Informatie nodig of uw partner of relatie?

Coole zomerideeën om je in de stemming te houden als het te heet is voor de liefde

"Volgens het Kinsey-rapport

Elke doorsnee man die je kent

Speelt veel liever zijn favoriete sport

Wanneer de temperatuur laag is,

Maar als de thermometer flink omhoog gaat

en het weer zinderend heet is,

Meneer Adam... want zijn madam...is niet...

'Want het is te, te, te heet. "

-"Too Darn Hot" van Cole Porter

In de zomer is het leven misschien gemakkelijk, maar de stijgende temperaturen en de duizelingwekkende vochtigheid kunnen soms leiden tot een verslapping van de libido's en de algemene wil om het rustig aan te doen in plaats van hartstochtelijke bezigheden te volgen, zelfs bij de meest toegewijde metgezellen. Op warme luie dagen en nachten kan de neiging om weg te kwijnen moeilijk te overwinnen zijn. Dat is de reden waarom warm zijn voor je partner wanneer het te warm buiten vaak vereist vindingrijkheid die verder gaat dan de loutere avond op een air-conditioned film date night. Gelukkig zijn er naast de coole date-ideeën met een zomerthema, een aantal voor het seizoen gemaakte lekkernijen die je kunnen helpen afkoelen en tegelijkertijd de warmte terugbrengen in je liefdesleven-waar het hoort!

Made in the Shade

Tuinen in de schaduw bestaan uit planten die goed gedijen bij slechts een beetje zonlicht en vormen een natuurlijke cocon van troostende, koelere lucht die kan zorgen voor een rustige en romantische plek om samen te zijn met zowel de natuur als degene van wie je houdt. Voor een amoureus uitje dat een onderbreking biedt van de hitte van de Wat is er dan heerlijker dan jezelf onder een verkoelend bladerdak te parkeren en te genieten van een alfresco thee-voor-twee in de late namiddag?

H2Ohhh!

Kinderen vinden het heerlijk om de hitte te verslaan met behulp van een buitenzwembad, maar als volwassene betekent dat niet dat je je niet kunt overgeven aan een verfrissende duik in een buitenzwembad van minder dan olympische afmetingen, terwijl je je koestert in het gezelschap van iemand die je aanbidt. Het plezier van buiten zwemmen a deux kan verhoogd worden door het badwater te doordrenken met zomerse bloemen en planten zoals calendula, kamille, lavendel, citroenmelisse, citroenverbena, rozemarijn, salie, en tijm. U kunt boeketjes maken en ze met touw binden om onder het stromende water te hangen, of u kunt de aromatische toevoegingen gewoon vrij in het bad laten drijven terwijl u zich onderdompelt.

Adults Only Ice-Pops

Zoete dagen vragen om ijskoude lekkernijen, en hoewel bevroren ijspops nostalgische associaties oproepen met suikerzoete, purperzoete geneugten, zijn er voor liefhebbers met een meer verfijnde smaak een heleboel verleidelijke, volwassen recepten die het soort ietwat krachtige punch hebben die ontspannen en genieten van elkaars gezelschap nog gezelliger maken. Of uw smaak nu sangria, komkommermartini's, rum punch, margarita's... of seks op het strand is, veel van uw favoriete cocktails zullen uw humeur verzoeten en uw honger naar amour stimuleren.

Onder de schil

Eén van de vele seizoensgebonden voedingsmiddelen die het meest symbool staan voor de zomer, is watermeloen. Maar Wist je dat watermeloen niet alleen heerlijk smaakt en verfrissend is, maar ook om verschillende redenen je libido kan stimuleren. Watermeloen wordt al sinds het oude Egypte beschouwd als afrodisiacum

Rijp watermeloen is van nature een sensuele vrucht. De vloeibare en zachte textuur is tegelijkertijd stevig en soepel, waardoor de vrucht, zoals culinaire kringen het noemen, een heerlijk "mondgevoel" heeft. En aangezien orale stimulatie vaak de voorloper is van een romantisch gebaar, maakt deze eigenschap alleen al watermeloen tot een favoriet item in Cupido's pantheon van voedsel.

Naast de zintuiglijke genoegens die het eten ervan biedt, bevat watermeloen ook grote hoeveelheden van de plantaardige voedingsstof citrulline, waarvan is aangetoond dat het een gunstig effect heeft op het cardiovasculaire en immuunsysteem. Deze natuurlijk voorkomende chemische stof ontspant de bloedvaten en verbetert de bloedsomloop op een vergelijkbare manier als het actieve ingrediënt in een bepaalde kleine blauwe pil.

Heeft de stijgende temperatuur je in een romantische roes gebracht? Laat een liefdesadviseur van KEEN je koelbloedige hulp bieden om je een liefdesleven te bezorgen dat in de schaduw is gemaakt.