Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man boogschutter vrouw verenigbaarheid

Hoewel Weegschaal-mannen en Boogschutter-vrouwen op het eerste gezicht geen goede match lijken, eindigen ze vaak samen in langdurige relaties waar alle anderen jaloers op zijn. Boogschutter vrouwen zijn levendig en energiek, altijd op zoek naar hun volgende avontuur en gedijen op de geneugten van de vrijheid. Weegschaalmannen zijn absoluut smoorverliefd op deze vrouwen, en hoewel ze niet altijd overeenkomen met zijn deugdzame aard, zijn ze er ook niet mee in strijd. Relaties tussen deze twee tekens zijn vaak zo gelukzalig als conflicten zijn weinig en ver tussen. Geen van beiden is geneigd ruzie te maken, en beiden zijn bereid compromissen te sluiten voor de weinige conflicten die ze uiteindelijk hebben. Samen genieten ze van vrede en geluk - Weegschaal, elke seconde dat ze samen zijn en Boogschutter, terwijl zij haar wilde kant de vrije loop laat. Als je de ins en outs van deze twee tekens leert kennen, zul je zien waarom ze zo goed bij elkaar passen.

Basiscompatibiliteit

Ik weet wat je denkt: "Maar Weegschaal is plakkerig, Boogschutter haat dat!" Het is belangrijk om te weten dat Boogschutter vooral waarde hecht aan vrijheid, maar dat voor Weegschaal eerlijkheid het belangrijkst is. Dit betekent dat zolang hij de redelijke tijd en genegenheid krijgt die hij nodig heeft, hij er geen probleem mee heeft om de boogschutter voor de rest van de tijd het wilde kind te laten zijn dat ze bedoeld was te zijn. Hoewel hij het haat om alleen te zijn, streeft hij ernaar om heel eerlijk te zijn tegenover zijn partner en loopt hij nooit weg voor een compromis. Zowel Boogschutter-vrouwen als Weegschaal-mannen zijn sociaal extravert en houden van aandacht en interactie met vrienden. Ze kunnen zich gemakkelijk verliezen in geweldige gesprekken met elkaar, en hun intellectuele compatibiliteit is maximaal.

Eén van de terugkerende problemen bij dit koppel is het gebrek aan leiderschap. Geen van beiden wil echt leider zijn, want Weegschaal is besluiteloos en Boogschutter kan zich niet druk maken om de verantwoordelijkheid, terwijl ze zich zou kunnen concentreren op plezier maken. Als kardinaalsteken zal Weegschaal waarschijnlijk passief de leiding nemen, en nog passiever zijn impulsieve partner aanmoedigen op wat volgens hem het juiste pad is. Weegschaalmannen zullen graag alles doen met de liefde van hun leven of met een goede vriend. Als zodanig zullen ze de plezierige Boogschutter niet onder druk zetten en in plaats daarvan zullen ze haar vergezellen in al haar avonturen zonder ook maar het geringste beetje spijt. Zowel de weegschaal als de boogschutter staan bekend om hun gevoel voor humor, waarbij geen grap te duister is om gewaardeerd te worden. Boogschutter is het gelukkigste teken en gedijt goed in de conflictvrije zone die Weegschaal zo graag wil creëren.

Geef een persoonlijke astrologische lezing bij Keen voor meer informatie!

Liefde en relaties

Weegschaal-mannen zijn sociale vlinders, maar de dierbare plekjes voor goede vrienden zijn gereserveerd voor degenen die hun overtuigingen weerspiegelen. Boogschuttervrouwen zijn ook extreem sociaal, maar ze trekken geen lijnen en zijn bevriend met iedereen. Heel vaak, verdrinkt ze in vriendschappen van alle soorten en zal geen moeite hebben om iemand te vinden om mee te praten. Intieme relaties zijn waar de dingen enigszins beginnen te verschillen. In de kern is een vrouw van de Boogschutter op haar hoede voor een verbintenis, omdat ze gelooft dat het haar geliefde vrijheid zal wegnemen. Weegschaal mannen, aan de andere kant, stoppen praktisch nooit met zoeken naar een compatibele partner totdat ze er een hebben. Samen zijn ze extreem compatibel op alle gebieden die ertoe doen, seksueel, emotioneel en communicatief. Scheuringen zijn zeldzaam, want Boogschutter is het minst opdringerige vuurteken en over het algemeen een vrijgevochten geest die bereid is om alles te proberen als dat de vrede met Weegschaal maar bewaart.

De boogschutter en de weegschaal zijn intiem compatibel, omdat beide tekens veel meer voor mentale dan voor emotionele verbindingen zijn. Hun seksleven is gepassioneerd dankzij de vurige Boogschutter, maar is meer gericht op plezier dan op het verdiepen van de banden. Ze zijn zeer verkennend, hebben geen remmingen en zullen nooit vervallen in saaie, routinematige seks. Hoewel beide tekens toegewijd en loyaal zijn wanneer de verbintenis eindelijk is bereikt, is het de onweerstaanbare charme van Weegschaal die zijn anders eigenzinnige Boogschutter terug aan zijn zijde houdt. Zijn behoefte om niet alleen te zijn zal hem vaak in een relatie houden, zelfs als het een ongezonde relatie is die gedoemd is om te mislukken. De Boogschutter van haar kant gaat snel verder als de zaken niet goed gaan. Onenigheden moeten zeer snel worden aangepakt om een relatie te laten overleven, want Boogschuttervrouwen zijn te ongeduldig voor een langdurig proces van geschillenbeslechting.

Samenwerken

Het coöperatieve karakter van een Weegschaal-man maakt hem een zegen op de werkplek, zowel met als zonder zijn partner erbij. Hij tolereert geen verslapping, maar helpt graag mensen die duidelijk hun best doen en gewoon een helpende hand nodig hebben. Hoewel ze zich niet volledig aan het werk zullen wijden omdat ze voor evenwicht houden, hoef je ook geen problemen of het niet voldoen aan verwachtingen te verwachten. Boogschuttervrouwen zijn de ultieme doelzoekers als het op werken aankomt. Zolang er iets is waar ze naar verlangen of een lat die ze willen bereiken, storten ze zich er zonder spijt op. Hand in hand werkend met haar Weegschaal partner, wordt alles op tijd afgerond en is er weinig gevaar voor lust-gedreven afleiding in bedrijfstijd. Dat gezegd hebbende, de boogschutter gedijt in beroepen met veel energie, zoals de verkoop, terwijl Weegschaal de voorkeur geeft aan meer ontspannende carrières zonder veel stress.

Weegschaal en Boogschutter zijn een goede match die relatief weinig conflicten en eisen met elkaar heeft. Met een Weegschaal-man is alles bespreekbaar en hij zal met plezier compromissen sluiten en jouw grenzen respecteren zolang jij dat ook doet. Het ontwikkelen van solide leiderschap zal het geheim zijn om alles soepel te laten verlopen, ook al is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan tussen deze twee passieve tekens. Het leven is een reis, en een Boogschutter zullen meer dan genoeg plezier en opwinding voor beiden bieden zonder dat dit ten koste gaat van andere gebieden. De boogschutter en de weegschaal halen zelden uit naar elkaar, in plaats daarvan gebruiken ze hun verbazingwekkende communicatieve vaardigheden om het hoofd koel te houden en problemen op te lossen. Of het nu gaat om een werkrelatie, een dierbare vriendschap of nog iets meer, de kansen zijn in jullie voordeel voor cohesie en geluk.

Spreek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over een Weegschaal-man Boogschutter-vrouw koppeling!