een geslaagde picknick.

Outdoor Picknick Karma

Ten slotte moet je, dag of nacht, de gouden regel van kampeerders, wandelaars en picknickgangers volgen: laat alles achter zoals je het hebt aangetroffen - of beter. Dit betekent dat u al het afval op de juiste manier moet opruimen, vervoeren en weggooien. Doof alle vuren en laat nooit sintels of levende kolen achter branden. Er is niets minder romantisch dan aankomen op de perfecte picknickplek en er vervolgens achter komen dat deze door een vorige bezoeker is vernield, dus draag je steentje bij om ervoor te zorgen dat de perfecte picknickplek ongerept blijft en kan worden gebruikt door elk volgend verliefde stel dat langskomt.

Wil je weten waar je de perfecte partner kunt ontmoeten voor je volgende romantische picknick? Een KEEN-adviseur kan u helpen het pad van Cupido te vinden.