Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zonsverduistering in leeuw: aantrekkingskracht en verlangen

Op 11 augustusth zal de derde en laatste eclips van het zomerseizoen en 2018 plaatsvinden. Het is een gedeeltelijke zonsverduistering op 18 graden in Leeuw, het teken van koningschap, glamour, theater en het dramatische. De eclips zal zichtbaar zijn vanuit Noord- en Oost-Europa en delen van Noord-Amerika. Deze eclips zal grote gevolgen hebben voor landen, individuen, dieren en alle levende wezens.

De eclips is een Nieuwe maan, ook wel Supermaan genoemd. Deze maan zal dichter bij de aarde staan. Supermanen worden geassocieerd met extreme getijdenkrachten die werkzaam zijn in de ondermaanse wereld, waartoe ook wij behoren. Deze manen zijn verbonden met extreme weersomstandigheden en natuurrampen. Energie zal voor en na de eclips maanden, en soms jaren aanwezig zijn.

Eclipses zijn als wildcards die ons in staat stellen te leren over hoe en waarin we moeten veranderen en evolueren. Een eclips kan goed en/of slecht lijken, afhankelijk van wat hij voorspelt in je persoonlijke horoscoop. Vaak is een eclips dramatisch en onthult hij belangrijke informatie.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Doe vandaag nog een astrologische reading!

Een eclips betekent zowel een einde als een begin. Een maansverduistering wordt geassocieerd met volle maan en symboliseert het einde. In deze tijd kan er iets uit je leven worden verduisterd. Een zonsverduistering wordt geassocieerd met een nieuwe maan en symboliseert een nieuw begin. Op dit moment, Er kan iets in je leven verduisterd worden. Hoe dan ook, bijna altijd komt er onverwachte informatie aan het licht.

Een eclips kan de emotionele bagage opruimen en je gevoelsleven opnieuw inrichten. Vaak hebben we het gevoel dat het tapijt onder ons vandaan is getrokken, omdat eclipsen vaak gebeurtenissen, onverwachte situaties, scheidingen en veranderingen met zich meebrengen die we niet hadden voorzien.

Om precies te zijn valt deze eclips op 18,42 graden van Leeuw. Leeuw is een vast vuurteken, en regeert over het 5e huis van kinderen, vrienden, liefde en vermaak. Aangezien het 5dede huis ook over plezier heerst, kan deze eclips, meer dan de vorige twee, een tijd zijn om los te komen en te proberen van wat zomerplezier te genieten nu het nog kan.

5th House Connection

Since leeuw rules the 5th house, expect to see many events and situations during and around this eclipse that relate to relationships and fun, and love and important ones.

Venus squares Saturn August 10th and this becomes part of the eclipse energy. Relaties die op het randje wankelen, kunnen een slechte wending nemen of helemaal eindigen. Maar gelukkig zullen er gezonde en positieve relaties overblijven. Venus vierkant Saturnus kan ons onaantrekkelijk, ongeliefd, eenzaam, moe, en ondergewaardeerd laten voelen. U verwacht misschien te veel van uw vrienden en wanneer uw verwachtingen niet worden ingelost, kunnen er grote misverstanden ontstaan. Als u geneigd bent tot jaloezie, kan dit zijn lelijke kop opsteken en vaag fantasieën kunnen worden uitgelegd als tragedies als je niet voorzichtig bent. Houd uw voeten op de grond en uw hoofd uit de lucht. Blijf met beide benen op de grond.

Leeuw heerst over het dramatische. We kunnen zien of handelen met een zekere flair, hetzij in kleding of uiterlijk, of in onze houding. Leeuw is een teken dat aandacht zoekt en onder deze energie kunnen onverwachte grote gebaren en grote ultimatums voorkomen. Onthoud dat wanneer Venus Saturnus kwadrateert, u op een andere manier zou kunnen handelen; wees voorbereid op de gevolgen. Het is ook nuttig om te onthouden dat de andere(n) die betrokken zijn bij de gebeurtenissen deze zelfde energie voelen.

Geef een lezing op basis van je sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Grootse gebeurtenissen in de wereld en in mensen

Leeuw heerst over drama, theater en koningshuizen. We zouden nieuws kunnen horen over royalty's, sterren, entertainers en anderen die in de schijnwerpers staan. Pas op, zelfs als individuen niet beroemd zijn, kunnen ze zich nog steeds gedragen als prima donna's.

Mercurius is retrograde

Wanneer eclips energieën gaan voor ten minste een maand voor en na, blijft het vaak langer. Omdat Mercurius retrograde is en Jupiter in het kwadraat staat, zullen sommige dingen buiten proporties worden opgeblazen en kun je je gemakkelijk overgeven. Het goede is dat dit meestal een positieve transit is. Terwijl Mercurius in zijn retrograde periode zit, kunnen gebeurtenissen die met deze eclips te maken hebben, worden uitgesteld en plaatsvinden nadat de eclips voorbij is.

Mars staat vierkant Uranus

Mars (retrograde) staat nog steeds vierkant Uranus, zoals de afgelopen weken het geval is geweest. Dit vierkant is onvoorspelbaar en kan leiden tot plotselinge, onverwachte gebeurtenissen in de wereld en in ons persoonlijk leven. Dit kan je de drang geven om los te breken van alles wat je beperkend vindt of in opstand te komen tegen het gezag. Als u niet oppast, kunt u de neiging hebben om te handelen zonder rekening te houden met de gevolgen en kunt u daardoor in de problemen komen. Bewust zijn van deze energie kan echter leiden tot creatieve doorbraken en veranderingen.

De eclips en uw teken

Hier volgt een snelle blik op waar de eclips in uw horoscoop valt. Als je je ascendant kent, gebruik die dan:

Ram: 5e Huis- vrienden, kinderen, liefdeszaken, vermaak, plezier.

Stier: 4e Huis- stichting, huis, familie, het einde van een zaak.

Tweelingen: 3e Huis- korte reizen, communicatie, buren, directe familie.

kreeft: 2e Huis- geld en bezittingen.

Leeuw: 1e Huis- persoonlijk en relaties.

Maagd: 12e Huis- ziekenhuizen, isolement, wat in het onderbewustzijn ligt, eindes.

Weegschaal: 11e Huis- vrienden, hoop, wensen, groepen, organisaties.

Scorpio: 10e Huis- zaken en carrière.

Boogschutter: 9e Huis- reizen, onderwijs, wereldbeeld.

Steenbok: 8e Huis- geld, andermans geld, belastingen, schulden, seks, verandering.

Waterman: 7e Huis- huwelijk, partnerschappen, rechtbanken.

Vissen: 6e Huis- werk en

Over de auteur:

Leslie begon al op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een reading van Leslie!