Informatie nodig of uw partner of relatie?

De ultieme vakantiegeschenkgids voor elke romanticus

Deze decembermaand kun je iemand kussen onder de maretak, als je je kaarten goed speelt. En als je al de helft van een powerkoppel bent, is dit het moment om voor een knapperend haardvuur te kruipen en met warme chocolademelk te toosten op een onvergetelijk jaar. Maar maak het niet te gezellig, wat hoor je daar? Het is een jingle op de radio, of een lokale autoverkoper op de televisie met een kerstmuts op, die je aanspoort om te kopen, kopen, kopen zodat je kunt sparen, sparen, sparen! Hoewel het soms zo aanvoelt, zijn cadeaus niet alleen een verplichting: ze zijn een manier om waardering te tonen en zelfs om onuitgesproken gevoelens te onthullen. Een goed gepland cadeau kan zeggen, "Je bent meer dan een vriend voor me," of "Zie je? Ik was echt aan het luisteren!" Aan de andere kant kan een slecht doordacht cadeau, hoe mooi het ook is ingepakt, precies het tegenovergestelde betekenen. Welk gevoel u dit jaar ook koestert, laat het duidelijk blijken met deze gids voor cadeaus voor de feestdagen:

Het perfecte cadeau vinden voor...

Een crush op kantoor

Gouden kettingen, strakke Oxford-shirts of parfum zijn hier gevaarlijk! De naam van het spel is lief, subtiel en, voor zover je baas weet, professioneel. Als je het hele jaar hebt geflirt met één verkoper, geef hem dan een klein teken van je genegenheid. Dat betekent niet een Chili's gift card (hoewel dat niet slecht is voor uw favoriete administratieve medewerker). Als ze een bureau-ornamentenverzameling hebben, voeg dan een kleinigheidje toe dat bij elkaar past, zodat ze aan je denken, zelfs als je weg. Als jullie een grapje met elkaar hebben uitgehaald, is een verlegen verwijzing een goede oplossing, mits je er zeker van bent dat ze zich dat nog herinneren!

Een stomende barista

De laatste tijd krijg je een beetje speelse brutaliteit naast je frappuccino en je wilt het meisje achter de toonbank laten zien dat je haar echt wilt leren kennen. Maar ze is aan het werk en je wilt niet dat ze zich lastiggevallen voelt. Iets kleins en vriendelijks, zoals een cadeaubon voor een zaak waar ze het over heeft gehad, met je telefoonnummer en een uitnodiging voor iets informeels, is de beste manier om te gaan. Op die manier leg je alle macht in haar handen (zoals het hoort, aangezien ze achter de toonbank zit!) en dwing je haar niet om ter plekke te antwoorden. Wees bereid om haar wat ruimte te geven om te antwoorden, of niet te antwoorden - maar wat de uitkomst ook is, geef jezelf een schouderklopje omdat je het zo attent hebt aangepakt.

Iemand ingewikkeld

Heb je al lang seksuele spanningen met iemand? Misschien begrijp je niet goed wat de gemengde signalen zijn: zijn ze echt geïnteresseerd? Of zijn ze gewoon verlegen? Dit is je kans om wat dieper op de zaak in te gaan of een verduidelijkend gebaar te maken. Als je een gepaste dubbelzinnige zet wilt doen die je intrige suggereert zonder iets op te biechten, is een boek of film die je graag wilt delen perfect. Een klassieke film, of een elegant gebonden boek uit een charmante tweedehandswinkel, heeft een onvergetelijke allure. Als je de impasse wilt doorbreken (op de een of andere manier), zal een expliciet romantisch cadeau, zoals een enkele roos met een handgeschreven briefje, het doen

Een rotsachtige relatie

Als ruzies de laatste tijd jullie relatie hebben gedomineerd, kan een cadeau een verzachtende balsem zijn. Probeer voor een partner die beweert dat hij of zij niet wordt gehoord of niet wordt gewaardeerd eens een echt attent cadeau: een favoriet boek dat hij of zij kwijt is, twee kaartjes voor een concert dat hij of zij dolgraag wil zien, of een geliefd maar moeilijk te vinden tussendoortje. Voor een partner die zich ondergedompeld voelt in stress, een gift card voor een spa (zelfs mannen kunnen dit gebruiken!) is zeker gewaardeerd te worden. En voor een relatie die afgeleefd aanvoelt, kan investeren in een ervaring, zoals wijnproeven, kajakken, of een lokale les, helpen oude vonken weer aan te wakkeren.

Het meisje dat alles heeft

Je vriendin heeft elke keukengadget, computer gizmo, en iPhone-accessoire die de mens kent. Haar BlueRay-collectie is net zo groot als de NetFlix-inventaris en haar garderobe is smetteloos. Wat zou ze nog willen? Als je het vraagt, zegt ze, "Oh, ik heb niets nodig," en je gelooft haar eigenlijk. In plaats van nog een stofverzamelende prullaria voor haar vensterbank, waarom doe je geen liefdadigheids donatie in haar naam? Kies een liefdadigheidsinstelling die zij een warm hart toedraagt en vertel haar over uw gift in een mooie kaart. Wie weet wordt dit wel een traditie voor jullie twee!

Een hardcore hobbyist

Niet elk cadeau hoeft klassiek romantisch te zijn! Voor een computernerd is een nieuw deel met een geestig briefje ("Bedankt voor de !") je waardering en steun. Zelfs als het geen obsessie is die je deelt, zal je partner zich meer verbonden voelen met jou omdat je interesse toont in zijn passie.

Of je nu het vuur van een flirt probeert aan te wakkeren of je relatie voor de lange termijn wilt vernieuwen, je vakantiecadeau is een kans om te zeggen wat je dwarszit zonder al te veel woorden. Het is geen magie, maar het kan zeker zo voelen voor een ontvanger die een attent cadeau uitpakt! Dus voordat de schappen leeggeplukt zijn, ga op zoek naar (of maak) iets speciaals voor het voorwerp van je genegenheid dat hij of zij niet snel zal vergeten.

Deze vakantie, waarom geef je je geliefde (of jezelf!) geen paranormale lezing? De meeste mensen uit alle lagen van de bevolking bieden spirituele begeleiding, wijsheid en romantische inzicht!