Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mercurius in retrograde: 26 juli - 19 augustus

Mercurius gaat 26 juli retrograde, op 23 graden van Leeuw. Pas op 19 augustus wordt hij weer direct. In Leeuw wordt Mercurius beheerst door de Zon, die heerst over het vijfde huis van liefde, romantiek, vrienden en kinderen. Leeuw is dramatisch en heerst over theater en drama. We kunnen veel mensen op een overdreven dramatische manier zien handelen.

De komende drie weken kunnen een periode zijn waarin dingen stil lijken te staan, vooral onze uiterlijke actie. Op innerlijk niveau kunnen we echter veel bereiken.

Mercurius draait 3 of 4 keer per jaar retrograde, en heeft over het algemeen een slechte naam en ontlokt gekreun als hij wordt genoemd. Tot op zekere hoogte is dit volkomen begrijpelijk, want retrograde Mercurius is de planeet die vertragingen, storingen, defecten in computers en apparatuur, relaties, vertragingen veroorzaakt en verborgen factoren aan de oppervlakte brengt.

Dit alles zal zich voordoen, maar deze periode hoeft niet de ramp te zijn die velen denken dat het is met wat basiskennis van tevoren. De vier belangrijkste dingen zijn: 1) begrijpen wat retrograde Mercurius betekent, 2) weten wat je kunt verwachten, 3) weten wat je moet vermijden, en als laatste 4) begrijpen wat je eraan kunt hebben.

Wat staat er in de sterren voor jouw toekomst? Doe vandaag nog een astrologische reading!

Wat betekent Mercurius retrograde?

In strikte zin gaat de planeet van de communicatie niet echt achteruit, maar lijkt hij dat alleen te doen. Een planeet wordt beschreven als retrograde wanneer het lijkt te bewegen achterwaarts door de dierenriem, en dit wordt schijnbare retrograde beweging genoemd. Wanneer planeten retrograde, hun effecten op de mens zijn anders dan wanneer in directe beweging. Denken is dieper, situaties lijken vaak ondergronds te gaan voor een tijd of helemaal veranderen, en soms onze focus verschuivingen. Mercurius retrograde is de meest gesproken over retrograde, want het is een snel bewegende planeet die ons denken, spraak, reizen, en cognitieve vaardigheden controleert. Wanneer Mercurius retrogradeert, zijn er verschillende phases.

De eerste fase is de pre-retrograde schaduwperiode die 8 juli begon. Deze periode is waar Mercurius energie begint te verschuiven, en het is tijd om te beginnen met het inpakken van nieuwe projecten voor het moment en zich te concentreren op wat er bij de hand.

De tweede fase van retrograde Mercurius is de stationaire retrograde periode, wanneer Mercurius begint te verschuiven in schijnbare achterwaartse beweging. Dit gebeurt op 26-29 juli, wanneer Mercurius aan zijn retrograde begint. Dit is de periode waarin de meeste storingen duidelijk beginnen te worden, en denken en communiceren kan mistig worden.

Mercurius blijft retrograde tot en met 19 augustus, wanneer hij stationair direct wordt op 19-21 augustus. Dit is de tweede periode waarin glitches, storingen en veranderingen in de richting kunnen optreden.

Mercurius begint weer vooruit te gaan op 22 augustus, maar blijft in de schaduw direct fase tot 2 september 2018. Mercuriusenergie pakt zijn normale tempo niet op tot de voltooiing van de tweede schaduwperiode. Dus, de retrograde Mercurius periode is eigenlijk een veel langere cyclus dan de meeste mensen begrijpen. Veranderingen zullen optreden op het kruispunt van elke retrograde fase.

Hoe zal retrograde u beïnvloeden? Spreek vandaag nog met een deskundige astroloog!>

Wat te verwachten

Prepar je voor op vertragingen, vertragingen, miscommunicaties, interferentie met reizen en afspraken, en het uitvallen van machines, situaties en zelfs relaties. Als uw auto al een tijdje hapert en u een reparatie hebt uitgesteld, weet dan dat dit het moment is waarop het duidelijk zal worden dat u hem moet repareren. Als uw computer traag is of problemen heeft, zorg er dan voor dat u een back-up maakt van alles wat belangrijk is. Als u in een relatie die wankelt op de rand van het einde, kan dit heel goed de periode dat het kan gebeuren, en vaak doet.

Natuurlijk, Mercurius retrograde is een wild card. Soms kunnen relaties worden hersteld en problemen naar buiten gebracht als het de moeite waard is om te redden. Verwacht vertragingen, verandering van plannen en probeer situaties niet in steen gehouwen te hebben. Met andere woorden, voor te bereiden om flexibel te zijn. Mercurius retrograde is vaak een frustrerende tijd om op zoek te zijn naar een baan. Maar geef niet op, gewoon blijven pluggen op en blijf op de top van alle communicatie. En zorg ervoor dat u direct en to the point in uw communicatie met anderen. Als je niet begrijpt wat iemand je vertelt, vraag dan om opheldering.

Wat te vermijden

Weten wat je moet vermijden, is misschien wel de belangrijkste stap om retrograde te overleven. nieuwe zaak, begin nieuwe projecten of iets waarvan je hoopt dat het blijvend wordt. Niet kopen high ticket items, belangrijke geschenken, verf, of iets wat je verwacht om er te zijn voor een lange tijd als je het kunt vermijden. Retrograde Mercurius is niet de tijd om nieuwe projecten te starten, maar eerder af te maken van de oude, en opnieuw te doen, reorganiseren of re-work. Als u echter een baan moet nemen, doe dat dan met alle middelen. De baan kan in de toekomst veranderen of misschien niet permanent zijn, maar zelfs als dit gebeurt, hebt u tijd gekocht.

Wat u zult winnen

Weet dat retrograde Mercurius deel uitmaakt van de natuurlijke cyclus van het leven en het is niet iets buitengewoons. Alles dient een doel en het punt van een retrograde Mercurius is om te vertragen een beetje, na te denken, opnieuw te denken, opnieuw te doen, opnieuw te plannen en te reorganiseren en opnieuw te overwegen. Het is een periode van correctie. Vaak tijdens een retrograde, het denken verandert richting en een meer geschikte cursus van actie kan worden in kaart gebracht. Vaak nieuwe informatie komt aan de oppervlakte dat moet worden overwogen. Soms geheimen worden onthuld, en de waarheid komt in de openbaarheid. Retrograde Mercurius is een tijd om te plannen, aan jezelf te werken, en je te verdiepen in de spirituele kant van het leven. Soms belangrijke contacten met mensen uit ons verleden kan worden geïnitieerd, en er is over het algemeen een focus op dingen uit het verleden dat kan weer naar boven komen om te worden opgelost. Concentreer je gewoon op wat voorhanden is in plaats van nieuwe situaties te beginnen. Ontspan je vooral, en geniet van de zomer!

Over de auteur:

Leslie begon metafysica te studeren op een op zeer jonge leeftijd. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een reading van Leslie!