Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man waterman vrouw verenigbaarheid

Weegschaal-man en Waterman-vrouw mogen zich gerust verheugen als ze merken dat ze voor elkaar vallen. Dit koppel heeft waardering voor de vrijheid die ze beiden kennen en liefhebben, samen met de intellectuele connectie die elk teken nodig heeft om zich voldaan te voelen. Hun compatibiliteitspotentieel is uit de hitlijsten. De Weegschaal-man en de Waterman-vrouw zijn even sociaal en zouden zich niet buitengesloten en eenzaam moeten voelen als hun vriend of partner op stap gaat. De drang naar partnerschap in alles van de Weegschaal man is vertederend voor de Waterman, omdat haar verlangens worden gerespecteerd en de Weegschaal is niet emotioneel plakkerig. Er kunnen ruzies ontstaan en als die er zijn, kan de koppige aard van de Waterman een tol eisen van de meer diplomatieke stijl van de Weegschaal. Afgezien van de incidentele hik, maken de grote overeenkomsten tussen deze twee luchttekens een relatie tussen hen veelbelovend.

Basiscompatibiliteit

Weegschaal-mannen zijn liefhebbers van vrede en harmonie, en gaan confrontaties zoveel mogelijk uit de weg. Hij heeft een zeer hoge mate van geduld en probeert elke belangrijke beslissing grondig te onderzoeken voordat hij een keuze maakt. Het idee van eerlijkheid en rechtvaardigheid drijft hem en, ondanks zijn enigszins onderdanige aard, kunnen incidenten van onrechtvaardigheid of wreedheid de verborgen krijger in hem naar boven brengen. Hij verlangt naar evenwicht in alle dingen en is daarom vaak verenigbaar met een verscheidenheid van tekens, omdat hij noch egoïstisch noch een hardliner is. Zoals bij alle luchttekens is mentaal stimulatie is een must, zowel voor recreatieve activiteiten als voor relaties. Weegschaalmannen helpen graag, maar hebben er een hekel aan gedwongen te worden te leven volgens de regels en richtlijnen van anderen. Zijn vermijding van confrontatie is vaak het enige dat hem ervan weerhoudt rebels te zijn enkel en alleen om te rebelleren. Dit gaat goed samen, in voor- en tegenspoed, met de drang van de Waterman om voor goede doelen te strijden en kan van hen beiden een kracht maken om rekening mee te houden.

De Waterman-vrouw is een uiterst sociale menslievendheid. Bijna alles in het leven kan worden toegeschreven aan een groter doel, althans in haar gedachten. Ze is onafhankelijk en hecht veel waarde aan haar vrijheid. Ze weigert zich te laten binden en beperken, zelfs als dat betekent dat ze een fantastische relatie moet verbreken. Hoewel ze niet graag eenzaam is, voelt ze zich op haar gemak in haar eentje en is ze vrij om dingen op haar manier te doen. Haar hang naar onafhankelijkheid kan een innerlijke rebel voeden die, in tegenstelling tot Weegschaal, koppig kan zijn omwille van de koppigheid. Doorgaans is zij echter wat verlegen en uiterst medelevend. Ondanks de aangeboren vriendelijkheid van de waterdrager, is het tonen en verwerken van emoties niet echt haar sterkste kant. Alleen al uiterlijk kan ze koudhartig en onverschillig overkomen, maar toch is ze een van de warmste mensen die je ooit zult ontmoeten. Net als de Weegschaal geeft ze er de voorkeur aan om zich door het leven te laten leiden door haar verstand.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing over Keen voor meer inzichten.

Liefde en relaties

De Waterman Zij houdt van plezier maken en is altijd op zoek naar nieuwe vrienden om haar te vergezellen in haar escapades of haar te vergasten op interessante verhalen. Hoewel ze buitengewoon vriendelijk is, staat ze zelden toe dat mensen dichtbij genoeg komen om als beste vrienden te worden beschouwd. Als zodanig is die plek zeer gekoesterd en gereserveerd voor alleen de meest opwindende metgezellen. Weegschaalmannen zijn ook heel sociaal, hoewel hun gezelligheid iets kan afnemen als ze eenmaal hun zielsverwant hebben gevonden. In tegenstelling tot Waterman vrouwen, eisen zij niet dat hun vrienden interessant zijn of anders naar de stoeprand worden geschopt. In plaats daarvan lijkt de Weegschaal-man onbeperkte ruimte in zijn hart te hebben voor nieuwe vrienden en wordt hij vaak door hen omringd. Beide tekens zijn loyaal en steunen hun vrienden, familie en geliefden.

In intieme relaties kan de neiging van de Weegschaal om veel romantiek te zoeken een spelbreker zijn voor de Watermanvrouw, vooral als de liefde hem tot kleverigheid drijft. Gelukkig zijn de twee uitstekende communicators, en het kan worden uitgewerkt als ze bereid en vastbesloten zijn. De Waterman vrouw heeft veel te bieden aan de gracieuze Weegschaal man als het gaat om seksuele intimiteit, als ze zal niets terug te houden en hebben geen schaamte over het feit dat meer verkennende en avontuurlijke in bed. De Weegschaal man zal geduld moeten hebben met zijn verwachtingen vanuit een emotioneel standpunt, want het zal de waterdrager tijd kosten en troost om haar gevoelens te uiten of op hem te leunen voor steun. Hoe hechter de relatie tussen deze twee, hoe meer problemen er kunnen ontstaan, dus het is belangrijk dat je je van tevoren voorbereidt.

Samenwerken

Weegschaal-mannen zijn dol op teamwerk en samenwerking en blinken dan ook uit als ze in een team werken of niet gedwongen worden om alleen te werken. Hij zal zich niet laten manipuleren om het werk van anderen over te nemen terwijl zij het laten afweten, maar hij helpt graag een handje als dat nodig is. Snelle werkomgevingen die een snelle besluitvorming vereisen, zijn een ware strijd voor hem, maar hij zal toch hard werken. De waterdrager en de weegschaal werken soepel samen in een team, omdat ze graag anderen helpen en problemen uit de weg gaan. Watermanvrouwen kunnen op het werk af en toe behoorlijk dominant en eigenwijs zijn als zij een leidinggevende positie bekleden of onder de dreiging van zware kritiek staan. Haar werkprestaties zijn stellair, zowel wanneer ze alleen is als wanneer ze in een team zit. Verwacht geen problemen van dit koppel.

Weegschaal-mannen en Waterman-vrouwen aan elkaar gebonden is vaak net zo bevredigend als een koele bries op een warme zomerdag. Hoewel ze een paar kleine verschillen hebben, lijken ze overal op elkaar waar het telt. De emotioneel afstandelijke aard van de Waterman kan even wennen zijn, maar de geduldige Weegschaal is veruit de beste persoon om deze uitdaging aan te gaan. De twee zijn intellectuele krachtpatsers die altijd op zoek zijn naar iemand die hulp nodig heeft en deze liefde voor het helpen van anderen brengt hen alleen maar dichter bij elkaar. Afhankelijk van hoe de wind waait, kan die charmante Weegschaal-man of wilde Waterman-vrouw wel eens je ideale soulmate blijken te zijn.

Gesprek met een liefdes- en relatie helderziende om meer te weten te komen meer.