Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man kreeft vrouw verenigbaarheid

De meeste relaties tussen een Kreeft-vrouw en een Weegschaal-man gaan in de richting van heilzaam voor beide partijen. Als het meest emotionele teken van de dierenriem heeft de Kreeft meestal een zachte, maar eerlijke partner nodig die weet wanneer hij een grens moet trekken voordat het manipulatief wordt. De Weegschaal man vervult deze behoeften, en zijn eigen behoeftigheid is helemaal niet hinderlijk voor de Kreeft vrouw. Samen verkennen beide tekens de wereld met een zachte onschuld en, terwijl dat hen normaal kwetsbaar zou maken, wordt de Weegschaal man een echte verdediger van de mishandelden als de roep komt. Geen evenwicht wordt bereikt met geweld en ondanks het feit dat ze niet de ideale dierenriem match voor elkaar zijn, zijn ze echt de moeite waard om een kans te geven. Heb je een vriendschap of potentiële relatie met dit paar op je radar? Ontdek waarom je partner je prikkelt of juist prikkelt, door verder te lezen in ons artikel over compatibiliteit.

Basiscompatibiliteit

Vergis je niet, de Kreeft is zonder twijfel een teken dat emotioneel behoeftig is. Tekens die de neiging hebben om koud of gesloten te zijn, zijn altijd een slechte match, maar de Weegschaal-man is geen van beide. Zijn voortdurende zoektocht naar een levenspartner die aan al zijn eisen voldoet, kan hem wel eens in de armen van een Kreeft-vrouw doen belanden. De Kreeft is van nature onzeker en haalt haar drie behoeften die daar tegenover staan - veiligheid, stabiliteit en liefde - uit haar partner. Hoewel Weegschaal-mannen zich emotioneel kunnen laten leiden in zaken van het hart, zijn zij heel erg een intellectueel teken. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Kreeft-vrouwen en Weegschaal-mannen zo goed bij elkaar passen en een match vormen. De Kreeft vrouw is niet altijd in staat om haar gevoelens te negeren als het gaat om het nemen van beslissingen, maar Weegschaal mannen zijn dat wel. Als de situatie enige behoefte aan eerlijkheid en rechtvaardigheid met zich meebrengt, zal hij gemakkelijk zijn hart onderdrukken om te nemen wat hij denkt dat de juiste beslissing is, wat op natuurlijke wijze een zwakte in hun relatie uitbalanceert.

Weegschaal-mannen gedijen goed bij van harmonie en vrede en vluchten van nature voor onenigheid en confrontaties. Er zijn veel tekens in de dierenriem die misbruik kunnen maken van degenen die confrontaties uit de weg gaan, en dat doen ze ook, maar de Kreeft is daar niet één van. Weegschaal staat er helaas ook om bekend een probleem te hebben met het vasthouden van wrok, wat heel schadelijk kan zijn voor de zeer gevoelige Kreeft vrouw. De Kreeft staat bekend om haar humeurigheid en af en toe manipulatief gedrag, maar Weegschaal is niet iemand die werkeloos toeziet en misbruikt wordt. Beide tekens hebben alles te winnen bij de vrede die ze zo koesteren, en twee behoeftige individuen die bij elkaar passen vermindert de kans op frustratie. Omdat de Kreeft zo neigt naar verdriet, verandert het hebben van een eindeloos opgewekte Weegschaal-man in de buurt echt de emotionele aantrekkingskracht van de relatie. Samen is het paar de belichaming van balans op zijn best.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer inzichten.

Liefde en relaties

Sociale vlinder is de perfecte term om een Weegschaal-man te beschrijven. Niet alleen omdat hij vaak een grote groep vrienden heeft, maar ook omdat hij eindeloos rondfladdert om nieuwe vrienden te vinden terwijl zijn zoektocht naar de ware liefde voortduurt. Vriendschap is gemakkelijk te verdienen met hem, omdat er niet veel nodig is om hem te behagen naast een goede houding en een easygoing persoonlijkheid. Weegschalen staan erom bekend flirterig te zijn, maar daar houdt het dan ook vaak mee op, want ze bewaken hun hart heel goed en zijn kieskeurig in de liefde. Als vriend kun je van een Weegschaal-man pure toewijding verwachten. Zijn liefde voor samenwerking en het helpen van anderen maakt hem vaak zeer geliefd. Kreeft vrouwen zijn zeer vergelijkbaar met Weegschaal mannen in veel vriendschap aspecten. Ze is misschien iets minder extravert, maar het scala aan beschikbare vriendschappen is vaak net zo. Haar vriendschappen worden vaak opgebouwd vanuit een emotionele component, zoals het zijn van een schouder om op uit te huilen of ondersteunend zijn in een moeilijke tijd. Dit leidt ertoe dat ze extreem sterk zijn, maar haar Het kan nog steeds zo zijn dat onzekerheden het vertrouwen in elkaar in de weg staan om hechte vriendschappen aan te gaan.

Intieme relaties zorgen voor een dieper begrip en een sterkere band tussen Weegschaal en Kreeft; de moeilijkheid is om er te komen. Besluiteloosheid is een eigenschap die beide tekens achtervolgt. Ze zouden dus wel eens een leven lang op elkaar kunnen wachten om een relatie naar de volgende stap te brengen. Het ontbreken van een duidelijke dominante partij betekent dat beslissingen altijd bij Weegschaal zullen blijven, die niet onzeker is. Emotioneel zijn de krab en de weegschaal zeer compatibel, omdat het heldere hoofd van de Weegschaal enige rationaliteit brengt in elke emotioneel geladen situatie. Op seksueel gebied kunnen er duidelijke strubbelingen zijn, want beide partijen zijn bereid om zich in bed te laten leiden en beminnen, maar vinden het moeilijk om de weg te wijzen. Geen van beide tekens is het type om meestal seks te hebben voor de lol alleen, dus een sensuele, emotionele component is bijna altijd inbegrepen. Weegschaal mannen zijn echte hopeloze romantici die graag wijn drinken en dineren, terwijl kreeft vrouwen overal gelukkig zijn met hun partner aan hun zijde.

Samenwerken

Het spreekt voor zich dat Weegschaal-mannen uitblinken op de werkvloer, niet alleen door hun prestaties, maar ook door hun algemene werkethiek en door de mate waarin hun collega's hen mogen. Als leidinggevenden tolereren ze geen luilakken, zelfs niet als dat tot een confrontatie leidt, en ze helpen graag iedereen die hard werkt maar wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Weegschaalmannen blinken absoluut uit in teamopdrachten en zelfs leiderschap in industrieën die niet snel en agressief zijn. Kreeftvrouwen doen het evenzo goed in teamverband en zijn zeer betrouwbaar. Hun kwaliteit en concentratie op het werk nemen enorm toe in een loopbaan die aansluit bij hun emotionele kant, zoals het verzorgen van dieren of verpleegkundige beroepen. Kreeften zijn meestal niet de beste in leiderschap, en ze kunnen lijden enorm wanneer ze bekritiseerd worden. Samen vormen ze een goed team dat waarschijnlijk geen problemen zal hebben met de samenhang en de voltooiing van projecten.

Voor wie op zoek is naar een relatie die toegewijd en ontspannen is, is een match tussen Kreeft-vrouw Weegschaal-man de moeite van het proberen waard. Hoewel er zeker schaduwzijden zijn, is er hier geen verzwarende factor die problemen in beide partijen naar boven brengt. Vriendschappen zijn liefdevol, ondersteunend en in evenwicht tussen de krab en de weegschaal, dus de vooruitzichten van een langdurige relatie zijn nog beter. Alle overeenkomsten zullen hun ups en downs hebben, maar dit kan uw beste gok zijn voor een relatie met weinig drama's. Denk er altijd aan om naar de persoon te kijken en niet naar het teken, want dat geeft alleen algemene, maar niet gegarandeerde eigenschappen weer die de persoon kan bezitten. Neem risico's in de liefde en het leven en je zou wel eens verrast kunnen zijn door wat je vindt.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater om meer te weten te komen over compatibiliteit.