Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man steenbok vrouw verenigbaarheid

Tekens van het luchtelement die zich willen vermengen met het aarde-element hebben vaak een strijd voor de boeg en Weegschaal-mannen met Steenbok-vrouwen vormen hierop geen uitzondering. Voorspelbaar onafhankelijk, zal het een sterke liefde vergen om de Steenbok vrouw aan te moedigen haar geliefde routines te doorbreken. De Weegschaal man gelooft in evenwicht omwille van het evenwicht, maar de Steenbok vrouw bewandelt haar eigen pad. Als alles soepel verloopt, kan de relatie aanvoelen als een wittebroodsweken, maar de onvergeeflijke aard van de Steenbok betekent dat elke ruzie tegen hen wordt gehouden. Desondanks zal de belangrijkste barrière voor hun succes en compatibiliteit vaak het gebrek aan assertieve communicatie door de Weegschaal man zijn, en dit kan worden verholpen met gezamenlijke inspanningen. Met een beetje werk en een beetje zelfdiscipline van de zeegeit in de omgang met de Weegschaal, is een langdurige gelukzalige relatie zeker mogelijk.

Basiscompatibiliteit

Weegschaal-mannen zijn sociale vlinders van het hoogste kaliber en hebben charmante, sprankelende persoonlijkheden die iedereen die hen waardeert, naar zich toe trekken. Hij leeft zijn leven in balans en zorgt er altijd voor dat hard werken wordt gevolgd door plezier en spelletjes. Het enige wat hij absoluut niet kan verdragen is alleen zijn. Eenzaamheid is zijn grootste angst en hij lijdt veel liever met een slechte partner dan dat hij er helemaal geen heeft. Hij zal elke confrontatie uit de weg gaan en individuen opzoeken die geneigd zijn hetzelfde te doen, alleen maar om de kans te verkleinen dat hij voor hen moet vechten. Zoals het begin van een superheld, zijn het vaak alleen ervaringen van groot onrecht die hem ertoe aanzetten zijn stem te laten horen. Zelfs dan heeft hij de neiging om zijn klachten te begraven als het zal zijn relatie in gevaar brengen. Hij is uiterst diplomatiek en staat open voor het sluiten van compromissen over zowat alles.

Kaprilvrouwen zijn precies het tegenovergestelde - eigenzinnige eenlingen die houden van een goede uitdaging. Ze kan nogal rigide en veeleisend zijn, accepteert alleen dingen op haar manier en wijst degenen af die niet in de pas lopen. Terwijl Weegschalen de neiging hebben om weg te lopen voor confrontatie, rennen Steenbokken er juist naartoe. Zij oefent een uitstekende zelfbeheersing uit en is zeer goed in staat zichzelf van ondeugden te weerhouden. Zij is zeer traditioneel en vrij resistent tegen verandering, vooral als dat betekent dat zij afwijkt van populaire routines. Ondanks al haar gebreken is zij zo betrouwbaar als je van iemand van het aarde-element zou verwachten. De zelfverzekerde en besluitvaardige aard van de Steenbok vrouw is verrassend genoeg een bonus voor een Weegschaal man, omdat hij vaak worstelt met het nemen van beslissingen. Ze kan moeite hebben om zich emotioneel uit te drukken, waardoor ze koud overkomt bij haar vrienden en partners. Maar uiteindelijk is ze toegewijd en liefdevol en zal dat meer bewijzen door daden dan door emotionele expressie.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing bij Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

Weegschaal-mannen vinden en verzamelen gemakkelijk vrienden dankzij hun gemoedelijke en magnetiserende persoonlijkheid. Omringd door vriendelijke mensen, nieuw en oud, is hij echt in zijn element. Zijn optimisme is inspirerend en hij steunt al zijn vrienden door ervoor te zorgen dat elk van hen zich gewaardeerd voelt. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat u hem op luide, luidruchtige feestjes aantreft, kunt u er altijd op rekenen dat hij in de weer is. Tenzij zijn partner hem de hele nacht in aandacht smoort, is hij bijna altijd omringd door vrienden. Steenbokvrouwen zijn veel meer introvert en doen hun ontspanning meer dan graag thuis. De zeegeit zoekt vrienden die haar waarden al steunen, want ze heeft er geen belang bij mensen aan haar kant te krijgen. Het is een lange weg om een plaatsje op haar lijst van beste vrienden te veroveren, maar als die band eenmaal gesmeed is, is hij bijna onbreekbaar. Door haar onafhankelijkheid zoekt ze hetzelfde bij anderen en heeft ze een absolute hekel aan het aanhankelijke gedrag waar Weegschalen helaas bekend om staan.

In intieme relaties lopen Steenbokken voorop, ongeacht het geslacht. De seksdrift van de zeegeit is zelden te evenaren en het is het enige onderdeel van de relatie waar ze zelden compromissen over zal sluiten. Voor een teken dat bekend staat als emotioneel afstandelijk, lijkt seksuele intimiteit haar uitlaatklep te zijn voor passie en emotionele binding. zijn hopeloze romantici, ze willen het hof gemaakt worden en verlangen vaak naar een veel zachtere hand dan een Steenbokvrouw bereid is te geven. De Weegschaal zal zijn verwachtingen van een relatie duidelijk en vaak moeten communiceren als er enige hoop is op een aanvaardbaar evenwicht, want Steenbokken zijn geneigd om hun carrièreambities alle vrije tijd die ze hebben te laten opslokken. Van haar kant moet de Steenbokvrouw zich realiseren dat tradities richtlijnen zijn, geen harde regels, en dat het leven draait om plezier maken en soms de controle uit handen geven. Op het moment dat de Weegschaal-man zijn conflictvermijding achter zich kan laten en zelfverzekerd zijn behoeften kenbaar kan maken, neemt de kans op een gelukkige, gezonde relatie enorm toe.

Samenwerken

Weegschaal-mannen brengen fantastische werkethiek en een helpende hand op elke werkplek. Hoewel hij geen behoefte heeft om de leiding te hebben, pakt hij elk werk dat hem wordt toegewezen efficiënt aan. Hij functioneert het best in een team en zal ervoor zorgen dat zijn teamgenoten niet verslappen en dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Een balans tussen werk en privéleven blijft belangrijk voor hem, dus hij zal zich niet dood laten werken alleen maar omwille van ambitie. Steenbokvrouwen, aan de andere kant, nemen carrière ambitie uiterst serieus. Hun intense focus op zelfdiscipline en verantwoordelijkheid maakt hen tot uitzonderlijke leiders en supervisors.

Haar kritische aard zal haar op de werkvloer niet veel vrienden opleveren, maar als het gaat om organisatie en het volbrengen van taken, heeft ze weinig rivalen. Het is onwaarschijnlijk dat ze samen conflicten zullen hebben, simpelweg omdat het afmaken van wat is toegewezen belangrijker is dan het deelnemen aan drama.

Het riskante koppel tussen een Weegschaal-man en een Steenbok-vrouw is pittig, maar niet alleen maar kommer en kwel. Weegschaal's kleverigheid kan gemakkelijk worden omgebogen naar vrienden en voorkomen dat de Steenbok op het eerste gezicht vlucht. Effectieve communicatie zal beslissen of hun relatie conflicten en de tand des tijds overleeft. Gelukkig zijn beide tekens relatief gemakkelijk te behagen en hebben ze geen verwachtingen die moeilijk te evenaren zijn. De Weegschaal-man zal in een Steenbok misschien niet de romantisch gestemde vrouw van zijn dromen vinden, maar haar zelfverzekerde en zelfvoorzienende aard zal hem een wereld van goed doen. Geen van beide tekens is een vreemde als het gaat om hard werken en de terechte beloningen die daaruit voortvloeien; deze relatie zou dus wel eens een goed idee kunnen zijn.

Neem contact op met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit van Steenbok vrouwen en Weegschaal mannen.