Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man leeuw vrouw verenigbaarheid

De Leeuw-vrouw neemt het leeuwendeel van het leven voor haar rekening met haar joviale en gepassioneerde persoonlijkheid, maar heeft ze ook ruimte voor de aangeboren evenwichtsoefening van de Weegschaal-man? Het korte antwoord is ja, want deze twee tekens genieten van veel van dezelfde activiteiten en zijn attent genoeg om concessies te doen voor degenen van wie ze houden en om wie ze geven. Partnerschap en samenwerking omvatten het grootste deel van wat de Weegschaal man zoekt en de Leeuw vrouw is meer dan in staat om deze verlangens te bevredigen als ze dat wil. Hoewel je de wilskrachtige leeuwin zeker niet kunt dwingen om iets te doen, wil ze als ze verliefd is zo veel mogelijk behagen. Met een gedeelde flair voor romantiek zijn de leeuwin en de weegschaal heel compatibel en zullen ze ongetwijfeld een gepassioneerde en liefdevolle relatie hebben die de tand des tijds zal overleven.

Basis compatibiliteit

De Leeuw-vrouw is geboren om een leider te zijn en ze tolereert het niet om op de tweede plaats te komen. Hoewel ze af en toe arrogant is, is dat slechts de titel en het respect waar ze naar hunkert. Als ze eenmaal de leiding heeft, is ze vriendelijk, eerlijk en gul voor iedereen. De leeuwin heeft behoefte aan een constante stroom van aandacht en bewondering, en leeft haar leven vaak alsof het één grote laat zien. Haar behoefte aan positieve aandacht reguleert haar gedrag, want wreed en bazig zijn niet te harden. Ze kan soms overdreven dramatisch zijn maar heeft een vurige charme die bijna iedereen die ze ontmoet voor zich weet te winnen. Haar egocentrische aard wordt gemakkelijk in evenwicht gehouden door de Weegschaal man die haar alleen zal geven wat hij eerlijk vindt. De Leeuw vrouw is fervent uitgaand en volledig comfortabel in alle sociale situaties, op voorwaarde dat ze niet wordt genegeerd. Haar moraal en loyaliteit aan geliefden leiden haar gedrag, en ze mist elke kwaadaardigheid, zelfs wanneer ze op haar meest dominant is. Een nadeel van een Leeuw is dat haar gevoelige ego regelmatig gepord moet worden.

Weegschaal-mannen zijn partnerzoekers die eindeloos hunkeren naar een zielsverwant en het evenwicht dat dat met zich meebrengt. Hij heeft geen zin om te vechten, tenzij hij zich assertief uitspreekt over een specifieke onrechtvaardige daad. De Weegschaal-man geeft niet genoeg om leiderschap om een Leeuw-vrouw uit te dagen, maar hij zal geen van haar zeldzame bazigheid of zelfzuchtige acties tolereren. Hij is positief tot op het bot, net als een Leeuw, en weigert om iemand op zijn parade te laten regenen. Een andere eigenschap die hij deelt met de leeuwin is een voorliefde voor luxe, mooie dingen, en ontspanning. Ook al is hij van nature een harde werker, als de dag voorbij is Hij heeft geen probleem met luieren en genieten van de fijne dingen des levens. Hij zal de leeuwin de aandacht geven waar ze naar hunkert, maar niet zonder haar er eerst voor te laten werken. Gelukkig is hij relatief gemakkelijk te behagen.

Geef een persoonlijke astrologische lezing over Keen voor meer inzichten.

Liefde en relaties

Leeuw-vrouwen hebben een charmante en lieve persoonlijkheid waardoor ze altijd omringd is door allerlei soorten vrienden. Het komt zelden voor dat de leeuwin niet in een menigte te vinden is en ze geniet van elke laatste minuut van de aandacht die ze afdwingt. Ze heeft niet alleen een goed gevoel voor humor, maar ze is ook gul en trouw aan haar vrienden, ze komt hen altijd te hulp als ze haar roepen en ze geeft alles van zichzelf. Het zijn deze eigenschappen die haar liefde en lof verdienen, en haar vrienden een goede reden geven om haar de ego-boost te geven waar ze zo naar verlangt. Weegschaalmannen zijn net zo sociaal, met een lange lijst van vrienden die op elk moment beschikbaar zijn. Weegschalen lijden enorm als ze alleen zijn, dus je zult hem geen bruggen zien verbranden met wangedrag of pietluttigheid. Als een soort verdediger van de mishandelden, krijgt hij veel van zijn vrienden gewoon uit dankbaarheid. Zijn medeleven en vriendelijke aard worden zonder meer aanbeden. door iedereen.

Intieme relaties brengen het beste naar boven voor de leeuwin en de weegschaal. De Leeuwvrouw krijgt een partner die er geen belang bij heeft haar te berispen of haar behoeftige ego te verpletteren, en de Weegschaal-man krijgt een zielsverwant die zijn zwakheden in evenwicht brengt. De zachte en niet-confronterende aard van de Weegschaal man wordt niet gemanipuleerd in dit paar voor de Leeuw-vrouw is vriendelijk zichzelf. Hoewel het aandachtzoekende gedrag van de leeuwin soms vervelend kan zijn, is het zelden een dealbreaker voor een relatie met zo'n krachtige band. Met de juiste lieve praatjes kun je een Leeuw tot alles bewegen, dus de diplomatieke aard van de Weegschaal wint hier waar brute controle zou falen. Hun seksleven is warm en hartstochtelijk, waarbij het nooit ontbreekt aan de emotionele band die beide tekens nodig hebben om zich vervuld en echt geliefd te voelen. Over het algemeen vormen ze een fantastisch paar en zullen er weinig ruzies zijn.

Samenwerken

De Weegschaal-man en Leeuw-vrouw functioneren feilloos als een team in elke werkomgeving. Weegschalen houden niet van vechten of leiden en verlangen alleen naar samenwerking en een vlotte, eerlijke werkplek. Hij is een harde werker en bereid om iedereen te helpen, op voorwaarde dat ze werken om zichzelf ook te helpen. Leeuwvrouwen kunnen af en toe een beetje drama veroorzaken, maar verder zijn het uitstekende werkers. Ze is vaak in een leidinggevende positie en leidt met zachte hand, waardoor ze respect afdwingt bij haar werknemers. Haar vurige ambitie betekent dat ze er altijd naar zal streven om de beste en slimste te zijn, dus verwacht geen verslapping van haar, tenzij en totdat er niets meer te bereiken valt.

De Leeuw-vrouw en de Weegschaal-man die zich in elkaars armen bevinden, hebben veel geluk. Deze match is gevuld met romantiek, liefde en attentheid die hen zeker met een glimlach achterlaat. Hun gedeelde liefde voor sociale situaties betekent vaak dat ze nooit van elkaars zijde wijken, maar dat is geen probleem voor deze twee. Er zal af en toe een mopperend meningsverschil zijn, maar beiden zijn klaar en bereid om dingen op te lossen. Het leven draait allemaal om vrienden, lachen en goede tijden voor dit paar en er zal geen pessimisme zijn om een van hen naar beneden te halen. Voor alle Leeuw-vrouwen en Weegschaal-mannen die op jacht zijn, is dit een match die je niet aan je voorbij wilt laten gaan.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater om meer te weten te komen over de compatibiliteit van Weegschaal mannen en leeuw vrouwen.