Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man vissen vrouw verenigbaarheid

De Vissen-vrouw en de Weegschaal-man zijn twee tekens die dol zijn op romantiek en de vreugde van het vinden van de ideale persoon voor hen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de weegschaal en de vissen halsoverkop voor elkaar vallen, en nog minder dat het vaak heel goed zal aflopen. De Weegschaal man gelooft echt in evenwicht en, als de Vissen vrouw is gevoelig voor daden van onbaatzuchtigheid en toewijding, zal hij meer dan blij om het terug te keren in gelijke mate. Hoewel hun ruzies gering zullen zijn vanwege hun coöperatieve en conflictvermijdende persoonlijkheden, zijn er zeker problemen die kunnen ontstaan over een aantal van hun aangeboren verschillen. Zodra de roes van de romantiek wegebt, kan het moeilijk zijn voor sommige Weegschaal-mannen om zich tevreden te voelen met een partner die grondig van haar alleen-tijd geniet. Op dezelfde manier zijn Vissen vrouwen verloren zonder hun dromen en tijd alleen met hun gedachten, zodat de trek naar de werkelijkheid veel te sterk kan zijn. Alles bij elkaar genomen is deze combinatie zeer compatibel en kan ze voor beide partijen een absoluut geluk zijn, zolang conflicten niet de kans krijgen om te broeien.

Basiscompatibiliteit

De Weegschaal-man concentreert zijn leven rond zijn overtuiging dat harmonie, evenwicht en samenwerking de manier is om elk probleem te voorkomen en op te lossen. Hij is van nature zachtaardig, rustig en vriendelijk, maar kan een echte krijger worden als hij te maken krijgt met onrechtvaardigheid of mishandeling. De Vissen vrouw is in sommige opzichten vergelijkbaar, ook zij is een zachtaardige en rustige ziel, maar haar leven wordt niet beheerst door een moralistisch geloof, maar door pure emotie. Sommigen zouden zeggen dat de dromende vis er op uit is te dromen om aan de werkelijkheid te ontsnappen, terwijl ze in feite vaak aan de werkelijkheid probeert te ontsnappen omdat die wreed voor haar is geweest. De Vissen is goedgelovig en goed van vertrouwen, en wordt vaak gemanipuleerd, gebruikt en misbruikt, want haar zwakte kan nogal duidelijk zijn voor mensen die niets goeds in de zin hebben. Terwijl de Weegschaal man niet lijdt aan goedgelovigheid en een onvermogen om voor zichzelf op te komen, zal hij het slechte gedrag van een partner vaak opzettelijk negeren uit wanhoop voor een relatie.

Vissen vrouwen zullen vaak moeite hebben om de ideale partner of vriendin te worden waar een Weegschaal man van droomt. De weegschaal zou er de voorkeur aan geven als ze nooit uit elkaar zouden zijn, vrolijk elke activiteit naast elkaar uitvoerend. Hoewel de vis absoluut van mensen houdt, moet ze de vrijheid hebben om in haar eentje na te denken en op te laden. De grootste uitdaging voor deze twee tekens is het nemen van de nodige stappen om problemen die zich voordoen op te lossen. Beide tekens verafschuwen elke vorm van confrontatie en Weegschaal, evenals Vissen, zullen vaak onbaatzuchtig alles aan hun partner blijven geven, zelfs als de balans ongezond is. Dit kan leiden tot frustratie en grotere problemen op de lange termijn, omdat de angst om een partner te verliezen hen beiden kan doen zwijgen. De besluiteloosheid van de Weegschaal-man maakt het alleen maar erger omdat de Vissen-vrouw vaak te passief is om het gebrek aan besluitvorming op te vangen.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer inzichten.

Liefde en relaties

Vissen-vrouwen zijn uniek in die zin dat ze echte introverte vrouwen zijn en toch vaak meer vrienden hebben dan degenen die zich toeleggen op gezelligheid. Ze heeft een hoog niveau van charme en vriendelijkheid waardoor het bijna onmogelijk is om haar te haten. Koppel dit aan haar medeleven en onbaatzuchtige toewijding aan haar vrienden en het is duidelijk waarom ze zoveel mensen heeft die graag in haar aanwezigheid zijn. Het empathisch vermogen van de gemiddelde Vissen is relatief ongeëvenaard en bijna iedereen voelt zich veilig bij deze lieve, zachtaardige persoon. Weegschaalmannen zijn extravert en zoeken voortdurend anderen op om mee om te gaan, hoewel dit kan afnemen als ze eenmaal hun soulmate hebben gevonden. Het komt zelden voor dat zijn vriendschappen degraderen of mislukken en hij is vaak de aangewezen probleemoplosser van zijn vriendengroep. Dat gezegd hebbende, is hij kieskeuriger over zijn vriendschappen dan andere tekens en zal mensen vermijden die wreed, luidruchtig of problematisch zijn. Het grootste voordeel hiervan is dat hij een Vissen-vrouw kan beschermen tegen emotionele manipulatie door haar te waarschuwen en in te grijpen wanneer hij vaststelt dat iemand iets niet pluis heeft.

Intieme relaties tussen dit paar zullen in alle stadia overlopen van romantiek, aangezien beide tekens echt verslaafd zijn aan romantiek en verliefd zijn. Seksuele intimiteit zal een belangrijk onderdeel van hun relatie blijven, want het is een emotioneel expressieve uitlaatklep voor Vissen die Weegschaal met vertrouwen kan evenaren in elke situatie. De Vissen vrouw zal moeten begrijpen en accepteren dat de Weegschaal man haar nooit zal evenaren op een emotionele schaal, maar dat maakt hem niet minder toegewijd. Aan de kant van de Weegschaal, zal hij zijn onderscheidingsvermogen moeten verfijnen om te herkennen wanneer zijn vis zijn beschermende schaduw nodig heeft, en wanneer ze tijd alleen nodig heeft. Terwijl de Weegschaal man veel spontaner is dan de Vissen vrouw, is hij meestal geduldig genoeg voor de langzame en standvastige vis om zich gelukkig en tevreden te voelen. Vissen profiteren hier het meest van omdat Weegschaal haar anker zal zijn, haar net genoeg op de realiteit gericht houdend om rationele beslissingen te nemen. Over het geheel genomen is de kans groot dat de relatie voor beide partijen succesvol en bevredigend zal zijn.

Samenwerken

Vissen-vrouwen en Weegschaal-mannen worden absoluut aanbeden door hun collega's, maar ook door hun leidinggevenden op het werk. De weegschaal en de vis zijn samen gedreven om iedereen in nood te helpen en zo ver mogelijk weg te blijven van eventuele drama's of problemen. Concurrentie en ambitie zijn vaak de verste uit hun gedachten als het gaat om werk drijfveren gaan, zodat ze niet de behoefte voelen om anderen om hen heen te overtreffen. Dat gezegd hebbende, de creatieve Vissen vrouw werkt veel liever alleen dan in een groep terwijl Weegschaal is precies het tegenovergestelde. Wees gerust, als hun paden elkaar kruisen, is het zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen ontstaan tussen het paar.

Een relatie tussen een Weegschaal-man en een Vissen-vrouw kan aanvoelen alsof ze rechtstreeks uit een sprookjesboek komt. Deze lieve, zachtaardige tekens zijn ideaal voor elkaar op verschillende niveaus. Hoewel de vis nooit de ijver van de weegschaal voor rechtvaardigheid en evenwicht zal evenaren, zal zij zich graag inleven en de dingen steunen die voor hem belangrijk zijn. Op dezelfde manier zal de Weegschaal man fungeren als een schild voor de zwakheden van zijn partner, het vinden van ware balans op de grootste manier. Afgezien van enkele karakteristieke valkuilen als gevolg van een angst voor conflicten, zijn de zeeën kalm en de lucht helder voor dit romantisch paar.

Spreek met een liefdes- & relatiepsychiater om meer te weten te komen over de compatibiliteit tussen Weegschaalmannen en Vissen vrouwen!